• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kızkardeşimden kıskanmak:((((

Eşin dediğin gibi çok kıyaslayan biriyse düşünülmeden edilmiş laflar olabilir hepsi.

Net bişey bilmeden yorumlarla daha fazla sinirlerin bozulsun istemiyorsan, Mune'den konuyu kapatmasını rica et bence.

.

Eşin dediğin gibi çok kıyaslayan biriyse düşünülmeden edilmiş laflar olabilir hepsi.

Net bişey bilmeden yorumlarla daha fazla sinirlerin bozulsun istemiyorsan, Mune'den konuyu kapatmasını rica et bence.

.
Evet aslının küçüğü kızkardeşimle telefonda konuştuk 1 saat..
Anlattım bunları, abla hiç sanmıyorum hormonların yanlış düşündürüyor olabilir çünkü abla uğur abi daha önce de bu tarz kıyaslamalar yapıyordu sen farketmiyordun mesela benle kıyaslıyordu hatta ben ablam rahatsız olmuş mudur diye düşünmüştüm dedi. İşte ceyda işinde çok hırslı çok başarılı deyip benimle kıyas yapmış ben gülüp geçiyordum bana hatırlattı kardeşim. Uğur abi yanlış yapıyor abla brinin söylemesi lazım dedi. Bir de birgün ceydanın erkek arkadaşından bahsederken kıskandığını çok belli etmiş ben de ordaymışım farketmemişim hiç. Diyor ki abla uğur abi kendine rakip olacak biri olduğunda öne çıkmaya çalışıyor biz ikimizde aslıyla aynı yorumu yapmıştık o gün uğur abi resmen kıskandı diye. Seni kıyasladığı gibi diğer insanlarla da kendini sürekli kıyaslıyor. Şuanda da aslı ve murat ın ilişkisi ön planda olduğundan ve aynı iş yerinde çalıştığından murat ı kıskanıyor ve kendini kıyaslıyor olabilir dedi.yani ben kıyaslama olayına hiç takılmadım dedi bir de uğur abi biraz ön planda olan insanla muhabbeti seviyor aslı şuan ön planda ve iş yerinde de murat sürekli aslıyı övüyor olabilir bir de zaman geçirmeye başladınız ilişkileri daha da iyi yapayım diye düşünüyor olabilir dedi
Ama işte arkadaşlar bizim ilişkimizdeki sıkıntılar ve bi yandan yeni bir ilişkinin. Başlaması bize kötü yansıdı ... İşyerinde aslıyı sürekli öven konuşan biri var
Sanırım eşim bizim ilişkimizle onlarınkini de kıyaslıyor

Yani kötü denk geldi bi tarafta 5-6 aydır yaşanan sorunlarla eski iletişimi azalmış aradaki ilgi de azalmış evli bir çift bi tarafta aşık olmuş 1 aylık bir ilişki ( ve eşim işyerinde kardeşimi konuşan aşık biriyle çalışıyor)
Sanırım kıyaslama yapıyor ve bu bize olumsuz yansıyor

Anlattım bunları, abla hiç sanmıyorum hormonların yanlış düşündürüyor olabilir çünkü abla uğur abi daha önce de bu tarz kıyaslamalar yapıyordu sen farketmiyordun mesela benle kıyaslıyordu hatta ben ablam rahatsız olmuş mudur diye düşünmüştüm dedi. İşte ceyda işinde çok hırslı çok başarılı deyip benimle kıyas yapmış ben gülüp geçiyordum bana hatırlattı kardeşim. Uğur abi yanlış yapıyor abla brinin söylemesi lazım dedi. Bir de birgün ceydanın erkek arkadaşından bahsederken kıskandığını çok belli etmiş ben de ordaymışım farketmemişim hiç. Diyor ki abla uğur abi kendine rakip olacak biri olduğunda öne çıkmaya çalışıyor biz ikimizde aslıyla aynı yorumu yapmıştık o gün uğur abi resmen kıskandı diye. Seni kıyasladığı gibi diğer insanlarla da kendini sürekli kıyaslıyor. Şuanda da aslı ve murat ın ilişkisi ön planda olduğundan ve aynı iş yerinde çalıştığından murat ı kıskanıyor ve kendini kıyaslıyor olabilir dedi.yani ben kıyaslama olayına hiç takılmadım dedi bir de uğur abi biraz ön planda olan insanla muhabbeti seviyor aslı şuan ön planda ve iş yerinde de murat sürekli aslıyı övüyor olabilir bir de zaman geçirmeye başladınız ilişkileri daha da iyi yapayım diye düşünüyor olabilir dedi
Ama işte arkadaşlar bizim ilişkimizdeki sıkıntılar ve bi yandan yeni bir ilişkinin. Başlaması bize kötü yansıdı ... İşyerinde aslıyı sürekli öven konuşan biri var

