En doğal burnu kim yapıyor?

yok gidemedim cnm parayı ayarlayamadım şimdi seçim yapmam lazım biranönce, prof tayfun aköz yada doç serkan yıldırım arasında.. :/
Yardimci olmak isterdim sana ama uzgunum. Ikisini de taniniyorum. Bilmedigin ve yorum alamayacagin doktorlar ise aceleye getirmeyip daha sonra ameliyat ol bence. Sonrasi husran olmasin (

tamam cnm araştırıcam

Gizmioes umarım okursun cevabımı çünkü özelden mesaj atma hakkım yok :/ Ben Nuri Soysal'ın hastalarına pek ulaşamadım yani fotoğraf anlamında söylüyorum. Ben Muhammet Dilber'e oldum. Beni eklersen albümü de görebilirsin. Şu an 9. ayımın içindeyim. :)

Bence size çok küçük dokunuşlar yapılacak. Fazla kusurlu değil burnunuz. Bu yüzden hangi doktor yapsa güzel olur diye düşünüyorum.

ben o fiyata qider araba alırım canım benim ameliyat olmam sdece Adam iyi burunlar yapiyor hepsi bu.. Kimse o fiyatlara olmasın zatenn...

bende muhammet dilberi düşünuyorum ama herhalde 1-2 yıl sonra 10.000 e yapar...

pof vhalla çok can sıkıcı...

benim bıldıgım 3 tane prof var max 4 mılyara yapıyo,docentlerde aynı sekılde.muhammet bey de prof mu? yada doc dr? belkı oyuzden okadar pahalıdır.ama oyle de olsa cok yuksekmıs fıyatı.. belkı kampanya fln yaparsa ona denk gelırsınız bazı doktorlarda oluyo da.. şans:/

ben o fiyata qider araba alırım canım benim ameliyat olmam sdece Adam iyi burunlar yapiyor hepsi bu.. Kimse o fiyatlara olmasın zatenn...

hahaha aynen :) benı sıkan artık para basma makınası gıbı gorulmesı amelıyatların :S
neyse herkesın yolu acık olsn ne dıyım :) ama huseyın altun cok aklıma yattı gordugum her foto cok dogal ve guzel geldı bana.
su bayram seyran gecsın agustosta gorusmeye gıdıcem ama o arada yıne ne resım bulursam bakıcam

huseyın altun u duydum ama cnm onun amelıyat resımlere ulasmak cok zor ya bulamadım hııc
bu konuda yardımcı olabılırmsn acaba ?
sitede yunus emre hastanesi hüseyin altun diye aratırsan 15 ve 16.sayfasında benim yakınım olan bikaç kişinin fotosunu yükledim benim fotomada bakabilirsin.doktor bey reklam falan yapmıyor zaten hasta potansiyeli var diye gidip görüştüğün zaman yaptığı ameliyatları görünce bana hak vericeksin(2000 den fazla ameliyatı var) eli gerçekten iyi ve ameliyat fiyatıda uygun.facebooktada burun estetiği paylaşım sitesi var doktor beyin

dokorların önündeki ünvanlara takılmayın bence bu işte beceri ve yaptığı ameliyat sayısı ve sonuçu önemli.bende çok üzülüyorum acayip ucuk fiyatlara ameliyat olup üstünede revizyon olan hastalara .iyi araştırın doktorlarınızı ve unutmayın mutlaka her doktorun revizyonu var bizzat gördüm önemli olan revizyon oranının ne kadar düşük olduğu..

Kızkardeşimin burnunu çok uzun zaman önce yaptı, arada bir kaç tanıdığımın burnunu da yaptı. Şükür herkes çok memnun doğal ve iş gören burunları var. Ben de 5-6 ay sonra inşallah ona ameliyat olacam. Kardeşimin bir düğündeki resmini kırpıp koyuyorum valla başka yok, kırık ve eğik çok kötü bir burnu vardı. Kendini çok geliştirmiş bir doktor. İnsan olarak ta harika biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…