En doğal burnu kim yapıyor?

Benim doktorum prof. dr. ethem güneren. istanbul bezmialem vakif univ.de.
herkes çok güzel burun yapabilir ama önemli olan sadece bu değil. benim ameliyatımın üzerinden 7 yıl geçti ve çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Ethem hocayı tavsiye ederim.

7 yil gercekten uzun bir sure, saglam burun yapilmasida cok onemlidir dogru soyluyorsunuz. Resimlerinizi gore bilme imkanimiz var mi?

Dr. Necdet Ucar. Bogazici tip merkezinde. Bende orda oldum ve burnum cok dogal. kimsenin aklina estetik oldug gelmiyor.
Beni görenler burnun cok tatli dogudaki kizlarin burunlari hep büyük olur seninde masallah cok güzel diyenler oluyor. bende tabi cakdirmiyorum :):):)

Ali Mezdeği ni gönül rahatlığıyla öneririm.Herkes güzelleştiğimi ama farkın ne olduğunu çıkaramadıklarını söylüyor.Genel tarzı bu zaten.Uç bişey istesen de yakışmayacağına inanırsa sırf para için yapmaz Ali bey.Hasta geri çevirmişliği var zaten.Ben sadece burun ucu estetiği oldum gerçi.

Doğal burun=Emre ilhan der geçer giderim:) Bütün örnekleri mi bu kadar doğal güzel durur aynen öyle hepsi doğal hepsi güzel...

Sana tek kelimeyle Doç.Dr.Serkan Yıldırım'ı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:

estetica ataşehir hastanesi dr.ercan demiray ..tavsiyemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…