yok cnm kullanmadım ben onu da kaç günün var ki reglineKizlar bende sizin gibi sabırsızım ovülasyon testi kullandım 5 inde cift cizgiyi gördüm dr a da gittim yumurtam çatlamıştı bi tane daha gelisen vardı dayanamayıp internetten fortest diye erken gebelik testi siparisi verdim bakalım yarın gelir pazar günü yapmayı düsünüyorum sizce sonuç cıkarmı kullanan varmı bu testi
kartal canıminşallah cnmbnde istanbul nerde oturuyorsun
Pazar günü yapmayı düşünüyorum regli ye 5 gün varken testte 7 gün önce sonuç çikar yaziyoyok cnm kullanmadım ben onu da kaç günün var ki regline
Cnm bunu genelde gebe kalamayanlar buraya Grubu var orda çoğu kişi yaptırmış orda bu sor istersenmerhaba arkadaşlar. aranızda klomen çatlama iğnesi kullanan varmı
anladım cnm duymuştum bu testi bnde hayırlısı olsun inşallahPazar günü yapmayı düşünüyorum regli ye 5 gün varken testte 7 gün önce sonuç çikar yaziyo
Baya uxakmisiz cnm :)kartal canım
Sagol canımm bakalim deneyeceğim şansımıanladım cnm duymuştum bu testi bnde hayırlısı olsun inşallah
Sonucunu yaz cnm mrk ettim doğruluk payınıSagol canımm bakalim deneyeceğim şansımı
Baya uxakmisiz cnm :)
ben eyüp tarafındayım cnm var mı bişey bu aradasen nerde oturuyosun:)
yok canım valla hersey normalde döndü cok düşünmemeye çalışıyorum o yüzdende kendimi gezmeye vurdum haftasonuben eyüp tarafındayım cnm var mı bişey bu arada
regli oldun mu ya da ne kadar varyok canım valla hersey normalde döndü cok düşünmemeye çalışıyorum o yüzdende kendimi gezmeye vurdum haftasonu
regli oldun mu ya da ne kadar var
o zaman hala umut var demektir ama sen en olmayacak gibi düşün ki olsundaha çok var canım 10 gün kadar
o zaman hala umut var demektir ama sen en olmayacak gibi düşün ki olsun
ne demek cnm bnm ben böyle isteyipte anne olan ya da olacak olan biri varsa karşımda yanımda ya da cevremde çok mutlu oluyorum annelik harika bir şey isteyipte bakabilcek olanları Rabbim geri cevirmesin inşallah sanada bu ay gelmediyse en yakın zamanda sağlıgıyla hayrıyla gelsin inşallahaynen öyle yapmaya çalışıyorum canım kendimi dinlememeye çalışıyorum inşallah başarırırm
bu arada destek için çoook teşekkür ederim insan kendini iyi hissediyo
ne demek cnm bnm ben böyle isteyipte anne olan ya da olacak olan biri varsa karşımda yanımda ya da cevremde çok mutlu oluyorum annelik harika bir şey isteyipte bakabilcek olanları Rabbim geri cevirmesin inşallah sanada bu ay gelmediyse en yakın zamanda sağlıgıyla hayrıyla gelsin inşallahvalla çok mutlu olurum bu kez de hamileliğini konusuruz
hayırlısı olsun artık canım bakalım bekleyelim görelim sen nerde çalışıyodun sormusmuydum yaaya inşallah Allah isteyen herkese sağlıkla huzurla nasip etsin inşallah en kısa sürede hamileliği konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?