Yani kötü denk geldi bi tarafta 5-6 aydır yaşanan sorunlarla eski iletişimi azalmış aradaki ilgi de azalmış evli bir çift bi tarafta aşık olmuş 1 aylık bir ilişki ( ve eşim işyerinde kardeşimi konuşan aşık biriyle çalışıyor)

Hani eltilerin birbirini çekememe durumu var ya, bunun bir değişik versiyonu da eşinizde olmuş o zaman. Yeni damat yeni ilişki, hani siz de hep kızlarsınız, aileye başka bir erkek geliyor, kendine de rakip... Olabilir yani, her türden insan görüyoruz şu dünya da. Sizinki de böyle kıyas yarış seven bir tipse çok da eğilimli.
İnsan nasıl öz annesini, yıllardır onu büyütüp yetişterini başka biriyle kıyaslar zaten? Annesinin kırılacağını düşünmeyen, sizin bozulacağınıza ihtimal bile vermiyordur herhal. Üzmeyin canınızı, o sizi kıyaslarsa yine, siz de Murat damatla karşılaştırın eşinizi. Hata kardeşine çıtlat, bir iki iltifat size etsin damat eşiniz yanınızda iken :34: Bazen insana yaptığıyla karşılık vermek sözden çok daha fazlasını anlatıyor.

.

kardeşin olayın mantığını çözmüş bence

bende konuyu okuduğumda kardeşinden hoşlandığını değil kardeşinin sevgilisini kıskandığını düşündüm..böyle hissettim.. küçük kardeşin çok mantıklı konuşmuş..eşin bence kardeşinden falan hoşlanmıyor..onların ilişkisiyle birlikte hem işyerinde hemde aile içinde(bir damat daha aileye katılacağından dolayı) kendide biraz geri plana düştü..bunun acısını senden çıkarıyor..aslıyı sorup durmasıda belki ayrılmalarını istiyorolabilir..tanıştırmaktan pişmanlık duymuş olabilir.. içini rahatlat daha fazla üzme kendini..eğer bi hoşlantı olsaydı en baştan beri olurdu.. sonrada bir anda sevgilisi olunca mı aklına geldi kardeşin... eşinin tek sorunu kıskançlık ve birazda patavatsızlık:) üzülme sen bebeğine ve kendine iyi bak..

Hani eltilerin birbirini çekememe durumu var ya, bunun bir değişik versiyonu da eşinizde olmuş o zaman. Yeni damat yeni ilişki, hani siz de hep kızlarsınız, aileye başka bir erkek geliyor, kendine de rakip... Olabilir yani, her türden insan görüyoruz şu dünya da. Sizinki de böyle kıyas yarış seven bir tipse çok da eğilimli.
İnsan nasıl öz annesini, yıllardır onu büyütüp yetişterini başka biriyle kıyaslar zaten? Annesinin kırılacağını düşünmeyen, sizin bozulacağınıza ihtimal bile vermiyordur herhal. Üzmeyin canınızı, o sizi kıyaslarsa yine, siz de Murat damatla karşılaştırın eşinizi. Hata kardeşine çıtlat, bir iki iltifat size etsin damat eşiniz yanınızda iken :34: Bazen insana yaptığıyla karşılık vermek sözden çok daha fazlasını anlatıyor.

.

