En çok ne yiyorsunuz

smrna35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
42
14
88
kızlar deli gibi salatalık ve çilek yiyorum ve peynir yiyorum siz en çok ne yiyorsunuz bide aşırı derecede uykum geliyor sizde de oluyor mu ??? Bunun cinsiyetle bi ilgisi var mı kız bebek ve erkek bebek bekleyenler tecrübelerinizi paylaşır mısınız en çok neler yediniz

bende portakal ve çilek erik çekirdek soda onun dışında zaten çıkarıyorum geneldi

Ben de hamile kaldığımdan beri hep ekşi şeyler yiyorum. ilk limona aşermiştim. Sonra salatalık çok yedim limonlayıp. Şu sıralar da deli gibi çilek ve erik yiyorum. Ama büyük ihtimalle oğlum olacak :)

ben ilk başlarda çok peynir yiyordum. şimdi peyniri normal bir ölçüye indirdim ama sürekli muz çilek kivi ve yeşil erik yiyorum. benim de sürekli uykum var yani yalnız değilsin smrna35, gece erken yatıp sabah geç kalkıyorum, gün içinde 2 kere daha uyuyorum.

Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar çalışıyorum ama uyuyarak en fazla ayakta 5 dk durabiliyorum hemen oturma isteği duyuyorum...

Bende 7 haftalik hamileyim ama anlattiklarinizin hic biri yok bende:) birazcik ozeniyorum aslinda
kız hiç özenme, ne yiyip ne yiyemeyeceğini kontrol edememek bazen rahatsız ediyor insanı. günlerdir bebeğimin istediklerini yiyorum, bugün de kendi istediklerimi yiyeyim diyemiyorsun tabi:)

kız hiç özenme, ne yiyip ne yiyemeyeceğini kontrol edememek bazen rahatsız ediyor insanı. günlerdir bebeğimin istediklerini yiyorum, bugün de kendi istediklerimi yiyeyim diyemiyorsun tabi:)
Ilk hamileligim halsizlik yok bulanti yok uyku yok can cekmesi yok:) esime karsi elimde hic bisey yok:) saka bi yana boyle olunca da insan hamile gibi hissetmiyor kendini. Sukurler olsun tabi ki insallah hep boyle rahat gider

bende kusmada pik yaptığım için daha bu hafta duruldum, yiyebildiğim tek şeyler ( erik, çorba, elma, çizi kreker, soda, yoğurt ) yemek olayına pek girişemiyorum çünkü sevdiğim ne varsa tiksindim ekşi şeyler hoşuma gidiyor, tatlı ile şimdilik pek aram yok. kilo bile verdim tabi normal olarak ama bu halde olmaktansa kilo alıp iştah ile yemek yemeyi daha çok isterdim. sabah öğürmelerim devam ediyor, artık alıştım, kabullendim. çok uykum geliryor gün içinde ama çalıştığım için uyuyamıyorum. ama gece uykusu benim için daha önce hiç olmadığı kadar mükemmel diyebilirim. Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

en çok peynir yiyorum ve meyve. özellikle erik yerken kendimi kaybediyorum
cinsiyetimiz henüz belli değil doktor %51 kız dedi bakalım hayırlısı olsun

erik ve kiwi yiyorum Tatli Tatli diye ölüp biten ben limona aserir oldum, tatliyla alakami kestim

En çok dondurma yiyorum, sonrasında çilek.. Henüz bilmiyorum cinsiyetini ve çok merak ediyorum, inşallah en kısa sürede öğrenirim.

Ben de en çok erik çilek yiyorum. Bir de çorba istiyo canım genelde. Yediğimde de çok az yiyebiliyorum. Biraz kaçırdığımda midem bulanıyor. Az yediğim için de çabuk acıkıyorum. Genelde tuzlu şeyler yiyebiliyorum. Midem bulanmaya başladığında hemen tuzlu bişeyler atıştırıyorum. Bulantıyı kesiyor. Sanırım bulanmaması için midemin boş kalmaması lazım

Ben ekşi yiyemiyorum kızlar c vitamini olsun diye zorla yemeye çalışıyorum hala ağzımda ekşi ekşi portakal tadı var tatlı görünce dayanamıyorum pastaneler benim mekan oldu artık

Genelde benim gibi ekşi şeyler yeniyor sanırım ben aş erdigim için degil midemi rahatlattığı için ekşi yiyorum.eksi yiyenlere kefir öneririm.

ben hamilelikten öncede ekşi şeyleri çok severdim. şimdide sürekli ekşi şeyler istiyo canım. sabah akşam erik yiyorum ve sürekli turşu yiyorum.

Ben ilk cocugdadaboyle cok asermedim bundada asermem yok.bazilarina bakiyorum sunu deli gibi yedik diyorlar hani bende olsada olur olmasada olur modundayim ama isterdim canim sunu cekiyor demek hayirlisi benimkiler akilli galiba annelerini yormuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…