En doğru tartı...

Ben bu yağ ölçen tartılardan tefalinkini kullandım ama çabuk bozuldu.Büyük oğlumun darbelerinden sonra olmuş olabilir.Sonra philips marka aldım bu yanlızca yağı ölçüyor.Sonra dün başka bir mağazada essenso marka hem su hem yağ ölçen tartıların indirimde olduğunu gördüm.Birkaç çeşit var ben 69 milyon olanı aldım 99dan inmiş.Daha pahalısı daha ucuzu da var ama en makulü bana bu geldi.Aklınızda bulunsun.2 yıl garantili.

arkadaşlar ben geçen gün arzumun yağ ve su ölçen tartısını aldım!

sorunum şu; bu alette önce değerleri giriyosun ve sonra bir tuşa basıyon ancak ondan sonra tartıyor hazret!!!!

ya biraz sıkıcı gibi, ama zırt pırt tartılmayı da önlüyor gibi.

ha! ondan önce bir standart tefal tartım vardı, dağa çıktı! bir tane daha aldım tefalden yağ/kas ölçen türden, onu anam aldı... velhasıl dünya kadar para verip bir türlü tartıma sahip olamadım!

ama arzum kullanan var mı? hani ne dersiniz? çünkü 15 günlük değiştirme süresi var? uzun süre kullanan arkadaşlar, iade edeyimmi? yoksa kalsın mı?

ben bir türlü karar veremedim de...

bende geçenlerde sinbonun yağ su ölçer tartısını aldım
metroda kampanyası vardı,ama tavsiyem bu yağ su ölçerlerden almayın
yaklaşık bilgi veriyor bunlar
para tuzağı,keşke normal alsaydım

bide dijital tartlar eğime göre farkediyor
düz bir yerde tartılmak gerekiyor..

ben ibreli kullanıyorum ama memnunum
tartınız ne marka nasıl olursa olsun yerini değistırmeyın hep aynı yerde sabit kalsın yoksa farklı cıkarıyor
kolay kilo vermeler

Ben normal tartı kullanıyorum kızlar ikea dan aldım.Doğru tarttığına imamıyorum.
Çünkü cevahir alışveriş merkezine her gittiğimde ordaki şu büyük tartılar var ya onda tartılıyorum evdekiyle aynı çıkıyor

markası bence önemli değil önemli olan aynı tartıyla dijital olandan bahsediyorum-aynı noktada tartılmak

bende de tefal var,7 sene oluyo alalı ama beş dakika arayla çıktığımda abartısız 3 kilo falan farklı tartıyo,bu da insanda acayip gerginlik yaratıyo.eskidi diyemi bilmiyorum,yeni tartı arayışındayım ben de

ben sinbonun tartısı kullanıyorum digital vede çok memnunum
ama kardeşim 8 senedir arzum digital kullanıyor vallahi hiç şikayetini duymadım bide tarıyı saklama şeklide çok önemliymiş tartı kullanılmadığı zaman yerle temasta bulunmayacakmış satan kişi öğle dedi ne demekse artık
bide hep aynı yerde tartılmakta çok önemli
ben hep aynı gün vede aynı yeede tartılırım o yüzden gram şaşmaz

valal bziimkide digiatl markasına dikkat etmedim hediye geld.))dediğiniz gibi hep aynı yerde tartılmak şart.. yoksa farklıllaşyıor hemen..

Bende her zamanki tartıldığım yerde tartıldım 47 dedi sonra bida çıktım çünkü bazen sapıtabiliyor 50.9 dedi hasbam bu seferde sinir oldum
Gururumla oynadı pis tartı
Bu arada Dijital tartı - Sinbo markası da.. Değiştirmeyi düşünüyorum ama çok dandik gelmeye başladı gözüme :44:

canım senin tartı yağ oranını,kas,su oranlarını ölçüyo mu

Ben de arzum dijital tarti aldim her seferinde farkli tartiyo sinir oldum degistiricem veya iade edicem

bence en doğru tartı, her zaman aynı yerde duran, tartıldığınız tek tartıdır.
benim tercihim ibreliden yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…