En Doğru 'Evlenme Yaşı' Formülü

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.345
693
373
Kocaeli
New South Wales Üniversitesi'nin bir süredir yürüttüğü çalışmanın sonuçlarına göre, evlenmek için en mükemmel yaş, 4 maddeli birkaç basit matematik işlemiyle bulunabiliyor.

Çalışmayı yürüten Profesör Tony Dooley, "Matematiği duygusal ilişkilere uygulamak tehlikeli bir iş. Ancak ikili ilişkilerde ciddileşmeye başlamanın zamanı geldiğini düşünüyorsanız, bu formül, düşüncelerinize destek sağlayabilecek nitelikte" diyerek formülün doğru sonuçlar vereceği yönünde görüş bildirdi.

Çalışmalar sırasında formülü uygulayanların yüzde 40'ında doğru sonuç alındığı belirtildi.

İşte evlenmek için en doğru yaşı bulma formülü:

■ 1. Evlenmek istediğiniz en geç yaşı yazın ve bunu "n" harfiyle adlandırın.

Örneğin, 39. n=39

■ 2. İlk kez bir partneriniz için "Bu kişiyle evlenirim'' dediğiniz yaşı yazın ve bunu "p" harfiyle adlandırın.

Örneğin, 20. p=20

■ 3. Şimdi n'den p'yi çıkartın ve sonucu 0.368 ile çarpın.

(39-20) x 0.368 Sonuç: 6.992

■ 4. Elde ettiğiniz sayıyı, p'ye ekleyin.

20 + 6.992 Sonuç: 27.

Hesaplayın bakalım sizin doğru evlenme yaşınız kaçmış?

Habertürk

27 çıktı çıkmasına ama o zaman evlenebileceğim birisi hayatımda olur mu kısmet artık

24. eyvah! 4 sene önce kaçırmışım!
napıcam ben şimdi?!

Şu an ki yaşım olan 23 çıktı bu sene evlilik zor ama ilk adımı bu sene atmayı düşünüyoruz doğru mu çıktı ne.

27 cıktı ben de 26 yım zaten..bu aralar hep 26 yada 27 cıkıyor tum fallarda..Hayırlısı bakalım

27 çıktı çok erken evlenmişim 27 yaşında iki çocuk var neyse kısmet deyilmiş beklemek

22 çıktı banada 25den önce evlenmem diyorum ama kısmet bilinmez

Merhabalar kızlar, forumun gebelik bölümünden yazıyorum. Evlilik yaşı ve çocuk sayısı/cinsiyet yöntemini de deneyebilirsiniz...
Bu yöntemi bir çok kişiye uyguladım hep doğru çıktı.
Siz de kendinize ve yakınlarınıza deneyebilirsiniz, doğru olduğunu göreceksiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...n-alyans-evlilik-yasi-cinsiyet-belirleme.html
İşte topiğim bu kızlar...

22 diyor, ben zaten 21 yaşındayım. =))

27 çıktı çıkmasına ama o zaman evlenebileceğim birisi hayatımda olur mu kısmet artık

24. eyvah! 4 sene önce kaçırmışım!
napıcam ben şimdi?!

Aynen bende kaçırmışım :44:

ben 27de evlendim.28im şimdi

23 çıktı ama nasıl yaa

22 çıktı 2 senem var

Şu an ki yaşım olan 23 çıktı bu sene evlilik zor ama ilk adımı bu sene atmayı düşünüyoruz doğru mu çıktı ne.

27 cıktı ben de 26 yım zaten..bu aralar hep 26 yada 27 cıkıyor tum fallarda..Hayırlısı bakalım

%40lık kesime dahil değilim ben demek ki

27 çıktı çok erken evlenmişim 27 yaşında iki çocuk var neyse kısmet deyilmiş beklemek

ben 2. seçeneği bulamadım

19,5

5 seneyle kaçırmışım =)

22 çıktı banada 25den önce evlenmem diyorum ama kısmet bilinmez

20 Cıktı ben 18 yasında evlendim yani gecen sene :)) 20imde de cocugum olur ohhh:) Bu biraz geriden geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…