- 6 Haziran 2012
- 196
- 3
- 318
- Konu Sahibi kumsalberil
-
sitede yunus emre hastanesi hüseyin altun diye aratırsan 15 ve 16.sayfasında benim yakınım olan bikaç kişinin fotosunu yükledim benim fotomada bakabilirsin.doktor bey reklam falan yapmıyor zaten hasta potansiyeli var diye gidip görüştüğün zaman yaptığı ameliyatları görünce bana hak vericeksin(2000 den fazla ameliyatı var) eli gerçekten iyi ve ameliyat fiyatıda uygun.facebooktada burun estetiği paylaşım sitesi var doktor beyin
hahaha aynen :) benı sıkan artık para basma makınası gıbı gorulmesı amelıyatların :S
neyse herkesın yolu acık olsn ne dıyım :) ama huseyın altun cok aklıma yattı gordugum her foto cok dogal ve guzel geldı bana.
su bayram seyran gecsın agustosta gorusmeye gıdıcem ama o arada yıne ne resım bulursam bakıcam
ege unv de ameliyat olan arkadaşlardan bilgi edinmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Evet arkadaşlar sorum bu; en doğal burnu kim yapıyor? Benim burnum büyük değil ama çok asimetrik. Düzelttirmek istiyorum ama belli olmasın istiyorum. Eheheh! psikopat gibi cümle kurdum!
Angelina jolie yi örnek vericem ama burnunun şeklini istediğim için değil. Sadece şu açıdan veriyorum; onun da estetikmiş ama eski hallerine baktığında çok az bir fark var ve eski fotolarını görmesen anlamazsın estetik olduğunu. İşte bunu başarabilen bildiğiniz bir dr var mı?
bilmiyorum ki gercekten
Cemil tugay diyorum ; bende 9 ay oluyor ameliyat olali ve kimse anlamadi estetik oldugumu sadece yuzumde bi guzellik oldugunu soylediler
foto koydum istersen bakabilirsin profilim acik
Yardimci olmak isterdim sana ama uzgunum. Ikisini de taniniyorum. Bilmedigin ve yorum alamayacagin doktorlar ise aceleye getirmeyip daha sonra ameliyat ol bence. Sonrasi husran olmasin(
huseyın altun u duydum ama cnm onun amelıyat resımlere ulasmak cok zor ya bulamadım hııc
bu konuda yardımcı olabılırmsn acaba ?
yaklaşık 2 yıl önce burnumu yaptırdım ve söylemedikçe kimse anlamıyor, hatta ve hatta ameliyat oncesinde beni tanımayanlar ameliyatlı oldugumu soyledigimde bile inanmıyor.
Doktorum Gürkan Kayabaşoğlu ben memnun kalmıştım, tavsiye ederim.
Emre ilhan kesinlikle:) ameliyat olduğumu anlayan bi kişi bile çıkmadı imkansız anlaşılması
burası herkese açık olduğu için paylaşmıyorum canım albümüm herkese açık zaten mesaj doldurma topiği var burada 25 mesaj sayısını doldurursan arkadaş olmadanda resimlerimi görebilirsin 5-10 dk sürmez:)Canim daha yorum hakkimi doldurmadim diye resimleri goremiyorum. Sen buraya resmini koya bilirmisin rica etsem?
burası herkese açık olduğu için paylaşmıyorum canım albümüm herkese açık zaten mesaj doldurma topiği var burada 25 mesaj sayısını doldurursan arkadaş olmadanda resimlerimi görebilirsin 5-10 dk sürmez:)
hahaha alemsin cnm ya=)[/QU
evet canım 25 mesaj sayısını doldurup fotoğraflarımı görebilirsin fiyat 7 bin tl. bende çok korkardım senin gibi... ceylan, tanyeli,michael jackson falan çok kötü sonuçlar ne yazık kiTesekkur ederim. Valla daha burasini dogru duzgun kullanmasini bile beceremiyorum
Senin albumune 25 mesaj yazmazsam bakamiyorum yani canim dogru mu?