Annesinin bozulacağını düşünmeyen insan... Diye devam etmişsiniz ya çok haklısınız beni nasıl kötü hissettirdiği aklına gelmiyor kardeşim de oyüzden diyor uğur abiye birinin yanlış yaptığını söylemesi lazım abla diye..
Evet öyle bir ortam sağlamak iyi olacak sanırım anlaması için
Evin tek oğlu eşim 2 görümcem var ve ona hayranlar hep pohpohlanmaya alışmış şimdi benim aileme damat olarak 2. Bir erkek giriyor sıkıntısı o en çok şu aralar sanırım çünkü eşim birkaç kez anneme. "anne ilk göz ağrın benim , bi farkım olacak diğerlerinden dimi" fln demişti gülerek

Annesinin bozulacağını düşünmeyen insan... Diye devam etmişsiniz ya çok haklısınız beni nasıl kötü hissettirdiği aklına gelmiyor kardeşim de oyüzden diyor uğur abiye birinin yanlış yaptığını söylemesi lazım abla diye..
Evet öyle bir ortam sağlamak iyi olacak sanırım anlaması için
Evin tek oğlu eşim 2 görümcem var ve ona hayranlar hep pohpohlanmaya alışmış şimdi benim aileme damat olarak 2. Bir erkek giriyor sıkıntısı o en çok şu aralar sanırım çünkü eşim birkaç kez anneme. "anne ilk göz ağrın benim , bi farkım olacak diğerlerinden dimi" fln demişti gülerek

Güldüm valla :1: Etrafındaki kadınlar çok totosunu kaldırmış bu seninkinin :52: Umarım iki kız kardeşin de tez zamanda çok iyi evlilikler yaparlar da eşin anlar bulunmaz hint kumaşı olmadığını. Biraz da kendini diğer beylerle kıyaslasın, aklınca hanımları yarıştıracağına :52:

.

bende konuyu okuduğumda kardeşinden hoşlandığını değil kardeşinin sevgilisini kıskandığını düşündüm..böyle hissettim.. küçük kardeşin çok mantıklı konuşmuş..eşin bence kardeşinden falan hoşlanmıyor..onların ilişkisiyle birlikte hem işyerinde hemde aile içinde(bir damat daha aileye katılacağından dolayı) kendide biraz geri plana düştü..bunun acısını senden çıkarıyor..aslıyı sorup durmasıda belki ayrılmalarını istiyorolabilir..tanıştırmaktan pişmanlık duymuş olabilir.. içini rahatlat daha fazla üzme kendini..eğer bi hoşlantı olsaydı en baştan beri olurdu.. sonrada bir anda sevgilisi olunca mı aklına geldi kardeşin... eşinin tek sorunu kıskançlık ve birazda patavatsızlık:) üzülme sen bebeğine ve kendine iyi bak..

Sanırım tanımadığı başka bi yerde çalışan biri olsaydı murat bukadr sıkıntı duymayacaktı eşim ,aynı işyerinde olmalarını sıkıntı yapıyor ve hak veriyorum aslıyla görüştünüz mü nasıllarmıi muratla diye çok sık sormasının nedeni tanıştırdığına pişman olması galiba
Eşim çok hırslı bir insandır murat kendinden küçük 6 yaş.. Onun önce yükselmesi durumunda yaşayacağı sıkıntıyı bile düşünüyordur belki de çünkü eşimin ne kadr çalışkan ve hurslı biri ılduğunu biliyorum
Kardeşim sadece aslı evde yalnız mı diye sormasına takıldı ama ona da abla kesinlikle kötü düşünmem dedi laf olsun diye konuştuğu bir andır o dedi uğur abi kontrolcü bir insan muhtemelen aslının muratla buluşup buluşmadığını iyi gidip gitmediğini kontrol etmek istiyor dedi

bak canım ben sana söyliyim sakın aklına bu tarz düşünceler getirme öncelikle kendini bitirirsin.
benimde kızkardeşim var ve en küçüğümüz. aynı senin eşin gibi 4 enişteside güzel davranır. aynı senin anlattıklarında oldu hatta.
ama kimse aklına kötü bişey getirmez. çünkü o bekar baldız.
bak bende evlenmeden önce öyleydim eniştemlerle
sonra nooldu evlendim, herkes mutlu ben mutlu :34:
bebişini düşün ve aklına takma böyle şeyleri. hem olucağı varsada olur kaderin önüne geçemeyiz dimi :49:

Güldüm valla :1: Etrafındaki kadınlar çok totosunu kaldırmış bu seninkinin :52: Umarım iki kız kardeşin de tez zamanda çok iyi evlilikler yaparlar da eşin anlar bulunmaz hint kumaşı olmadığını. Biraz da kendini diğer beylerle kıyaslasın, aklınca hanımları yarıştıracağına :52:

.

