Anket En çok neye delirirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neye en cok delirirsiniz???????

• Ankete Katılan
    334
çok şeye dellirrimKötü Kazenü

anlat anlat bitmez şimdiKötü Kazen

:enbuyukkk:

..............................................

Son düzenleme:
eşimin gelipte işten beni öpmemesine ve başkalarının sözünü çok kale almasına ama hallettik onları artık

yalan söylüyenlere beni bekletenlere aptal insanlara vs:))))

habersiz gelen misafire
etrafındakileri küçük gören insanlara
etrafındaki insanlara pahalı hediler alıp etrafındakilere hava atanlara
kendisinden başkasının düşüncelerini yanlış görenlere
muhtaç olanlara elinde imkanı olupta yardım etmeyenlere
durumu olmadığı halde 5.çocuğunu doğurupta devlet bize sahip çıksın diyenlere
çocuğunuz neden olmuyor suç kimde diyenlere

aslında böyle listem çoğalır ama sende amma çok şeye kızıyorsun dersiniz diye yazmıyorum

yalancı ıkıyuzluluk dedıkodu ya delırıyorum hatta yuzune gulup arkandan laf edenlerı bogasım gelıyo :oklava::oklava:

görgüsüz olan ınsanlara ,

dedıkodu yapanlarave yalancı olanlara varya acayıp gıcık oluom

yası kucuk olpta cok bılmış bılmış konusanlara
en onemlısıde tabıkı eşimin bazenyalan soylemesıne ,bırde şu evlı olan erkeklere genç kızların bakıp bakıp cılve yapıp bakışmalarına bılmemkı ne ısterler evlı cocuklu adamlardan ,gerızekalılar beeeeeeeeeeee sankı bekar adamların suyucıktı be:mymeka::mymeka::oklava:Çok üzgünüm çoook

Bu aralar cok gergin oldugum icin herseye deliriyorum.Hicbiseyi kaldiramiyorum.

kucuk sorunları buyutup buyuk sorun halıne getırmemız.bılıp bılmeden bılmışlık yapmamız.para ıcınde gomulup yerı geldıgınde durumu olmayanlardan daha muhtac gorunmek.özellıkle bayramlarda,kandıllerde bır msj dahı yazmamak.evlatlarımızdan şikayet edıp kendı hatalarımızı gormememız daha bır cok şey bunlar benı uzen olaylar.şıklardan sececek olursam bır ınsanın gozumun onunde aşagılanması her kım olursa olsun benı sınır eder.sevgıyle kalın

anketteki şıkların hepsi beni sinirlendirir ve kırar.
ama yalan bambaşka :(
özellikle sevdiğim ve değer verdiğim insanların söyledikleri yalanlar beni çıldrtır

başkalarının hayatlarına karışanlara sinir olurum.dedikodu yapanlarada.

bişe tartışırken karşımda susup cvp vermeyen insan delirttir beni

Aslında çok şey var ama ben "görgüsüzlüğe" herşeyden çok deliriyorum sanırım...Gözgüsüzlüğe ve sonradan görmüşlüğe diyelim :kızgın:

Back
X