En doğal burnu kim yapıyor?

ufak değişiklik bile ameliyat gerektirir bence... tabi burnunda sorun olmaması çok iyi daha iyi sonuç alınır ameliyatından... çok sorunlu burunları düzeltebilen bi doktor ufak değişiklikleri rahatlıkla yapar, burun konusunda uzman olan bi doktor bütün operasyon çeşitlerini de yapar zaten hatta daha kolay çok uğraşmaz:)

Son düzenleme:
Evet bende onu soyluyordum zaten. Emre Ilhan beye guvenim kalkiyor git gide. InsAllah hayirlisi olur.
Emre bey burun disinda, baska estetik ameliyatlarda yapiyor mu? yuzde bazi estetikler falanda yapiyor mu acaba

Evet bende onu soyluyordum zaten. Emre Ilhan beye guvenim kalkiyor git gide. InsAllah hayirlisi olur.
Emre bey burun disinda, baska estetik ameliyatlarda yapiyor mu? yuzde bazi estetikler falanda yapiyor mu acaba

:))) güvenim kalkıyor derken olumlu bi şey demek istedin sanırım güvenin artıyor yani değil mi? :) azeri olduğun için kelimeler farklı kullanılıyo tabi:)) canım Emre bey kepçe kulak ameliyatı, çene ameliyatı ve yağ enjeksiyonu falan yapıyo dudaklara bunun dışında var mı bilmiyorum. İnternette emre ilhan diye yazarsan iki tane sitesi var orada emre beyle ilgili her şeyi öğrenebilirsin ayrıca facebook adresinde 100 den fazla hasta fotosu var bakabilirsin

Evet yani azerbaycanca yazsam get gede guvenirem emre beye :)) bizdede aslinda guvenim artir derler ama ben nedense daha bir turkiye turkcesine benzesin diye deyistim ama yalnis oldu))
cevaplarin icin tesekkur ederim ayrica. face'dede, sitesindede ben okurum daha baslka neler yapiyor)

Son düzenleme:

Erzurum şivesiyle azerbaycan birbirine çok benziyo dediğin gibi yazsan çok daha rahat anlardım valla:) gidirem,gelirem falan
ne demek yardımım dokunduysa ne mutlu bana:) bazen sıkılıyorum artık kimseye yardım etmiycem diyorum sonra vicdanım el vermiyo yine yazıyorum:)) siteleri iyice incele kolay gelsin sana:)

canikom senin önceki halin zaten afeti devran sen ne yaptırdın ki kim anlasın

o güzellik bende olsa ben hayatta böyle bir operasyona cesaret edemezdim
:)

8 ay önce nefes problemi+estetik için kbb uzamnı ferhat oğuz'a ameliyat oldum. ameliyat sonrası da çok rahat geçti. 1 hafta sonra işe döndüm. o kadar az bir müdahale vardı ki bir kişi bile burnumdaki değişikliği farketmedi ben biraz daha kavisli bir burnu tercih ederdim..

Evet aynen canim siveler benziyor. Azerb. turkcesi kadim turkce oldugundan biraz eski kelmeler cok kullaniliyor:)
Yardimlarin icin tesekkur ederim bir daha. Valla sevaba giriyorsun inan :)

Resimlerin var mi canim? Gore bilirmiyim oncesini ve sonrasini ?

Bende Emre İlhanın yaptığı burunlar çok hoşuma gidiyor. Fakat konu fiyata gelince bir türlü ileri adım atamıyorum. 7,000 TL beni çok zorlar. Ne yapacağımı şaşırdım.

Bende Emre İlhanın yaptığı burunlar çok hoşuma gidiyor. Fakat konu fiyata gelince bir türlü ileri adım atamıyorum. 7,000 TL beni çok zorlar. Ne yapacağımı şaşırdım.

Geç olsun ama içine sînen güvendîğin doktor olsun canım. Önemli olan revizyon gerektirmeyecek bir burna sahip olman . Ben revizyon olmak zorunda kaldığım için bu konusa hassasım . Emre bey gerçekten hakkını veriyor. Helalı hoş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…