En dipteyim ben yapacağım?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Öyle dipte hissediyorum ki kendimi kaybedecek hiçbir şeyim yokmuş gibi hissediyorum. Depresyonda mıyım bilmiyorum ama kimseyi görmek istemiyorum. İşsizim atamam bir türlü olmadı bekliyorum. Kendimi hiç beğenmiyorum kimsenin beni beğenip sevmediğini düşünüyorum hayatta hiçbir amacım hedefim yok gibi hissediyorum. Sanki bu hayatta en işe yaramaz en gereksiz insan benmişim gibi geliyor. Her gün hayata tutunmak yaşamak için kendime güzel sebepler bulmaya umudumu devam ettirmeye çalışıyorum ama umudum tükendi sanki. Dipten yukarıya nasıl çıkacağım bilmiyorum çıkmazda gibiyim. Hayatı yolunda gitmeyen bir tek ben miyim acaba diye düşünüyorum bazen. Kendimi iyi hissetmek istiyorum motive etmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum ne olur ben kafayı yemeden bir akıl verin delirmekten korkuyorum.

Depresyona yakalanman an meselesi ve çıkmak zor kendine meşgale edin bir süre düşünme tüm bunları.Gez dolaş alışveriş yap imkanın varsa kendine gelmeye başladığında yeniden denemek zorundasın ama şuan için ara ver herşeye .

Evet çok emek harcadın ama bu emeklerin karşılığı olacak buna yürekten inan..
Mutluluğu istediklerine kavuşduğun zaman yaşayacağını düşünme. .
Kendine şimdi de şans verebilirsin.Mutlu olmak,hayat dolu olmak senin elinde .Şimdi bile istersen bu depresif halinden çıkabilirsin.
Silken çık dışarıya kısa yürüyüşler yap, al biraz mama bir sürü kedi besle, sevdiklerini ziyaret et ,çok güzel kurslar var belediyelere ait boş vaktini orda değerlendir. .Bir tanıdığımız o kursalar giderek şimdi çok güzel gelinlikler, kız çocuğu elbiseleri dikiyor ..Kendine hep bir uğraş bul inan ki o zaman toparlarsin.

Ben de aynı hislerdeyim sizinle. Kaç yaşındasınız? Benden gençsiniz gibi hissettim. Öyleyse takmayın. Ben 30 oldum ama iş yok güç yok, bir koca var ama. Maddi durumu pek iyi değil eşimin de.

Öyle dipte hissediyorum ki kendimi kaybedecek hiçbir şeyim yokmuş gibi hissediyorum. Depresyonda mıyım bilmiyorum ama kimseyi görmek istemiyorum. İşsizim atamam bir türlü olmadı bekliyorum. Kendimi hiç beğenmiyorum kimsenin beni beğenip sevmediğini düşünüyorum hayatta hiçbir amacım hedefim yok gibi hissediyorum. Sanki bu hayatta en işe yaramaz en gereksiz insan benmişim gibi geliyor. Her gün hayata tutunmak yaşamak için kendime güzel sebepler bulmaya umudumu devam ettirmeye çalışıyorum ama umudum tükendi sanki. Dipten yukarıya nasıl çıkacağım bilmiyorum çıkmazda gibiyim. Hayatı yolunda gitmeyen bir tek ben miyim acaba diye düşünüyorum bazen. Kendimi iyi hissetmek istiyorum motive etmek istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum ne olur ben kafayı yemeden bir akıl verin delirmekten korkuyorum.
Bir de ben varım

Asla yalnız değilsiniz. Kim dört dörtlük ki kendinizi niye beğenmiyorsunuz eziyet ediyorsunuz elbette sizin de iyi yanlarınız vardır biraz da onları görmeye çalışın. İş konusunda aynıyız okuduk ama iş yok. Yine de kendinize hedef koyun. Yaşınız kaç ayıp olmazsa? Kpss var hedef olur sizede

Atama beklemek hep sebebi sürekli boşuna mı okudum diyorsun çok zor bir dönem ama pes etme dene dene sürekli dene ama denerken de hayatını bırakma yoksa zor oluyor gerçekten

Benim de işlerim yolunda gitmez şöyle ;aşırı çaba sarf etmem gerekir.Artık bunu kabul ettim.Gene de yıpratır, üzer beni.

Son 2 yılda hayatımda çok şey üst üste geldi.Başka da olmaz diyorum gene oluyor.Allah sağlıkla imtihan etmesin.

Tek sen değilsin.Harap etme kendini :)

Sana ne tavsiye versek seni rahatlatmayacak.. şunu bil sen özel ve ailen için önemlisin. Sensiz hayatları eksik insanlar var hayatında. Ve en önemlisi Allah gönlünü ferahlatsın iç sıkıntını alsın

Aynı beni anlatmışsınız. Siz de benim gibi kendinizi sevmiyorsunuz gibi geliyor. Öncellikle durumunuzu kabullenin ve stresten arının. Sizin sağlığınız hiçbir şeyden önemli değil bunu unutmayın. Ayrıca sizin sağlığınız psikolojiniz iyi olacak ki kendinize güveniniz gelecek ve istediklerinizi elde edeceksiniz. Geçmişi bırakın. Başka hedefler belirleyin. Başaramazsanız başarısızlığınızla barışık olun. Yoksa insan kafayı yer. Ben böyle yapmaya calışıyorum ben de işsizim.

Back
X