En doğal burnu kim yapıyor?

hüseyin beyi biliyom ameliyat olmadan önce foto göndermiştim şekil yapsın diyee ...
ama bakarım arkadaşlarını burnuna ..

Son düzenleme:

hakkında hayırlısııı olsunnn.. inşallah istediğinden çok daha güzel birnun olurr

bilmiyorum ki gercekten

cok güzel iste süper

Canim daha yorum hakkimi doldurmadim diye resimleri goremiyorum. Sen buraya resmini koya bilirmisin rica etsem?
burası herkese açık olduğu için paylaşmıyorum canım albümüm herkese açık zaten mesaj doldurma topiği var burada 25 mesaj sayısını doldurursan arkadaş olmadanda resimlerimi görebilirsin 5-10 dk sürmez:)

Tesekkur ederim. Valla daha burasini dogru duzgun kullanmasini bile beceremiyorum
Senin albumune 25 mesaj yazmazsam bakamiyorum yani canim dogru mu?
Bende ameliyat olmak istiyorum ama cok korkuyorum dogal olmayan bir burun olmasindan, burun ucunu oyle bir kaldiriyorlar ki Michael Jackson burnu oluyor( Yada baska bi tip kotu. En onemlisi dogal olmasi benim icin. Vede fiyatini ogrene bilirmiyim? Ne kadar odedin? Ben yurtdisindan geliyorum yol masraflarim konaklama masraflarim filanda var

Son düzenleme:
evet canım 25 mesaj sayısını doldurup fotoğraflarımı görebilirsin fiyat 7 bin tl. bende çok korkardım senin gibi... ceylan, tanyeli,michael jackson falan çok kötü sonuçlar ne yazık ki
kendi doktorum adına şunu diyebilirim ki verdiğim en doğru karar çok şanslıyım benim sayemde kardeşimde ameliyat oldu oda çok memnun:) çevremdekilerin estetiğe bakış açısı değişti resmen ameliyata karşı olanlar bile iyiki ameliyat olmuşsunuz diyorlar Türkiyede ki doktorlar estetik konusunda gerçekten başarılı Emre beyin yurt dışından çok hastası var otel konusunda asistanları yardımcı olur

Peki ya bazen bazi insanlarda burun ucu dusuyor veya cukur olusuyor burun ucunda. Bunun sebebi nedendir biliyormusun canim?
Cunki bakiyorsun ki ayni doktor ve 100 hastaya ameliyat yapmis basarili biri 70i 80i guzel olmus ama 20sinde bu gibi problemler cikiyor. Nedeni nedendir ki?

diğer doktorlar için bi yorum yapamam ama Emre beyin burun ucu düşen hastasına hiç rastlamadım nedeni şu canım burnu taşıyan dokularda, kıkırdaklarda fazla çıkarım yapıldığında burun zamanla çöker önemli olan burnu yaparken dokuları korumak... o yüzden tavsiyem sana kbb uzmanına ameliyat ol. Burun ameliyatlarında içteki problemlerde halledilmeli kendi adıma söyliyim sağ tarafımdan nefes alamazdım ameliyatla burun içindeki etler yakıldı eğrilik düzeltildi hem çok iyi nefes alıyorum hemde şekil olarak çok memnunum bir buçuk yılda hiç bi çökme falan yaşamadım aksine başarılı ameliyatlarda burun zamanla çökmez,şişlikler indikçe daha da güzelleşir buda yapısal rinopilastiyle olur burun ömür boyu şeklini korur
aklıma geldikçe ekleme yapiyim:))) buarada yüzde 20 çok yüksek bi oran başarılı bi doktorda bu kadar sorun çıkmaz tabi hastanın dokularıda önemli bazen doku kayıpları, kötü iyileşme nedeniyle dokularda erime olabiliyo buda hastaya bağlı her zaman doktor hatalı olmuyo

Son düzenleme:

Cok tesekkur ederim boyle aydinlatici cevapladigin icin. Bazen burun ucu dusen veya burun uucunda cukur olusan insanlari gorunce insan korkuyor. Ve denen onlarda oyle oldugunu dusunuyordum hep. Ne yapiliyorda burun uclari o hale geliyor zamanla.
Bide canim ben Azerbaycanli oldugum icin bazen bazi kisaltismis sozleri tam olarak anlayamiyorum:) Kkb uzmanina ameliyat ol demissin. Kkb nedir ki? Doktor Emre Ilhan bey Kkb uzmani mi?

ne demek önemli değil:) sorma canım araştıra araştıra uzman oldum bu konularda :)) kbb derken yani kulak burun boğaz uzmanı demek:) evet Emre beyde kulak burun boğaz uzmanı...Tabi ben burada çok memnun kaldığım için tavsiyede bulundum mesaj sorununu hallet bu sitede bi sürü doktorun örnek burunları var albümlere bak, hasta yorumlarını oku hangi tarz burun hoşuna giderse ona ameliyatını olursun çok iyi araştır bi kaç kişinin yorumuna bakarakta karar verme, örnek resim görmek önemli iyi doktorsa zaten ortalıkta sürüyle fotoğraf görürsün bi sürüde memnun hasta...

Sagol canim ya. Ama Emre Ilhan beyin burunlari saglikli gibi geliyor bana, dusme,cukur olusma gormedim daha hastalarda. Bizde kulak burun bogaz hekimi deriz zaten ayni:) Ben aslinda kendi burun seklimi beyeniyorum sadece azcik buyuk gibi, ayni burnun cok az kucuyu olsun kafidir. Yani tam burun ameliyatida degil, burun correction. Boyle operasyonlari kim daha iyi yapiyor acaba, hem saglikli hem dogal, kendi burun seklimi koruyarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…