Evet onun ailesinin evine gittiğimizde sıkılıyorum sürekli ilgi eşimin üzerinde pohpohlamalar vs
Ama daha iyiyim artık eşimin bu durumu içinde sıkıntı yaptığı açık kardeşim sağolsun mantığı çözdü daha ortada bişey yokken muratla aslı tanışmamışkrn anneme böyle konuşması kaygısını gösteriyor değil mi

Son düzenleme:
Merhaba
Daha önce eşimin ilgisinin azaldığı ile ilgili burada yaZıp akıl almıştım siZden malesef beni sevdiğini artık hiç hissetmiyorum :((( evde sürekli oyun oynuyor konuşmuyoruz böyle bir hamilelik geçireceğimi hiç düşünmezdim:((( size bahsetmediğim bir konu vardı.. Benim küçüğüm bir kızkardeşim var bana abla demez arkadaş gibiyizdir eşimin bu kardeşimle arası pek yoktu önceden pek hoşlanmazdı. 2 ay önce eşimin işyerinden biri ile tanıştırdık ve onlar başladılar şuan sevgililer. Bir gün yemeğe çıktık dördümüz 1 ay önce fln .kardeşimin ismi aslı sevgilisi murat yemekte diziler filmler konuşuldu aslı eşimin sevdiği yabancı film ve dizileri konuştu çok severim diye.. Neyse ertesi gün bana diyorki aslı popüler kültüre daha yakın sen öyle değilsin 2 yıldır izletemedim o diZileri sana dedi( böyle bir kıyaslama yaptı) sanırım kıskanma duygum bu cümle ile başladı:(( kardeşlerim bekar evindeler 2 kız kardeşim aynı evde yaşıyorlar. Ben onlara gittiğimde eşim beni alır ama eve çıkmazdı çoğu zaman . Şimdi hadi kızlara gidelim kızlarda kalalım . Diretmesi canımı sıkıyor neyse bi akşam gittik diğer kardeşim eşime bir video iZletirken koptu bende olay eşim videoyu izlerken 3 kez başını kaldırıp aslıya baktı:( bir kez olsa gayri ihtiyari dicem 3 kez videoyu izlerken beden bakar??? Ve bişey anlatırken hep ona bakıyordu:( o gece orada kaldık ama ben 2 saat uyuyabildim. Sonra geçtiğimiz çarşamba hadi kızları ara oraya gidelim dedi ven de aslıyı aradım napıyosunuz diye muratla buluşucaz dedi eşim biz de gelelim ozaman dedi neyse yemepe gidildi o akşam ben de süslenmiştim ama eşim bir kez güZel bakıp iltifat etmedi yemek sırasında çok güZel olmuşsun baldız dedi o da sana da gömleğin çok yakışmış enişte dedi. Bana hiç iltifat etmedi buraya bi takıldım :(( sonra kızların evine gittik orada kaldık eve gelirken yolda gömleğin biraz tüylenmiş dedim ve dediği şu gömleğim güzel dimi aslı da beğendi. Neden önemsiyosun diyemedim tabi:(( sonra eve geldik 1 saat sonra durup dururken aslı evde yalnız mıdır şimdi dedi artık dayanamadım ne alaka dedim hiçç merak ettim dedi ben de üstüne bişey diyemedim gidip mutfakta ağladım:( anlam veremiyorum çok kötüyüm regaip kandilinde namaz kılıp epey ağladım allahım bu duygusan kurtar beni diye ve rahatlamıştım ama bugün psiikoloğa gittim o kadın bana hak verdi:(( o yemekte sana da çok güZel olmuşsun diybilirdi o ortamda her kadın buna takılır dedi ve diğer olaylarda da hak verdi kıyaslaması yanlış kıskanmana o neden olmuş sende sıkıntı yok diye:((( o kadın bugün bana hak verince tekrar alt üst oldum eşime güveneniyorum artık:((( siz nasıl yorumladınız? Yardımcı olun nolur:(

