- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
Bence çok erken ya çocuk işi gerçekten çok zor. Doğunca anlarsın ancak. Hakkınızda hayırlısı olsunEtraftakiler ilk gece hamile kalincabizimde iki aydir olmayinca ister istemez takiyosun biraz ama kendimi hamile gibi hissediyorum bilmiyorum ins oyledir ya
Bana da doktor soyledi canm rica ederim :*Bunu ilk defa duydum tesekkur ederim . doktor kontrolunde alin o zaman bayanlar :)
Olsun ya istiyorummm :)Bence çok erken ya çocuk işi gerçekten çok zor. Doğunca anlarsın ancak. Hakkınızda hayırlısı olsun
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inş . Benim ikinci . Isteyerek hamile kalmıştım tedaviyle falan. Sonra çok zormuş dedim tam toparladık derken ikinci geliyor bakalım artıkOlsun ya istiyorummm :)
Aycok guzel rabbim sana bagislasinnRabbim hayırlısıyla nasip eder inş . Benim ikinci . Isteyerek hamile kalmıştım tedaviyle falan. Sonra çok zormuş dedim tam toparladık derken ikinci geliyor bakalım artık
Bnmde ole kalmis olabilme ihtimalim varmi ya adetim dogru duzgun deildi pihtisizdi ve adet bittikten iki gun sonra kanli mukuslu akinti geldi yumurtlama akintisi gibi ve bu ay yumurtlamadigimi fark ettim yumurtlama zamanimda .kasigimda batma var akinti var gecen gun bi yemek yapiodum bigun knce midem bulandi kokudan basim dondu .birde serbetli tatli sevmem gecen gun deli gibi tatli yedim .Ben hiç anlamadim. Sonradan düşününce saç dokulmem azalmıştı her halde düzeldi diye düşünüyordum. Bir de acayip tatlı şeyler istiyordu canım bu da adet döneminde de olabilen birşeydi benim için. Yalnız ben adetim biter bitmez hamile kalmışım öğrendiğimde beş haftalikti
Etrafa bakma kuzum insan cok yipranio ben tam 1 sene sonra hamile kalmistim korunmayi tabi biz ucuncu ayda birakmistik .stres en buyuk etken olmamasina oyuzden kafana takma evliligini yasa sen bu ay olsun istiyorsun ama onun gelecegi zamani rabbim bilio ana korun demiyorum ama sitres yapma gercekten cok yipraniosunEtraftakiler ilk gece hamile kalincabizimde iki aydir olmayinca ister istemez takiyosun biraz ama kendimi hamile gibi hissediyorum bilmiyorum ins oyledir ya
Allah kucaginada alamayi nasip etsin o zmndan tamiste bir 12 13 gjn sonra karnima adet olur gibi agri girmisti ertesi gun sabah kalkerken sonraki gunkalkarken sonrada kesildi o agri girmedi bidahaRabbim hayırlısıyla nasip eder inş . Benim ikinci . Isteyerek hamile kalmıştım tedaviyle falan. Sonra çok zormuş dedim tam toparladık derken ikinci geliyor bakalım artık
Arkadaşlar yumurtlamadan sonra ateşin düşmemesi 37 lerde seyretmesi hamilelik belirtisi olabilir miAllah kucaginada alamayi nasip etsin o zmndan tamiste bir 12 13 gjn sonra karnima adet olur gibi agri girmisti ertesi gun sabah kalkerken sonraki gunkalkarken sonrada kesildi o agri girmedi bidaha
Bilemiyorum ki ben normal adetimi oldum. O ay yumurtlama akıntısı olup olmadığını hatırlamıyorum korunmasiz ilişkimiz adetin sekizinci günüydü o gün hamile kalmışımBnmde ole kalmis olabilme ihtimalim varmi ya adetim dogru duzgun deildi pihtisizdi ve adet bittikten iki gun sonra kanli mukuslu akinti geldi yumurtlama akintisi gibi ve bu ay yumurtlamadigimi fark ettim yumurtlama zamanimda .kasigimda batma var akinti var gecen gun bi yemek yapiodum bigun knce midem bulandi kokudan basim dondu .birde serbetli tatli sevmem gecen gun deli gibi tatli yedim .
Haklisin vala canm benm teyzemde aynen senin gibi dediEtrafa bakma kuzum insan cok yipranio ben tam 1 sene sonra hamile kalmistim korunmayi tabi biz ucuncu ayda birakmistik .stres en buyuk etken olmamasina oyuzden kafana takma evliligini yasa sen bu ay olsun istiyorsun ama onun gelecegi zamani rabbim bilio ana korun demiyorum ama sitres yapma gercekten cok yipraniosun
Bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilir miyim? Bende öğrendiğimde 5 haftalikti bu arada hayirli olsun saglikla kucagina alirsin inş.Ben hiç anlamadim. Sonradan düşününce saç dokulmem azalmıştı her halde düzeldi diye düşünüyordum. Bir de acayip tatlı şeyler istiyordu canım bu da adet döneminde de olabilen birşeydi benim için. Yalnız ben adetim biter bitmez hamile kalmışım öğrendiğimde beş haftalikti
Olabilir cnm ama onemli olan adete yakin dusmemesiArkadaşlar yumurtlamadan sonra ateşin düşmemesi 37 lerde seyretmesi hamilelik belirtisi olabilir mi
Anladim cnm hayirlisi ozmnBilemiyorum ki ben normal adetimi oldum. O ay yumurtlama akıntısı olup olmadığını hatırlamıyorum korunmasiz ilişkimiz adetin sekizinci günüydü o gün hamile kalmışım
Oyuzfen simdi rahat ol bir yildan once hamile kalamamk normal milletin dedihini hi kafana takmaHaklisin vala canm benm teyzemde aynen senin gibi dedi
Amin sağolasın. Seninki de hayırlı sağlıklı bir evlat olur inş. Kız bebegimBebeğinizin cinsiyetini öğrenebilir miyim? Bende öğrendiğimde 5 haftalikti bu arada hayirli olsun saglikla kucagina alirsin inş.
Adetime 5 gün var daha hala düşmedi ama bakalımOlabilir cnm ama onemli olan adete yakin dusmemesi
Canm bu oldu 3 gün geçiyorum sağ kasigim bana batıyor onun haricinde bir belirti yok ha bide göğüslerim şişmiş ve arada yanıyorOyuzfen simdi rahat ol bir yildan once hamile kalamamk normal milletin dedihini hi kafana takma
Biraz daha bekle Can'ım test yaptınmıCanm bu oldu 3 gün geçiyorum sağ kasigim bana batıyor onun haricinde bir belirti yok ha bide göğüslerim şişmiş ve arada yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?