- Konu Sahibi kumsalberil
-
ameliyattan 8 ay sonraki ve önceki burnum.
Benim doktorum prof. dr. ethem güneren. istanbul bezmialem vakif univ.de.
herkes çok güzel burun yapabilir ama önemli olan sadece bu değil. benim ameliyatımın üzerinden 7 yıl geçti ve çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Ethem hocayı tavsiye ederim.
7 yil gercekten uzun bir sure, saglam burun yapilmasida cok onemlidir dogru soyluyorsunuz. Resimlerinizi gore bilme imkanimiz var mi?
olur sizin için eklerim fotoğraf. beni arkadaş olarak ekleyin.
evet ilk. Ekledim sizin için bir fotoğraf.Cok tesekkur ederim. Ekliyorum sizi arkadas olarak. Ilk ameliyatiniz mi o? 7 yil gercek uzun bir sure.
resimlerini.eklesen mesaj siniri diye lanet bisey var da
bende muhammet dilberi düşünuyorum ama herhalde 1-2 yıl sonra 10.000 e yapar...
pof vhalla çok can sıkıcı...
arkadaşlar benim burnumla herhangi bir sağlık problemim yok.ama burnumda kemik var. görüntüsünden memnun değilim. takıntı haline getirmiş durumdayım. İstanbul dan bana hangi doktoru önerirsiniz ve burun ameliyatı olan arkdaslar benimle tecrübelerini paylaşabilirler mi :)
Evet arkadaşlar sorum bu; en doğal burnu kim yapıyor? Benim burnum büyük değil ama çok asimetrik. Düzelttirmek istiyorum ama belli olmasın istiyorum. Eheheh! psikopat gibi cümle kurdum!
Angelina jolie yi örnek vericem ama burnunun şeklini istediğim için değil. Sadece şu açıdan veriyorum; onun da estetikmiş ama eski hallerine baktığında çok az bir fark var ve eski fotolarını görmesen anlamazsın estetik olduğunu. İşte bunu başarabilen bildiğiniz bir dr var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?