En çok ne yiyorsunuz

kız çocuk canım

ye tatlı tı doğur hakkı yı ye ekşiyi doğur ayşe yi derlermiş eskiden
ben onu aslı olmayn bi tekerleme diye duymuştum. bi arkadaşım dediki tekerlemenin tam tersi oluyo dedi o yüzden merak ettim

ben onu aslı olmayn bi tekerleme diye duymuştum. bi arkadaşım dediki tekerlemenin tam tersi oluyo dedi o yüzden merak ettim
hımm bilmiyorum ki canım ama ben de tuttu çok tatlı yedim oğlum oldu ama tevafuk olmuştur büyük ihtimalle zaten :)

Benim oğlum olacak hayirlisiyla bende en çok salatalık ve çilek yedim bi dönem bu arada mide bulantısı çeken arkadaşlar şuan 21 hastalığın yaklaşık bir ay öncesine kadar mide bulantısı dan mahfoluyordum tabi 21 hastalığın hala ara ara oluyor ama eskisi kadar değil biri bana ayva yememi söylemişti en çok ve çabuk şekilde bulantımi kesen şey ayva oldu kesinlikle öneririm

aaa bendeayvanın şekirdeğini çay tabağına koyun azıcık su koyun bekletin 1 gün sonra krem kıvamına geliyor. hamileliğin son zamanlarında ve bebek emzirirken gögüsünüze sürün diye duymuştum. arkadaşlarım yapıyodu. bebek emerken gögüs yara olmasın ve kimyasal sürmeden bebegi emzire bilmek için

Kızlar ben hamiş değilkende tatlıyı çok severdim şimdide çok canım istiyo, çilek reçeline aşerdim 2 haftadır kahvaltıda olsun, akşam yemeğinde olsun yiyorum. Onun dışında elma yiyorum çok. Tatlılardan birde halley canım çekiyo çok. Pastaymış falan filan onları istemiyorum. Sanırım doğurana kadar çilek reçeli yicemm

Benim oğlum olacak şimdiye kadar sadece simit aşerdim. Ama kışın çok greyfurt yedim şimdi de erik ve yeşil elma çok yiyorum. Normalde de tatlı meyvelerle filan aram yoktur. Her erik mevsimi de tıkanana kadar her gün erik yerim. Yani bişey değişmedi.

Merhaba. Biz 11+1 deyiz. Normalde tatlı ve meyve ile aram yoktur pek ama en çok yediğim tatlı ve meyve. Özellikle bu mevsimde tadı olmasa da kavun karpuz. Bir de bol bol salatalık:) Onun dışında yemeklerle hiç aram yok malesef sadece makarna, ekmek, simit falan yiyebiliyorum. Yemek kokusu bile mahvediyor. Normalde peynirin her türlüsünü çok severdim ama şimdi kaşardan başka yiyemiyorum hiç. Kokusu midemi bulandırıyor. Mütemadiyen uyuyorum ben de. İş yerinde, öğlen arası, akşam eve gidince, yemekten sonra falan hep uyuyorum

Peyniri severek yemezdim ama şimdi severek yiyorum enteresan..
meyve de yemezdim su da aklıma gelmezdi
ama şimdi hem meyve hem su meğer ne güzel şeylermiş

Ya sizler ne guzel yiyecek birseyler bulabilmissiniz. Bugun yedigimden yarin tiksiniyorum. Bi karpuz severdim onu bile bir kere zor yedim. Benim icin 3 ogun iskence gibi ama bebisim icin burnuma
Mandal takip yumurta yedigimi biliyorum

Ya sizler ne guzel yiyecek birseyler bulabilmissiniz. Bugun yedigimden yarin tiksiniyorum. Bi karpuz severdim onu bile bir kere zor yedim. Benim icin 3 ogun iskence gibi ama bebisim icin burnuma
Mandal takip yumurta yedigimi biliyorum
Ben asla yumurta yiyemiyorum, sadece beyazını yiyebiliyorum elimden de başkası gelmiyo ne yazık ki. Benim bulantılarım çok fazla ama istifra etmiyorum asla. Çok sevdiğim birçok şeyden de tiksindim. En basiti türk kahvesine bayılırdım kokusuna falan ölürdüm artık içimi kaldırıyor, midemi bulandırıyor

Aynen benim hamileligimin basindan beri geniz akintim var bir yada iki defa istifra ettim ama hep tuttum kendimi ama mecbur yiyoruzcnm etcil biriydim cok sevdigim etinyiyemiyorum yaa

Aynen benim hamileligimin basindan beri geniz akintim var bir yada iki defa istifra ettim ama hep tuttum kendimi ama mecbur yiyoruzcnm etcil biriydim cok sevdigim etinyiyemiyorum yaa
Eti sadece açık havada yiyebiliyorum evde yiyemiyorum. Allahtan evimiz bahçeli sitede de mangal falan sorun olmuyor hava güzel oldukça eşim terasta pişirip bana ön bahçeye getiriyor. Yine hepsini yiyemiyorum da onları da eşime çaktırmadan köpeklerime veriyorum

Hahaha onda guzelmis yok toparlanim artik bende yicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…