EN COK KULLANDIĞINIZ 2. EL SITELER

masal0688

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2018
58
29
3
36
Merhaba,
KULLANMADIGIM GIYEBILIR DURUMDAKI KIYAFETLERI GENELDE IHTİYACI OLANLARA VERIYORUM. ANCAK.BAZILARINI 2. EL SITELERDE SATMAK ISTIYORUM(marka ayakkabılar,cantalar makyaj malzemesi ve aksesuar gibi)
EN COK KULLANDIGINIZ HIZLI SATIS VE ALISVERIS YAPABILDGINIZ 2. EL SITELER HANGISI? SIMDIDEN TEŞEKKÜR EDERİM TAVSIYELER ICIN :21:

Ben burada satmaya çalışıyorum ama kimse almıyor :D
gardrops, modacruz, dolap.com gibi sitelerde alım-satım işlemi yapıyorum.
Bir de şimdi Tarz2 diye bir site buldum. Bütün ürünleri ücretsiz gönderiyormuşsun onlar senin için fotoğraflayıp satıyormuş. Deneyeceğim bakalım:)

.com yada telefonunuza uygulamasını indirip ikinci el yada sıfır marka yada marka olmayan kiyafet ister alıyorsunuz ister satıyorsunuz. Ayrıca ilk kayıt olurken kodunu kullanırsanız 20tl para veriyor

Son düzenleyen: Moderatör:
DOLAP.com yada telefonunuza dolap uygulamasını indirip ikinci el yada sıfır marka yada marka olmayan kiyafet ister alıyorsunuz ister satıyorsunuz. Ayrıca ilk kayıt olurken DEDEMET20 kodunu kullanırsanız 20tl para veriyor
Sadece bu kodda değil biri davet ettiği zaman o davete icabet edilirse veriyor hem üye olana hem de kodu verene :)

Ben burada satmaya çalışıyorum ama kimse almıyor :KK70:
gardrops, modacruz, dolap.com gibi sitelerde alım-satım işlemi yapıyorum.
Bir de şimdi Tarz2 diye bir site buldum. Bütün ürünleri ücretsiz gönderiyormuşsun onlar senin için fotoğraflayıp satıyormuş. Deneyeceğim bakalım:)
Ben de Tarz2'de satıyorum. :KK200:

NE zamandır kullanıyorsunuz ben de yeni gönderdim umarım satılırlar :) sizin satılan oldu mu?
ben 3 aya yakın bir süredir kullanıyorum. :) 4 parça ürünüm vardı, pantolonum satıldı. Umarım diğerleri de satılır. :KK200:Darısı sizin ürünlerinizin de başına. :)

Back
X