Bende ameliyat olmak istiyorum ama cok korkuyorum dogal olmayan bir burun olmasindan, burun ucunu oyle bir kaldiriyorlar ki Michael Jackson burnu oluyor( Yada baska bi tip kotu. En onemlisi dogal olmasi benim icin. Vede fiyatini ogrene bilirmiyim? Ne kadar odedin? Ben yurtdisindan geliyorum yol masraflarim konaklama masraflarim filanda var
evet canım 25 mesaj sayısını doldurup fotoğraflarımı görebilirsin fiyat 7 bin tl. bende çok korkardım senin gibi... ceylan, tanyeli,michael jackson falan çok kötü sonuçlar ne yazık ki
kendi doktorum adına şunu diyebilirim ki verdiğim en doğru karar çok şanslıyım benim sayemde kardeşimde ameliyat oldu oda çok memnun:) çevremdekilerin estetiğe bakış açısı değişti resmen ameliyata karşı olanlar bile iyiki ameliyat olmuşsunuz diyorlar Türkiyede ki doktorlar estetik konusunda gerçekten başarılı Emre beyin yurt dışından çok hastası var otel konusunda asistanları yardımcı olur
diğer doktorlar için bi yorum yapamam ama Emre beyin burun ucu düşen hastasına hiç rastlamadım nedeni şu canım burnu taşıyan dokularda, kıkırdaklarda fazla çıkarım yapıldığında burun zamanla çöker önemli olan burnu yaparken dokuları korumak... o yüzden tavsiyem sana kbb uzmanına ameliyat ol. Burun ameliyatlarında içteki problemlerde halledilmeli kendi adıma söyliyim sağ tarafımdan nefes alamazdım ameliyatla burun içindeki etler yakıldı eğrilik düzeltildi hem çok iyi nefes alıyorum hemde şekil olarak çok memnunum bir buçuk yılda hiç bi çökme falan yaşamadım aksine başarılı ameliyatlarda burun zamanla çökmez,şişlikler indikçe daha da güzelleşir buda yapısal rinopilastiyle olur burun ömür boyu şeklini korurPeki ya bazen bazi insanlarda burun ucu dusuyor veya cukur olusuyor burun ucunda. Bunun sebebi nedendir biliyormusun canim?
Cunki bakiyorsun ki ayni doktor ve 100 hastaya ameliyat yapmis basarili biri 70i 80i guzel olmus ama 20sinde bu gibi problemler cikiyor. Nedeni nedendir ki?
diğer doktorlar için bi yorum yapamam ama Emre beyin burun ucu düşen hastasına hiç rastlamadım nedeni şu canım burnu taşıyan dokularda, kıkırdaklarda fazla çıkarım yapıldığında burun zamanla çöker önemli olan burnu yaparken dokuları korumak... o yüzden tavsiyem sana kbb uzmanına ameliyat ol. Burun ameliyatlarında içteki problemlerde halledilmeli kendi adıma söyliyim sağ tarafımdan nefes alamazdım ameliyatla burun içindeki etler yakıldı eğrilik düzeltildi hem çok iyi nefes alıyorum hemde şekil olarak çok memnunum bir buçuk yılda hiç bi çökme falan yaşamadım aksine başarılı ameliyatlarda burun zamanla çökmez,şişlikler indikçe daha da güzelleşir buda yapısal rinopilastiyle olur burun ömür boyu şeklini korur
ne demek önemli değil:) sorma canım araştıra araştıra uzman oldum bu konulardaCok tesekkur ederim boyle aydinlatici cevapladigin icin. Bazen burun ucu dusen veya burun uucunda cukur olusan insanlari gorunce insan korkuyor. Ve denen onlarda oyle oldugunu dusunuyordum hep. Ne yapiliyorda burun uclari o hale geliyor zamanla.
Bide canim ben Azerbaycanli oldugum icin bazen bazi kisaltismis sozleri tam olarak anlayamiyorum:) Kkb uzmanina ameliyat ol demissin. Kkb nedir ki? Doktor Emre Ilhan bey Kkb uzmani mi?
ne demek önemli değil:) sorma canım araştıra araştıra uzman oldum bu konularda:)) kbb derken yani kulak burun boğaz uzmanı demek:) evet Emre beyde kulak burun boğaz uzmanı...Tabi ben burada çok memnun kaldığım için tavsiyede bulundum mesaj sorununu hallet bu sitede bi sürü doktorun örnek burunları var albümlere bak, hasta yorumlarını oku hangi tarz burun hoşuna giderse ona ameliyatını olursun çok iyi araştır bi kaç kişinin yorumuna bakarakta karar verme, örnek resim görmek önemli iyi doktorsa zaten ortalıkta sürüyle fotoğraf görürsün bi sürüde memnun hasta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?