Şimdi sen ufacık bir kıyaslamayla böyle bir duyguya mı kapıldın?3 kez film izlerken kardeşime baktı diyorsun da,sen bu 3 bakışı da gördüysen,demek ki kafanda bir şeyleri kurmuş eşini izlemeye almışsın.Eskiden yakınlıkları yoktur,bir vesileyle yakınlık olmuştur ortak arkadaşın da hayatınıza dahil olmasıyla ilişkiler pekişmiştir.Bazen erkekler gereksiz bir kıyaslamaya girerler.Amaç seni kızdırmak,senin hoşlanmadığı bir yönünü bu şekilde ortaya çıkarmakta olabilir.Ben senin bu anlattıklarında gerçek anlamda hoşlanma tespiti göremiyorum.İnsanın kocasını kardeşinden kıskanması için ciddi anlamda güven sorunu olması lazım.Sizin ilişkinizde bir problem var ve sen özgüvenini yitirmişsin.Kocanın karakterini az çok bilmen lazım.Sonuçta kocanın iş yerinden bir arkadaıyla tanıştırılıp sevgili olmuş kardeşin.Birlikte ortak paylaşımlarınız var.Psikolog sana,yemekte kocan sana da iltifat etmeliydi diye hak vermiş ama,erkekler kendi eşlerine ailelerine çok alışkın olduğu için dışardaki insanın fikirlerini daha çok önemseyebilir zaman zaman ve kibarlaşabilir.Düşünmemişte olabilir kocan sana iltifat etmeyi o an.Kabalık yapmıştır.Eve gittiğinde ben güzel olmadım mı beni beğenmedin mi birşey demedin diyebilirdin.Kocan art niyetli olsa senin yanında,sevgilisinin yanında baldızına çok güzel olmuşsun demez.Belki sevgilisine karşı gururlandırmak için demiştir.
Rahatsız olduğun şeyler varsa,gidip kalmazsınız,çok fazla bir araya gelmezsin.Bence eşinle aranızda başka problemler var ve bu kıskançlık onun yansıması.Bak ciddi bir suçlama bu.O bu şu değil,kıskandığın kız senin kardeşin.Ciddi kanıtların olmadan bunun imasını dahi yapma.Hem kardeşine hem eşine karşı dönüşü olmayan bir yola girersin.

Yok artık kardeşinle eşini böyle birşeye yakıştırmak. Yani tamam etrafta duyuyoruz neler oluyor ama sen eşin bunu nasıl yakıştırırsın ki ortada geröekten bir şey yok benim kardeşim erkek ve eşim onunla bile kıyaslar beni. Kardeşin popüler kültüre daha yakın derken sen öyle değilsin demek istemiş ama kötü niyetle değil seninle de bu filmleri izlemek istediğini söylemiş aslında ve siz zaten kafanızda bunu kurmuşsunuz o gözle bakmışsınız ki video izlerken 3 defa baktı bu mudur yani. Ne yapsın sürekli önüne mi baksın, kardeşinle göz göze gelmesin mi, gitmesin mi, sırf sen kıskanırsın diye yok gibi mi davransın öyle bir durum olsa kardeşinin erkek arkadaşından hoşlanmaaz laf sokar bişi yapardı yani. Bu dedikleriniz çok basit şeyler bundan daha fazla samimi olanlar da var baldızıyla herkes böyle düşünmemeli. Bence hamileliğimizin verdiği bir psikoloji ile iletişiminizde bu aralar zayıf olduğu için böyle düşünüyorsunuz ama bu sürekli bu durumda olursa size zarar verir.

bence esın kardesını yenı yenı tanıdığı ıcın oyuzdendır bu ılgısı,alakası..

ben art nıyet sezmedim..oyle olsa senden gızlı yapamaya calısırdı..

adam gayet saf saf davranıyor..

Nacizane fikrim şu;
Eşiniz hayatındaki herkesin ilgi odağı olmak istiyor ve kendi dünyasında hayatındaki her kadının onu çok beyendiğini ona hayran olduğunu düşünüyor. Aksi durumlar olunca hırçınlaşmış. Eşinizin gözünde kardeşinizin kendisinden üstün bir sevgilisi var ve o kişiye "sen istediğin kadar onunla sevgili ol onun bana ilgisi var" mesajı göndermeye çalışıyor bunun için kardeşinizin ilgisini çekmek için elinden geleni yapıyor. Ben cinsel bir düşünceyle bunu yaptığını düşünmüyorum. Ama eşinizin huyu olmuş kıyaslama yetersizlik hissi, bunu da devamlı size geçiriyor. Yarın bi gün aynı şeyi çocuğunuz için yapıcaktır bilmemkimin çocuğu şöyle bizimki neden böyle değil vs. Bence eşinizi silkeleyip ( fiziksel olarak değil tabiki :1: ) aile terapistine götürmelisiniz. Aksi durumda hayatınızda farklı kişilerle aynı olayı yaşarsınız.

