- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi kardelen84
Arkadaşlar diğer kızkardeşimle olayı çözümledik biz..
Size de teşekkürler çok olumsuz yazılar da oldu vs ama ben şuanda yeniden doğmuş gibi rahatım çok şükür
Kardeşim: abla uğur abi en alakasız, anlamsız bi yerde bile konuyu kendine getiriyor, ön planda olma duygusu içinde hep, biri kendine rakip olduğunda kendisinden 10 yaş bile küçük olsa kıyaslamaya geçebiliyor. Biz bunun hep farkındaydık ama sen senin ilgini çeken bir konu olunca farkettin dedi. O da aynı fikirde aile terapisti... Çünkü inşallah 3 ay sonra bebeğim doğduğunda olaylar daha kötüye gidebilir sizin de dediğiniz gibi anneliğimi beğenmeme vs mükemmelliyetçiünkü...
Ctesiye randevu aldım benim daha önce gittiğim psikiyatrdan..
Dün akşamda epey konuştuk ( tabi ben rahatlayınca kendimi verebildim)
Düşünmekten çok yoruluyorum dedi bazen sabahları bisürü bişey düşünürken uyanıyorum iş, sen, bebek vs dedi( bence muratı da kaygı ediyor).
Ben de ona yardımcı olmak için herşeyi yapacağımı söyleyip sarıldım
Dr için de tamam dedi ilaç verirse de kullanacak.. Öyle arkadaşlar..
Allahıma şükür herşey için binlerce kez
canim bu olumsuz yazilari sen baslattin biliyorsun dimi ? Ilk basta bundan suphelenen sendin.
Cok fazla duygusalsin, ve esin nasil on planda olmak isteyen biriyse, sen de devamli pispislanmak istiyorsun, hep ihtiyac duyuyorsun esine.
Esinin karakteri de malesef senin karakterine uygun deyil, ne sen onu ne de o seni tamamlayabiliyor su an. Siz birbirinize iyice taniyip ona gore davranana kadar sen hickiriklarla aglamaya devam edersin, o da bunalim takilmaya.
Dogacak cocugunuz arada kalmasa bari.
PS: bence piskologunu deyistir, seni koruklemekten baska ise yaramiyor.
Son düzenleme: