Anket En çok neye delirirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neye en cok delirirsiniz???????

• Ankete Katılan
    334
ee o zaman burayı kapatsanız diyordum başka yere açılmışsa :mymeka:

kayınvalidemin çenesi:(( katlanamıyorum yaaa okadar dolmuşumki kendimi bazen zor tutuyorum:))

:teytey::teytey: yalan değil canım:dance::dance:

soz werıldıgı halde ustune bır bardak su ıcmemı gerektıren durumlara bırde esımınpc hastalıgına

en çok delirdiğim yapılan programın değiştirilmesi yada iptal edilmesidir!!!! hele iptal oldumu kafayı yerim
ama sıklar da felaket yanı onlar da delırtır adamı :)

y ANAM BU NE HEPSİ DELİRMEYE İNSANI SÜRÜKLER:) AMA YİNEDE ALTATILMAYA DELİRİRDİM...

fdfdfdfef1.gif

ELBETTE ALDATILMAYI KİM HAZMEDERKİ KESİNLİKLE ÇILGINA DÖNERİM :d

şıkta sorulan bütün sorulardaki şeylerin hepsineKötü Kazen

Çok üzgünüm çoookKötü Kazen sanırım hepsiii aldatılmayı ayrı tutuyorumm galiba delirmek değil çılgına dönerdimm bir de yapılan programdan vazgeçilmesi ya da benden habersiz değiştirilmesi offf daha çok varr

en çok saçıma dokunulmasına sevmediğim birinin bana yalakalık yapmasınaa bide erkek arkadaşımın kız arkadaşlarımla samimi olmasına

emri vaki yapılması beni çileden çıkarır :oklava:

kullanılmak ( ki buna izin vermem ) naniknanik,aldatan kendini aldatır o yüzden kişiliksiz sınıfına girdikleri için kişiliksiz,ne oldum delisi büssürü var yaa fisfisfis kafamçokkarıştı :icecream:

insanların senin hayatına kendilerinmiş gibi kurcalamasına deli oluyorum emribakidende hiç hoslanmam

Valla ben bu saydiklarinin hepsine gicik olurum.

Back
X