- 17 Temmuz 2016
- 125
- 52
- 18
- 34
- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
İnsanın gerçekten aklından çıkarması gerektiğine inanıyorum yoksa benim 2 yılda yaşadığım belirtinin haddi hesabı yoktu.. Hamile kaldığımı dövülmüş gibi her yanımın Ağrıdığını hissedince ve göğüslerimin çok erkenden Ağrıdığını hissedince farkettimYumurta döllenir ve ana rahmine girdiğinde başlar. Bu değişim gösterir.
15 gün içerisinde kesin döllenmiş yumurta oluşur.
Belirtileri sonradan belli olur.
Bende kasık ağrıları , adet gecikmesi , yorgunluk falan çok aşırı vardı. Mide bulantımda vardı. Adetim 10 güngeciktiği halde hamile değildim
İnsanın gerçekten aklından çıkarması gerektiğine inanıyorum yoksa benim 2 yılda yaşadığım belirtinin haddi hesabı yoktu.. Hamile kaldığımı dövülmüş gibi her yanımın Ağrıdığını hissedince ve göğüslerimin çok erkenden Ağrıdığını hissedince farkettim
Adetimin ustunde bir gun gecti kasik agrim var adet belirtim yok basimda cok agriyor 2 aydir korunmuyoruz insallah hamileyimdir
Ben hic belirti yasamadim.şuan 6+2 yüz yeni yeni sabahlari mide bulantim basladiKizlarrrr
Erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar???
Nasip ya :') Hastahaneye gittiğimizde dahi elim göbeğimdeydi...
Ben hic belirti yasamadim.şuan 6+2 yüz yeni yeni sabahlari mide bulantim basladi
Şuan hamile misin ben anlayamadım
Hapaylaşılan olasılığın var yani :) inşallah hamilesindir
Insallah canm cuma gunu kan testi yapmayi dusunuyorum paylasicam mutlaka Allah hepinizin gonlune gore versin insallahHamile olma olasılığın var yani :) inşallah hamilesindir
Olsun nasip dediğin gibi sıkma canını Allah kararlamıştır onun zamanınıKendimi kaptırmıştım orda
10 gün geçmişti adetimden.
Gögüs agrım, kasık şişmem herşeyim vardı. Ve hamileyim diye gitmiştik.
Meğersem değilmişimyani değilim
Herkesle kiyas yaparak söylemedim zaten.kendimden bahsettim sadece bazen arkadaşlar israrla belirti ariyorlar kendilerinde ama belirti de olmayabiliyor onu anlatmaya calistim.Bazı bayanlarda da öyle oluyor :) Herkes aynı değil sonuçta
Herkesle kiyas yaparak söylemedim zaten.kendimden bahsettim sadece bazen arkadaşlar israrla belirti ariyorlar kendilerinde ama belirti de olmayabiliyor onu anlatmaya calistim.
Benim 1 gunum gecikti dun erken gebelik testi yaptim ama cikmadi birseybugun yine adet olmadim kasigimda agri ve batma var anlamadim birseykızımda hamıle oldugumdan supelendıgım belırtı gogus ucu kararmasıydı adetten 2 sonra sonra basladı buyume ve kararma . adet gecınce baslıor bunlar baska hıc bır belırtım olmadı . suan tekrar hamıleyım adetıme 5 6 gun kala asırı bır ıdrara sıkısma gece anıden kalkıp hoplaya hoplaya tuvalete gıdıyordum adete 4 gun kalada erken gebelık testıyle hamıle oldugumu ogrendım . baska hıc belırtım yoktu ne zamankı adet gunum gectı goguslerım karardı buyumeye basladı.
☺☺Yok ya. Öyle demek istemedim.
Çoğu bayanda belirti oluyor ama bir kısmında da olmuyor. Herkes aynı değil sonuçta demek istedimşahsına ait kötü bir şey yok.
Yanlış anlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?