kız çocuk canımekşi aşermek erkek çocuk belirtisi miydi
ben onu aslı olmayn bi tekerleme diye duymuştum. bi arkadaşım dediki tekerlemenin tam tersi oluyo dedi o yüzden merak ettimkız çocuk canım
ye tatlı tı doğur hakkı yı ye ekşiyi doğur ayşe yi derlermiş eskiden
hımm bilmiyorum ki canım ama ben de tuttu çok tatlı yedim oğlum oldu ama tevafuk olmuştur büyük ihtimalle zaten :)ben onu aslı olmayn bi tekerleme diye duymuştum. bi arkadaşım dediki tekerlemenin tam tersi oluyo dedi o yüzden merak ettim
aaa bendeayvanın şekirdeğini çay tabağına koyun azıcık su koyun bekletin 1 gün sonra krem kıvamına geliyor. hamileliğin son zamanlarında ve bebek emzirirken gögüsünüze sürün diye duymuştum. arkadaşlarım yapıyodu. bebek emerken gögüs yara olmasın ve kimyasal sürmeden bebegi emzire bilmek içinBenim oğlum olacak hayirlisiyla bende en çok salatalık ve çilek yedim bi dönem bu arada mide bulantısı çeken arkadaşlar şuan 21 hastalığın yaklaşık bir ay öncesine kadar mide bulantısı dan mahfoluyordum tabi 21 hastalığın hala ara ara oluyor ama eskisi kadar değil biri bana ayva yememi söylemişti en çok ve çabuk şekilde bulantımi kesen şey ayva oldu kesinlikle öneririm
Ben asla yumurta yiyemiyorum, sadece beyazını yiyebiliyorum elimden de başkası gelmiyo ne yazık ki. Benim bulantılarım çok fazla ama istifra etmiyorum asla. Çok sevdiğim birçok şeyden de tiksindim. En basiti türk kahvesine bayılırdım kokusuna falan ölürdüm artık içimi kaldırıyor, midemi bulandırıyorYa sizler ne guzel yiyecek birseyler bulabilmissiniz. Bugun yedigimden yarin tiksiniyorum. Bi karpuz severdim onu bile bir kere zor yedim. Benim icin 3 ogun iskence gibi ama bebisim icin burnuma
Mandal takip yumurta yedigimi biliyorum
Ben asla yumurta yiyemiyorum, sadece beyazını yiyebiliyorum elimden de başkası gelmiyo ne yazık ki. Benim bulantılarım çok fazla ama istifra etmiyorum asla. Çok sevdiğim birçok şeyden de tiksindim. En basiti türk kahvesine bayılırdım kokusuna falan ölürdüm artık içimi kaldırıyor, midemi bulandırıyor
Eti sadece açık havada yiyebiliyorum evde yiyemiyorum. Allahtan evimiz bahçeli sitede de mangal falan sorun olmuyor hava güzel oldukça eşim terasta pişirip bana ön bahçeye getiriyor. Yine hepsini yiyemiyorum da onları da eşime çaktırmadan köpeklerime veriyorumAynen benim hamileligimin basindan beri geniz akintim var bir yada iki defa istifra ettim ama hep tuttum kendimi ama mecbur yiyoruzcnm etcil biriydim cok sevdigim etinyiyemiyorum yaa
Eti sadece açık havada yiyebiliyorum evde yiyemiyorum. Allahtan evimiz bahçeli sitede de mangal falan sorun olmuyor hava güzel oldukça eşim terasta pişirip bana ön bahçeye getiriyor. Yine hepsini yiyemiyorum da onları da eşime çaktırmadan köpeklerime veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?