• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en dibe vurdum kızlar.

vay arkadaş ne aileler var ya...
o yemini en geç çocuk olunca bozun arkadaşım bazen hayırlı iş için böylesi gerekir belli ki sizi mecbur bırakmışlar
ama artık kendi aileniz olmuş olacak öncelikleriniz değişecek olmaz öyle şey...
tabı kı tek oncelıgım aılem ve kardesım olcak bana

Boyle aile mi olur.
Aile dedigin gozunun icine bakar mutlu ol diye.
Kan bagin var diye kimseye bakmak zorunda degilsin. Böyle bir aileyi omzunda tasimak zorunda degilsin.
Onlar sana destek degil, omrun boyunca anca kambur olurlar !
öyle oldular zaten hayatım boğuluyorum atandığım günden bu yan a. öğrencııgım zaten berbattı. 10 gun atama bekledim yemedıgım laf kalmadı. kasıyer olarak ıse soktular benı.

Sizin konularınızı az çok hatırlıyorum. Bence eğer şu anda şartlarınız nikaha el veriyorsa yapacak bir şey yok. İlerde pişman olsanız bile elden bundan fazlası gelmiyordu diye düşünürsünüz.

Yalnız bana hala müstakbel eşiniz annesinin çok etkisinde kalıyor gibi geliyor. Sizin gösterdiğiniz özeni ilişkinize göstermiyor gibi geliyor. İnşallah düğün yaptım yapmadımdan öte bu durumdan ötürü pişman olmazsınız. Allah yardımcınız olsun.
belkıde bunu düşünmemek adına kendımı basıt şeylerle oyalıyorum. sağlıklı dusunmeyı çoktan kaybettım. düşündüm her şeyı sevdıgım adamı onunla mutlu olup olmamam resmen kumar gıbı. ama o benım yolum . belkı en kötusu olacak ayrılacağım ama denemek ıstıyorum.yanı sevıyoruz ama çok felaket yasadık. bız bızeyken çok mutluyduk. 8 yıl çok guzeldı. şimdi bılmıyorum. onun sevgısınden emınım. bu evden çıktığımda düzelecegım dedı. annesı bu evdeysen bu kural gecerlı dıyor.

belkıde bunu düşünmemek adına kendımı basıt şeylerle oyalıyorum. sağlıklı dusunmeyı çoktan kaybettım. düşündüm her şeyı sevdıgım adamı onunla mutlu olup olmamam resmen kumar gıbı. ama o benım yolum . belkı en kötusu olacak ayrılacağım ama denemek ıstıyorum.yanı sevıyoruz ama çok felaket yasadık. bız bızeyken çok mutluyduk. 8 yıl çok guzeldı. şimdi bılmıyorum. onun sevgısınden emınım. bu evden çıktığımda düzelecegım dedı. annesı bu evdeysen bu kural gecerlı dıyor.

Bence siz gene başbaşayken mutlu olursunuz bence. Tüm sıkıntı sizi başbaşa bırakırlar mı? Artık başbaşa kalmanız için sevdiğiniz adam bir şey yapar mı?

Umarim hersey gonlunuzce olur cok mutlu olursunuz

Bence siz gene başbaşayken mutlu olursunuz bence. Tüm sıkıntı sizi başbaşa bırakırlar mı? Artık başbaşa kalmanız için sevdiğiniz adam bir şey yapar mı?
yapacağım dıyor. aşırı saygılı tek laf edemiyor. kızıyorum buna ama zamanla evımıze gecelım suanda aıleme mecburum bunu hep yüzüme vuruyor annemdıyor. guclu bırı gerçekten ama zor durumda o da.

yapacağım dıyor. aşırı saygılı tek laf edemiyor. kızıyorum buna ama zamanla evımıze gecelım suanda aıleme mecburum bunu hep yüzüme vuruyor annemdıyor. guclu bırı gerçekten ama zor durumda o da.

Allah yardımcınız olsun inşallah. Umarım çok çok mutlu olursunuz. Düğün yaparsanız peki düğünün masraflarını kim karşılayacak.
Şimdi siz karşılarsanız zaten zor olan şartlara bir de borç eklemiş olursunuz. Eğer erkek tarafı karşılayacaksa sürekli yüzünüze vurma ihtimalleri var işte ailen bir şey yapmadı hepsiniz biz yaptık gibi.
Bunlarla karşılaşmak yerine yapmamak belki de en iyisi.

bedensel engellı hayatım. sağ olun geçecek ınş. yanı gecmesede yaradandan gelenle mutluyuz bız. bız bıze kalınca mutluyuz. ya bana sade olan her sey yeter ama bazen kayınvaledemın gosterış merakı benı ezmesı hor görmesıne ınat bende yap kızım dıyorum kendıme ama ucu yıne bana dokunyo

Bosverin, siz baskasina göre yasamayin hayatinizi.
En guzel seyler sizin olsun. Selametle..

Allah yardımcınız olsun inşallah. Umarım çok çok mutlu olursunuz. Düğün yaparsanız peki düğünün masraflarını kim karşılayacak.
Şimdi siz karşılarsanız zaten zor olan şartlara bir de borç eklemiş olursunuz. Eğer erkek tarafı karşılayacaksa sürekli yüzünüze vurma ihtimalleri var işte ailen bir şey yapmadı hepsiniz biz yaptık gibi.
Bunlarla karşılaşmak yerine yapmamak belki de en iyisi.
bız hayatım eşim ve ben canım. benım maaşın yarısı banka kredısınde zaten

Back
X