- Konu Sahibi kardelen84
Eşin dediğin gibi çok kıyaslayan biriyse düşünülmeden edilmiş laflar olabilir hepsi.
Net bişey bilmeden yorumlarla daha fazla sinirlerin bozulsun istemiyorsan, Mune'den konuyu kapatmasını rica et bence.
.
Evet aslının küçüğü kızkardeşimle telefonda konuştuk 1 saat..Eşin dediğin gibi çok kıyaslayan biriyse düşünülmeden edilmiş laflar olabilir hepsi.
Net bişey bilmeden yorumlarla daha fazla sinirlerin bozulsun istemiyorsan, Mune'den konuyu kapatmasını rica et bence.
.
Anlattım bunları, abla hiç sanmıyorum hormonların yanlış düşündürüyor olabilir çünkü abla uğur abi daha önce de bu tarz kıyaslamalar yapıyordu sen farketmiyordun mesela benle kıyaslıyordu hatta ben ablam rahatsız olmuş mudur diye düşünmüştüm dedi. İşte ceyda işinde çok hırslı çok başarılı deyip benimle kıyas yapmış ben gülüp geçiyordum bana hatırlattı kardeşim. Uğur abi yanlış yapıyor abla brinin söylemesi lazım dedi. Bir de birgün ceydanın erkek arkadaşından bahsederken kıskandığını çok belli etmiş ben de ordaymışım farketmemişim hiç. Diyor ki abla uğur abi kendine rakip olacak biri olduğunda öne çıkmaya çalışıyor biz ikimizde aslıyla aynı yorumu yapmıştık o gün uğur abi resmen kıskandı diye. Seni kıyasladığı gibi diğer insanlarla da kendini sürekli kıyaslıyor. Şuanda da aslı ve murat ın ilişkisi ön planda olduğundan ve aynı iş yerinde çalıştığından murat ı kıskanıyor ve kendini kıyaslıyor olabilir dedi.yani ben kıyaslama olayına hiç takılmadım dedi bir de uğur abi biraz ön planda olan insanla muhabbeti seviyor aslı şuan ön planda ve iş yerinde de murat sürekli aslıyı övüyor olabilir bir de zaman geçirmeye başladınız ilişkileri daha da iyi yapayım diye düşünüyor olabilir dedi
Ama işte arkadaşlar bizim ilişkimizdeki sıkıntılar ve bi yandan yeni bir ilişkinin. Başlaması bize kötü yansıdı ... İşyerinde aslıyı sürekli öven konuşan biri var
Sanırım eşim bizim ilişkimizle onlarınkini de kıyaslıyor
Yani kötü denk geldi bi tarafta 5-6 aydır yaşanan sorunlarla eski iletişimi azalmış aradaki ilgi de azalmış evli bir çift bi tarafta aşık olmuş 1 aylık bir ilişki ( ve eşim işyerinde kardeşimi konuşan aşık biriyle çalışıyor)
Sanırım kıyaslama yapıyor ve bu bize olumsuz yansıyor