Şampuan ve Saç Kremleri En Doğal Şampuan nedir???

paradiseangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
106
1
118
Bursa
Merhabalar,
Çok araştırdım ama hiçbir markadan emin olamadım. Saçlarım kıvırcık ama çok kuru. Saçlarımı nemlendirecek, aynı zaman doğal içerikli bir şampuan kullanmak istiyorum.
Var mı bir araştırmanız? Bilginiz? Teşekkürler şimdiden.

Yves Rocher kullanıyorum ben(ısırgan otlu olan) şimdilik memnunum.içinde paraben yok. Benimki yağlı saçlar için olanından.kuru saçlar için farklı bitki çeşitlerinden de şampuanlar var. Fiyatı 15 küsürdü diye hatırlıyorum. :28:

benim saçlarımda kuru üstelik kuruduktan sonra dolaş dolaş oluyo bu sıralar banyodan sonra ucuna jojoba yağı sürüyorum bir az olsun kuruluğu gideriyor

Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Ben dün otacı ısırgan otlunun deneme boyu var, çok minik bir şişede onu aldım. Ürünlerimiz bitkisel diyen firmalar, iyi hoş bitkisel olduklarını söylüyorlar ama yine de nereden bilebiliriz ki, içlerinde hiç bir zararlı kimyasal bulunmadığını. Aslında bu konuları arıştırmış olan bir kimyager lazım bize:) Kime inanacağımızı şaşırdık, yüzlerce marka, yüzlerce çeşit...

down under naturals nude serisi, %98 organik ve yumuşacık yapıyor, güzel. ancak nude serisi olmalı (beyaz renk)

Aslında her şampuanın içinde zararlı birşeyler vardır en sağlıklısı ve katkısız olanı sabunlar ama onlara da saçlarımız alışık olmayınca bir tuhaf yapıyor kepeklenmeye neden olabiliyor! Anneannem zeytinyağlı sabun kullanıyor bizler herşeyin kolayına kaçıyoruz gibi

Herkese Merhaba
Buldugum sampuani sizinle paylasmak istedim cunku sacimi eski sagligina kavusturabilmek icin cok uzun suredir ugrasiyorum. Hem maddi hem manevi anlamda gercekten yoruldum. Yillar once acici ve boyalarin temas etmesiyle birlikte yipranan, azalan sacimi duzeltmek icin denemedigim yol kalmadi ve nihayet gercekten cozum ureten o sampuani buldum.Aylardir yurt disina giden arkadaslarimdan rica edip getirtiyorum. ilgilenenler mesaj atarsa urunun ismini paylasabilirim cunku artik Turkiye de de var.
Bayanlar saciniz uzasin, yapilansin,gurlessin ve en onemlisi kendi nem dengesini bulup saglikli bir hale gelsin istiyorsaniz mutlaka deneyin!!! Emeginizi ve paranizi artik bos yere harcamayin.

Merhabalar,
Çok araştırdım ama hiçbir markadan emin olamadım. Saçlarım kıvırcık ama çok kuru. Saçlarımı nemlendirecek, aynı zaman doğal içerikli bir şampuan kullanmak istiyorum.
Var mı bir araştırmanız? Bilginiz? Teşekkürler şimdiden.

Moroccan Oil diye bir marka var cnm çok güzel tavsiye ederim, Türkiye'de yok ama Amerika'dan bu site aracılığıyla getirtebilirsin.
Saç Bakım Ürünleri Archives - ALATURKA STORE | ALATURKA STORE

arkadaşlar şimdiye kadar piyasadaki tüm şampuanları kullanmışımdır bence en doğal ve saçı gürleştiren parlaklık veren şampuan tresan ısırgan otlu şampuan tek geçerim ama biraz kurutuyor saç uçlarına çok kuru saçı olanlar saç kremi kullanabilir ama en memnun kaldığım şampuan bir de düzenli kullanım şart bence..

Ben sonunda buldum şampuanımı. Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Bitkisandığı adında bir marka. Butik bir üretici. İsterseniz nette araştırın, sitesine bakın ve içinize sinerse alın. Ama ben kullanıyorum ve gerçekten dürüst bir marka olduğunu düşünüyorum.

Ben de aylardır tresan kullanıyorum, bir kereliğine de olsa farklı şampuan kullanınca kötü oluyor. Tresan der geçerim :) ısırgan otlusu. He bir de içine çam terebentin yağı döküyorum missss

Back
X