Nacizane fikrim şu;
Eşiniz hayatındaki herkesin ilgi odağı olmak istiyor ve kendi dünyasında hayatındaki her kadının onu çok beyendiğini ona hayran olduğunu düşünüyor. Aksi durumlar olunca hırçınlaşmış. Eşinizin gözünde kardeşinizin kendisinden üstün bir sevgilisi var ve o kişiye "sen istediğin kadar onunla sevgili ol onun bana ilgisi var" mesajı göndermeye çalışıyor bunun için kardeşinizin ilgisini çekmek için elinden geleni yapıyor. Ben cinsel bir düşünceyle bunu yaptığını düşünmüyorum. Ama eşinizin huyu olmuş kıyaslama yetersizlik hissi, bunu da devamlı size geçiriyor. Yarın bi gün aynı şeyi çocuğunuz için yapıcaktır bilmemkimin çocuğu şöyle bizimki neden böyle değil vs. Bence eşinizi silkeleyip ( fiziksel olarak değil tabiki :1: ) aile terapistine götürmelisiniz. Aksi durumda hayatınızda farklı kişilerle aynı olayı yaşarsınız.

Sonuna kadar katılıyorum kimi insanlar da olur bu kendini herkese beğendirme,herkes tarafından hayranlık duyulma isteği.hani halk arasında aferinin delisi diye tabir ettiğimiz insanlar. Bence eşiniz de böyledir diye tahmin ediyorum ama bazen can sıkıcı olabiliyor tabi kendi hayatımdan biliyorum benim ablam da böyle.takdir toplayabilmek,beğenilmek için yaptığı şeyleri yazsam şoka girersiniz;ama ben de onu öyle kabul ettim artık:1:siz de eşinizle konuşun bu meseleyi araya kardeşinizin lafını somadan ve kalbinizden kötü düşünceleri silin.

Son düzenleme:

.

samsonn bu yorumunu cok begendım dıyım barı:)

mesaj kutun da ağzına kadar dolmuş..bız yazamıyoz:)

Kızkardeşinin konuşmalarından sonra açıkçası Murat'ı kıskandığını ve aslı evde yalnız mı diye sormasının sebebi de Murat'ın eve gelme ihtimalini düşünmesi ve kıskanması.. bence eşinle biraz ilgilenmelisin

Böyle bir konuşma benim de hoşuma gitmezdi.
Evet kardeşiniz ama hayatta neler oluyor.
Bence eşiniz kardeşinizin yanına gitmek istediğinde her defasında gitmeyin,
aralarına bir sınır koyun, insan paranoyak olur.

Yok artık kardeşinle eşini böyle birşeye yakıştırmak. Yani tamam etrafta duyuyoruz neler oluyor ama sen eşin bunu nasıl yakıştırırsın ki ortada geröekten bir şey yok benim kardeşim erkek ve eşim onunla bile kıyaslar beni. Kardeşin popüler kültüre daha yakın derken sen öyle değilsin demek istemiş ama kötü niyetle değil seninle de bu filmleri izlemek istediğini söylemiş aslında ve siz zaten kafanızda bunu kurmuşsunuz o gözle bakmışsınız ki video izlerken 3 defa baktı bu mudur yani. Ne yapsın sürekli önüne mi baksın, kardeşinle göz göze gelmesin mi, gitmesin mi, sırf sen kıskanırsın diye yok gibi mi davransın öyle bir durum olsa kardeşinin erkek arkadaşından hoşlanmaaz laf sokar bişi yapardı yani. Bu dedikleriniz çok basit şeyler bundan daha fazla samimi olanlar da var baldızıyla herkes böyle düşünmemeli. Bence hamileliğimizin verdiği bir psikoloji ile iletişiminizde bu aralar zayıf olduğu için böyle düşünüyorsunuz ama bu sürekli bu durumda olursa size zarar verir.

