en erken gebelik testi ne zaman yapılırsa sonuç alınır?

ay çok sevindim canımmm sende şimdi hiiiç düşünmeden korunma.. artık ne zaman gelirse bal böceğii :KK66:
aynen canım hakkımda hayırlısı olsun ne diyim :)
doktorum ovulasyon testlerini önerdi ama o kafamı iyice karıştırdı zamana bırakmak en iyisi sanırım

aynen canım hakkımda hayırlısı olsun ne diyim :)
doktorum ovulasyon testlerini önerdi ama o kafamı iyice karıştırdı zamana bırakmak en iyisi sanırım
ya yok sen takma teldeki takvim var ya ona göre yap bir de herşeyden önce takma bn 3 ay boyunca yumurtlama zamanımda 1 gün durup 1 gün ilişkiye girdim tutmadı hamile kaldığım ay yalnızca 2 kez birlikte olduk ama hiç düşünmedim tutmaz dedim bu ay yaz bitsin tekrar başlarım çalışmalara dediğim ay hamile kaldım iş beyin de stres yapmayınca oluo herşey

ya yok sen takma teldeki takvim var ya ona göre yap bir de herşeyden önce takma bn 3 ay boyunca yumurtlama zamanımda 1 gün durup 1 gün ilişkiye girdim tutmadı hamile kaldığım ay yalnızca 2 kez birlikte olduk ama hiç düşünmedim tutmaz dedim bu ay yaz bitsin tekrar başlarım çalışmalara dediğim ay hamile kaldım iş beyin de stres yapmayınca oluo herşey
ya benim takvimlerdeki gibi değilmiş ilginç olanı bende ole zannediyodum iki gittiğim doktorada yumurtlamama geçti dedim onlarda yanlış hesaplamışssın henüz yeni oluşmuş dediler zamana bırakmak en iyisi

ya benim takvimlerdeki gibi değilmiş ilginç olanı bende ole zannediyodum iki gittiğim doktorada yumurtlamama geçti dedim onlarda yanlış hesaplamışssın henüz yeni oluşmuş dediler zamana bırakmak en iyisi
sende o jel gibi akıntı oluyor mu yani dikkatini hiç çekti mi

hiç dikkatimi çekmedi canım zaten benim doktorumun su tarihlerde yumurtlucaksın dediği günlerde geçti hayırlısı diyim
hmm anladım canım o zmn diğer ay için gidip sorarsın onlar sana söylüyo ona göre bakarsın bnm doktorum öyle demişti adetten sonra gel bakalım yumurtlama zamanına diye ama gerek kalmamıştı hamileymişim o ay zaten

merhaba kızlar bende uzun zamandır burayı takip ediyorum 2yıl olucak bir ay sonra evleneli çocuk için uğraşıyorum birçok şey denedim birkez hamile kaldım gecen yıl birbucuk aylıktı düştü en son nisanın 26 sında adet oldum şu son aylarda 23 günde bir adet oluyordum ve busefer olmadım bugün tam 28gün oldu hiç bukadar gec adet olmadım 3gün önce test yaptım negatif cıktı kan tahlili yaptırdım oda negatif cıktı ve ben bugün az bir kanama geçirdim şimdi kesildi ama kasıklarımda belimde cok ağrı var ve sürekli bir uyku hali hiç gündüz uyumazdım bugün uykudan başımı kaldıramadım burada okuduklarıma göre gec döllenmelerde hemen belli olmuyormuş ben şimdi bilemedim acaba hamilemiyim aslında içimde bir his hamileyim bikez daha kan tahlili yaptırıcam ama nezaman yaptırmalıyım bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen rabbim diliyen istiyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin enkısa zamanda inşallaaaaaah

Merhabalar,
geçen ay adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım.. net bi şekilde pozitif çıkmasına rağmen gün geçtikçe tekrarladığım testlerde çizgi daha silik çıkmaya başladı ve sonra adet oldum.. bu ay yeniden adetime 3 gün kala ve 2 gün kala erken gebelik testi yaptum.. ikisi de net bi şekilde pozitif.. ama şimdi de emin olamıyorum..acaba hamile miyim değil miyim :(

Merhabalar,
geçen ay adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım.. net bi şekilde pozitif çıkmasına rağmen gün geçtikçe tekrarladığım testlerde çizgi daha silik çıkmaya başladı ve sonra adet oldum.. bu ay yeniden adetime 3 gün kala ve 2 gün kala erken gebelik testi yaptum.. ikisi de net bi şekilde pozitif.. ama şimdi de emin olamıyorum..acaba hamile miyim değil miyim :KK43:
canım mesajını yeni gördüm ben noldu belli oldu mu sonucun

merhaba kızlar bende uzun zamandır burayı takip ediyorum 2yıl olucak bir ay sonra evleneli çocuk için uğraşıyorum birçok şey denedim birkez hamile kaldım gecen yıl birbucuk aylıktı düştü en son nisanın 26 sında adet oldum şu son aylarda 23 günde bir adet oluyordum ve busefer olmadım bugün tam 28gün oldu hiç bukadar gec adet olmadım 3gün önce test yaptım negatif cıktı kan tahlili yaptırdım oda negatif cıktı ve ben bugün az bir kanama geçirdim şimdi kesildi ama kasıklarımda belimde cok ağrı var ve sürekli bir uyku hali hiç gündüz uyumazdım bugün uykudan başımı kaldıramadım burada okuduklarıma göre gec döllenmelerde hemen belli olmuyormuş ben şimdi bilemedim acaba hamilemiyim aslında içimde bir his hamileyim bikez daha kan tahlili yaptırıcam ama nezaman yaptırmalıyım bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen rabbim diliyen istiyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin enkısa zamanda inşallaaaaaah
canım belirtiler piskolojik olabilir belli mi sonucun bir de bu kadar düşünme stresten olmaz yoksa

çok sağol canım yaa daha cok yeni 4-5 haftalık filan heyecanla bekleyişteyiz
herkes erkek diyo nedense:)
ayyy çok sevindim canım yaaa bu yıl hep erkek ayı sanırım bebişi çabuk gelenlerin genlede oğlu oluyo ilk 1-2 ay deneyip hamile kalanların yani ;) ayy sağlıklı olsunda doktora gitin mi peki

ayyy çok sevindim canım yaaa bu yıl hep erkek ayı sanırım bebişi çabuk gelenlerin genlede oğlu oluyo ilk 1-2 ay deneyip hamile kalanların yani :KK66: ayy sağlıklı olsunda doktora gitin mi peki
henüz gitmedim canım bu haftasonu gidicem inşallah bakalım
bende hep erkek duyuyorum sağlıklı olsunda ;)

Back
X