En erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

Etraftakiler ilk gece hamile kalincabizimde iki aydir olmayinca ister istemez takiyosun biraz ama kendimi hamile gibi hissediyorum bilmiyorum ins oyledir ya
Bence çok erken ya çocuk işi gerçekten çok zor. Doğunca anlarsın ancak. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bnmde ole kalmis olabilme ihtimalim varmi ya adetim dogru duzgun deildi pihtisizdi ve adet bittikten iki gun sonra kanli mukuslu akinti geldi yumurtlama akintisi gibi ve bu ay yumurtlamadigimi fark ettim yumurtlama zamanimda .kasigimda batma var akinti var gecen gun bi yemek yapiodum bigun knce midem bulandi kokudan basim dondu .birde serbetli tatli sevmem gecen gun deli gibi tatli yedim .

Etraftakiler ilk gece hamile kalincabizimde iki aydir olmayinca ister istemez takiyosun biraz ama kendimi hamile gibi hissediyorum bilmiyorum ins oyledir ya
Etrafa bakma kuzum insan cok yipranio ben tam 1 sene sonra hamile kalmistim korunmayi tabi biz ucuncu ayda birakmistik .stres en buyuk etken olmamasina oyuzden kafana takma evliligini yasa sen bu ay olsun istiyorsun ama onun gelecegi zamani rabbim bilio ana korun demiyorum ama sitres yapma gercekten cok yipraniosun

Rabbim hayırlısıyla nasip eder inş . Benim ikinci . Isteyerek hamile kalmıştım tedaviyle falan. Sonra çok zormuş dedim tam toparladık derken ikinci geliyor bakalım artık
Allah kucaginada alamayi nasip etsin o zmndan tamiste bir 12 13 gjn sonra karnima adet olur gibi agri girmisti ertesi gun sabah kalkerken sonraki gunkalkarken sonrada kesildi o agri girmedi bidaha

Allah kucaginada alamayi nasip etsin o zmndan tamiste bir 12 13 gjn sonra karnima adet olur gibi agri girmisti ertesi gun sabah kalkerken sonraki gunkalkarken sonrada kesildi o agri girmedi bidaha
Arkadaşlar yumurtlamadan sonra ateşin düşmemesi 37 lerde seyretmesi hamilelik belirtisi olabilir mi

Bilemiyorum ki ben normal adetimi oldum. O ay yumurtlama akıntısı olup olmadığını hatırlamıyorum korunmasiz ilişkimiz adetin sekizinci günüydü o gün hamile kalmışım

Üye
kızzzlar yardımınıza ihticaım var ben 27 mayısta düşük yaptım 25 haziranda ise adet oldum adetim bittikten sonra mide bulantılarım başladı 5 gün oyle sürdü daha sonra kahverengi akıntım geldi 2 gün sonra bitti ve suan sol kasık ağrımla mide bulantım devam ediyor ve kendimi cok yorgunhissediyorum sizce hamile olabilir miyim ?

Haklisin vala canm benm teyzemde aynen senin gibi dedi

Bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilir miyim? Bende öğrendiğimde 5 haftalikti bu arada hayirli olsun saglikla kucagina alirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…