Arkadaşlar diğer kızkardeşimle olayı çözümledik biz..
Size de teşekkürler çok olumsuz yazılar da oldu vs ama ben şuanda yeniden doğmuş gibi rahatım çok şükür
Kardeşim: abla uğur abi en alakasız, anlamsız bi yerde bile konuyu kendine getiriyor, ön planda olma duygusu içinde hep, biri kendine rakip olduğunda kendisinden 10 yaş bile küçük olsa kıyaslamaya geçebiliyor. Biz bunun hep farkındaydık ama sen senin ilgini çeken bir konu olunca farkettin dedi. O da aynı fikirde aile terapisti... Çünkü inşallah 3 ay sonra bebeğim doğduğunda olaylar daha kötüye gidebilir sizin de dediğiniz gibi anneliğimi beğenmeme vs mükemmelliyetçiünkü...
Ctesiye randevu aldım benim daha önce gittiğim psikiyatrdan..
Dün akşamda epey konuştuk ( tabi ben rahatlayınca kendimi verebildim)
Düşünmekten çok yoruluyorum dedi bazen sabahları bisürü bişey düşünürken uyanıyorum iş, sen, bebek vs dedi( bence muratı da kaygı ediyor). :(
Ben de ona yardımcı olmak için herşeyi yapacağımı söyleyip sarıldım
Dr için de tamam dedi ilaç verirse de kullanacak.. Öyle arkadaşlar..
Allahıma şükür herşey için binlerce kez

Ya böyle bişey nasıl olur nasıl:((((((( çok kötüyüm

olur cnm olur benim amcam baldızı ile kaçtı. annemin kardeşi yengesine aşık oldu. iş arkadaşımın (erkek) karısı eniştesi ile kaçtı.

böyle bir şey pekala olur. kardeşinle yalnız görüş. ara gidelim derse gündüz konuştum işi var dışarda ne bilim.

kardeşinede benle yalnız vakit geçirmemek için sana oraya buraya sürekli dışarı gitmek istiyor enişten aramızda kalsında. o seni ararsa bu sıralar müsait değilim dersin. sen kendin görüş. bence sen halledersin

(ha bu arada amcamla baldızı kaçtı dedimdiya yengem kardeşini yanından ayırmazdı hep onda kalırdı kız kardeşi. bir gün alt üst yakalamış bayılmış buna rağmen amcam eve yollamış baldızı . yenge hnm geri getirtti :53: sonunda da kaçtılar baldızıyla amcam BİLMEM ANLATABİLDİMMİ:47:)

YANLIŞ ANLAŞILMASIN KARDEŞİNİN HİÇ SUÇU YOK ASLA BU SADECE DİKKAT ETMEN İÇİN BİR ÖRNEK (aklına kötülük getirme kardeşinin sevgilisi var:50:)

Arkadaşlar diğer kızkardeşimle olayı çözümledik biz..
Size de teşekkürler çok olumsuz yazılar da oldu vs ama ben şuanda yeniden doğmuş gibi rahatım çok şükür
Kardeşim: abla uğur abi en alakasız, anlamsız bi yerde bile konuyu kendine getiriyor, ön planda olma duygusu içinde hep, biri kendine rakip olduğunda kendisinden 10 yaş bile küçük olsa kıyaslamaya geçebiliyor. Biz bunun hep farkındaydık ama sen senin ilgini çeken bir konu olunca farkettin dedi. O da aynı fikirde aile terapisti... Çünkü inşallah 3 ay sonra bebeğim doğduğunda olaylar daha kötüye gidebilir sizin de dediğiniz gibi anneliğimi beğenmeme vs mükemmelliyetçiünkü...
Ctesiye randevu aldım benim daha önce gittiğim psikiyatrdan..
Dün akşamda epey konuştuk ( tabi ben rahatlayınca kendimi verebildim)
Düşünmekten çok yoruluyorum dedi bazen sabahları bisürü bişey düşünürken uyanıyorum iş, sen, bebek vs dedi( bence muratı da kaygı ediyor). :(
Ben de ona yardımcı olmak için herşeyi yapacağımı söyleyip sarıldım
Dr için de tamam dedi ilaç verirse de kullanacak.. Öyle arkadaşlar..
Allahıma şükür herşey için binlerce kez

işlerin çözülmesine çok sevindim. Herşey aileniz için günden güne daha da iyi olur inşallah. Siz de her konuda eşinizi övmeye çalışın. En basitinden mutfakta size yardım ettiğinde ... in kocası elini hiç bişeye sürmüyomuş sen ne kadar iyisin bana yardım ediyosun vs gibi. Sizden de ihtiyacı olan övgüyü alırsa bence eşiniz size daha çok bağlanır.

Back
X