En doğal burnu kim yapıyor?

Cemil tugay diyorum ; bende 9 ay oluyor ameliyat olali ve kimse anlamadi estetik oldugumu sadece yuzumde bi guzellik oldugunu soylediler
foto koydum istersen bakabilirsin profilim acik

eğer Ankara da isen Doç.Dr.Muhitdin ESKİ ile görüşmeni öneririm.Muayenesinde herşeyi detaylı anlatacak.Referans sorabilirsin.seninle hep varmış gibi duran yüzüne yakışan estetik bir burun için mutlaka ara hocayı.

o kadar dr. duyuyoruz ki şaşırdım kaldım 4 dr gorustum hala kararsızım vee bu hafta 1 dr daha gorusmem var

muhammet dilber sıkca adını duydugum bır dr. fakat necati ucar ve bahadır imer 3 dk bırısı ama hangisiii

Dr. Emre İlhan'ın yaptığı burunlar için ne düşünüyorsunuz doğal duruyor mu sizce?
doğal ve yüzüme yakışan burun istiyorum.. Muhammet Dilber ve Emre İlhan arasında kararsızım.

EN DOGAL BURNU MHAMMET DILBER YAPIO TASTİKLEMİŞ DURUMDAYIM :d:d AYNAYA BAKTIGIMDA BEN BILE ESTETK OLDUGUMU ANLAMIORUM OKULA GITTIM BUGUN KAC YILLK ARKDSLARIM BILE ANLAMADI :d:d DIORM KI BEN BI SEY YAPTIRDIM BAKSANA NE YAPTRDN SACINI BOYATMSSN DEDI ARKDSM :d İYKİ MHAMMET DLBERE OLMSM

en doğal burun yapan bana göre kbb uzmanı abdülkadir göksel:)
hem de %100 :)

Arkadaşlar doktorları şehirleri ve hastaneleri ile yazar mısınız Ben de 2 kez oldum ama mahvetti doktor o yüzden benim gibi hemen atlamayın derim 3. ameliyat olmam gerek

canım sendeki büyük değişimi nasıl farkedemezler:) ben olsaydım tanıyamazdım bile seni.. bnde muhammet beyi düşünüyorum..burnunda kemer vardı sanırım kırılarakmı yapıldı nasıl oldugu konusunda bilgin varsa cvbını bekliyorum canım.

benm de bu formdan gördüğüm kadarıyla en dogalı tevfik bey yapıyordu,ama sen zaten amelytolmussun canım

Arkadaşlar doktorları şehirleri ve hastaneleri ile yazar mısınız Ben de 2 kez oldum ama mahvetti doktor o yüzden benim gibi hemen atlamayın derim 3. ameliyat olmam gerek

Kesinlikle sana katılıyorum. İnsan bir an önce yaptırıp güzel bir burna kavuşmak istiyor ama herkesin de dediği gibi doktor seçimi çok önemli. Ben de ameliyatı olmak için hemen karar vermiştim ama şimdi acele davrandığmı anlıyorum. Gerekirse 10 tane doktorla görüşeceğim ve iyice düşüneceğim. Görüşeceğim ilk doktor Muhammet Dilber. Kendisi İstanbul Bakırköy'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…