- Konu Sahibi kumsalberil
-
Yardimci olmak isterdim sana ama uzgunum. Ikisini de taniniyorum. Bilmedigin ve yorum alamayacagin doktorlar ise aceleye getirmeyip daha sonra ameliyat ol bence. Sonrasi husran olmasinyok gidemedim cnm parayı ayarlayamadım şimdi seçim yapmam lazım biranönce, prof tayfun aköz yada doç serkan yıldırım arasında.. :/
tamam cnm araştırıcam
tamam cnm araştırıcam
kesinlikle Muhammet Dilber..
hüseyin altun diyorummm.....piyasada iyi ameliyat yapan doktorlardan bitanesi.mutlaka gidip görüşün karar vermeden önce.
muhammet dılber yıne sacmalamıs ama :s en son 6500 cıvarlarıydı sımdıde 500 daha zamn yapıcakmıs, hesapta hastahane zam yapmısmış :S yılda 1000-1500 tl koyuyo habıre
forumda mıllet her gıden soylesın bu boyle olmaz dıyodu
bn de saffet örse yaptırıcam, çok daoğal olacağını söyledi, yaptırdıktan sonra size iletirim.
ben o fiyata qider araba alırım canım benim ameliyat olmam sdece Adam iyi burunlar yapiyor hepsi bu.. Kimse o fiyatlara olmasın zatenn...
sitede yunus emre hastanesi hüseyin altun diye aratırsan 15 ve 16.sayfasında benim yakınım olan bikaç kişinin fotosunu yükledim benim fotomada bakabilirsin.doktor bey reklam falan yapmıyor zaten hasta potansiyeli var diye gidip görüştüğün zaman yaptığı ameliyatları görünce bana hak vericeksin(2000 den fazla ameliyatı var) eli gerçekten iyi ve ameliyat fiyatıda uygun.facebooktada burun estetiği paylaşım sitesi var doktor beyinhuseyın altun u duydum ama cnm onun amelıyat resımlere ulasmak cok zor ya bulamadım hııc
bu konuda yardımcı olabılırmsn acaba ?
benim bıldıgım 3 tane prof var max 4 mılyara yapıyo,docentlerde aynı sekılde.muhammet bey de prof mu? yada doc dr? belkı oyuzden okadar pahalıdır.ama oyle de olsa cok yuksekmıs fıyatı.. belkı kampanya fln yaparsa ona denk gelırsınız bazı doktorlarda oluyo da.. şans:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?