en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

kartalda çalışıyorum canım özel bir firmada finans

sen çalışıyormusun
evet cnm bnde calısıyorum bnm işim biraz karışık hem ön muhasebe hem büro işleri hem çalışan sorunları o yüzden tam tanımı bende yapamıyorum :) biraz aile şirketi gibi o yüzden biraz dahil oldum sanırım

her alandan bişeyler öğrenmek en güzelidir sanırım :)

her alandan bişeyler öğrenmek en güzelidir sanırım :)
bazen çok sıkıcı oluyor hangisini yapsam diye sasırıyorum o yüzden tamal muhasebe kursuna basladım kendimi daha çok geliştirip başka bir şey bakıcam keşke ben finansla ugrassaydım o yönde kendimi geliştirseydim çok stresli biliyorum ama en azından ne yapacagımı bilirdim heralde sen nasılsin peki iyi mi kötü mü

finans alanıda cok geniş ama benim sektörde 7.yılım alıştım biraz daha iyi gidiyor memnunum kurslarlara destekleyebilirsin

ben muhasebeden cok anlamıyorum maalesef üniversitede de çok zor geçmiştim:)

finans alanıda cok geniş ama benim sektörde 7.yılım alıştım biraz daha iyi gidiyor memnunum kurslarlara destekleyebilirsin

ben muhasebeden cok anlamıyorum maalesef üniversitede de çok zor geçmiştim:)
ben örgün gitmedim ya da gidemedim ama muhasebe hocadan kaynaklı anlaşılmıyor sanırım açıköğretim okudum bnde yani hala devam ediyor kursa gitmiştim dersleri geçeyim diye gitmiştim adam sanki duvara anlatıyo gibiydi kimse anlamıyodu suan kursa gidiyorum hiç bir sıkıntı yok bnde seninde basına gelen bu sanırım :) çok stresli mi oluyor musun peki çalışırken bnm bi arkım çok stresliyim fln dio özellikle çek ödeme günleri falan diye

burda oyle sorunlarım yok cok sukurde genelde stresli olunuo maalesef ama bence bir o kadarda zevkli

çalışan anne olmak nasıl peki

burda oyle sorunlarım yok cok sukurde genelde stresli olunuo maalesef ama bence bir o kadarda zevkli

çalışan anne olmak nasıl peki
güzel o halde stresli mi diye bebişin oldugu zman için soruyorum özellikle
çalışan anne zorluğundan cok kötü cnm kendini bazen suclu bazen mecbur hissediyorsun çocugunun ruh haline göre değşiyor aslında

güzel o halde stresli mi diye bebişin oldugu zman için soruyorum özellikle
çalışan anne zorluğundan cok kötü cnm kendini bazen suclu bazen mecbur hissediyorsun çocugunun ruh haline göre değşiyor aslında
bebeği etkileyecek kadar stresli değil çok şükür ya

benim kafamdaki soru işaretlerinden biridir aslında çalışan anne olmak ta allah nasip ettiğinde görücem inşallah cok düşünmemek lazım

bebeği etkileyecek kadar stresli değil çok şükür ya

benim kafamdaki soru işaretlerinden biridir aslında çalışan anne olmak ta allah nasip ettiğinde görücem inşallah cok düşünmemek lazım
ay aman iyi ya stres cok kötü bir şey bebek için bu açıdan iyimiş o zmn
dediğin gibi bir kuzun gelsin de nasıl olacak bakalım hamilelğin fln bir de ilk zamanların zorluğu oluyor kusmalar öğürmeler fln :) bu arada kasık ağrıların nasıl

Kızlar ( kan testi yaptırmak bir türlü kısmet olmadı. Doktor cuma günü çağırmıştı fakat grev varmış gittim ama yaptıramadım. Bu sabah da adet oldum ve tüm hevesim kaçtı. Gitmedim bir yere. Sizce hala hamile olabilir miyim? Adetimin gecikmesinin 11. Gününde adet oldum. Ne dersiniz

bende geçen ay 7 şubatta oldum 14 martta kan testi yaptırdım negatif çıktı ama helen adet belirtiside yok acaba benimde öylemi dersiniz sizce ne yapmam gerek? bilgi verebilirmisiniz.....

bi doktora git canım normal adet gibi mi yoksa farklı mı lekelenme fln filan yani normal reglinden farklı mı

bende geçen ay 7 şubatta oldum 14 martta kan testi yaptırdım negatif çıktı ama helen adet belirtiside yok acaba benimde öylemi dersiniz sizce ne yapmam gerek? bilgi verebilirmisiniz.....
canm korunmadığın dönemde böyle seyler oluyo bnmde çok değişmişti o dönemde regl döngüm biraz stres biraz da vücut hazırlanıyo herhalde bazen geç döllenme oluyo yani doktora görünmende fayda var

ya evet herkeste olmuomuş inşallah ben olmayan şanslı kişilerden olurum:)kasık ağrılarım ara ara devam ama sanırım psikolojik benimki :/

İnşallah gebesinizdir canım Bebisin seninle dir sakin ol sters yapma biraz daha bekle testi tekrarla hayirlisi inşallah

daha önce oldu mu hiç bi de eşinle ilişkiye girdikten sonra mı oldu yoksa alakasız bi günde mi
valla alakasız bence ya benim hesaplarıma göre ovulasyona denk geliodu hatta o yüzden umutlanmiyim diyorumda 10 gün nasıl dayancam bakalım:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…