Anket En çok neye delirirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neye en cok delirirsiniz???????

• Ankete Katılan
    334
E

EU1

Ziyaretçi
eger siklarda yoksa neye en cok delirirsiniz????????

arkadaslar kusura bakmayin anketi acamadan onaylamisim oyuzden yeniden actim

konuları yanlış yerde açanlara desemlaelaelaelaelae

Tam uykuma adepte olmuşken odama girilmesi beni cileden cıkarmaya yetiyoÇok üzgünüm çoook
Ondan sonracıma masamdan bir kalem vs. alınınca onun aynı şekilde konulmaması beni cileden çıkarıyoÇok üzgünüm çoook
Sonracıma odamı paylaşmak isteyen misafirler:mymeka:
( kızgın boğa gibiyimtatlicadiarzu):Roflol::Roflol:

Randevuya geç kalınması beni delirtiyo,bi de annemin her şeye karışması,ama en önemlisi davulcumuz beni ısrarla delirtiyo Kötü Kazen

şıksız söyleyin demek istemiş bence arkadaş :mymeka:
ne hemen teşkala ediyniz tatlicadiarzu

beni aptal yerine koyabildiğini zanneden zavallı insancıkların yüzündeki o geçici ışıltı beni delirtiyo...halbuki ben onları suya götürüp susuz geri getiriyorum...ha ha haaaaa....

eğer şıklarda yoksa demişsin ben şık göremiyom :uhm:

bacım şıkları da bi görelim öyle karar verelim bence

şık yok ki neredeyerimseniben

şıksız söyleyin demek istemiş bence arkadaş :mymeka:
ne hemen teşkala ediyniz tatlicadiarzu

buyrun size şıkların olduğu link
http://www.kadinlarkulubu.com/en-cok-neye-delirirsiniz-t117878/index.html?t=117878

iyi niyetimin suistimal edilmesi,aptal yerine konmak,kullanıldığımı hisssetmek ,yalan söylenmesi ve ortaya çıkıncada kabullenmeyip,onun yerine yeni yalanlar uydurulması,umursamaz insanlar,bir işin layığı ile yapılmaması,işi bilmeyenlerin işe karışması biliyorum ayaklarına yatması iş söyleyicede,kaçacak delik aramaları,herşeyi problem edip,saatlerce o insan tarafından esir alınmak,birşey söylediğimde onun tersi yapılıp,sanki yaptığı şeklini söylemişim gibi davranılması,arkamdan iş çevrilmesi,kekimin kabarmaması,ayakkabının sıkması,ucuz birşeyi kazıklanarak pahalıya almam hah bide eşimle bir sorunumuz olduğunda onun konuşmaması hep kaçması sonra sonra demesi ve o sonraların hiç bitmemesi,evime yılan gibi girip benim ağzımdan laf almaya çalışan kişi yada kişiler

emrivaki yapılamsından hoşlanmam.bu şıkalrdakiydi.
birde karşımdakine kzııyosam bana sırnaşıp gülüşmesine acayip deli olurum hele öfkeden deliye dönmüşken akşam ne yicez canım diyen kocama fıttırıyorumm

-yanımda sigara içilmesine(nefes alamıyorum çünkü.bunu en çok kardeşim yapıyor sinir krizleri geçiriyorum.)
-ders çalışırken rahatsız edilmeye
-tam uyuyacağım derken uykumu mahvedenlere
-yalancı,düzembaz,kibirli,anlayışsız,ikiyüzlü,inkarcı insanlara Kötü Kazen
-haksız yere laf sokanlara Kötü Kazen
-emir verenlere
-yapmacık tavırlı kişilere klava:
-arkamdan kuyumu kazanlara Kötü Kazen
-aklımın ucundan bile geçmediği halde sen böyle böyle düşünüyorsun deyip bilip bilmeden yorum yapanlara klava:
-sevdiğim insanları ne pahasına olursa olsun korumama rağmen onların beni kendi çıkarları uğruna (ya da düşman sahibi olmamak için) korumamalarına Kötü Kazen
-hak etmeyen kişilere hak ettiğinden daha fazla değer vermeme
DeLi OLuYoRuM...Kötü Kazen
Aslında daha çoOoOOoOK var ama bunlar en önemlileri...

sorumsuzluk yapıp beni de strese sokan insanlara, bilgisayarımın takılmasına, "hayır"dan anlamayanlara, en ufak şeye alınanlara,arkamdan konuşulmasına deli oluyorumklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…