En erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

Kızlar bence belirti aramayın sakın.. Adet belirtileriyle aynı hamilelik belirtileri.. Boşuna umutlanmayın..
Afetiniz bir hafta geçsin hastaneye gidin kan testinde öğrenin.. Yıpratıcı bir süreç.. Allah yardımcımız olsun❣

Benimde ole akintim vae gunde bi kere gelen sadece gunluk ped taktigimda yada beyaz camasir giydigimde belli oluo
Genelde adetime yakin olur son haftada yani ama bayadir var bu akinti bende

Vala ben belirto aramiyom ama
Kasigimda batma var adet bittikten sonra basladi bu
Birde dolmusa falan bindigimde yollar bozuk ya hemen acio kasihim oturdugum yerde normalde acimaz
Birde aset bittkten iki gun sonra kanli mukus gelmisti yumurtlama akintisi gibi.
Belirti aramiyom ama konuyu okurken dikkatimi cekti

adetın kalan parcalarıda olabılır ıcındekı ama batmaya bişey diyemem cnm başka bı sorunda cıkabılır doktora gorunmende fayda var en ıyısını o bılır

Benimde ole akintim vae gunde bi kere gelen sadece gunluk ped taktigimda yada beyaz camasir giydigimde belli oluo
Genelde adetime yakin olur son haftada yani ama bayadir var bu akinti bende

o sarı akıntı rahımdekı ıltıhaptan dolayıda olabılır hamıle oldugunu sanmıorum eger duzenlı adet gorup bıtırdıysen batmada var dıosun bence bır gorun doktora ıltıhapta kötü bişi hamıle kalmayı zorlastırıor

Ama iltihap olsa kotu kokar kokmuyo oyle bilmiyorum yani bakalim bi adet gunum gelsin gidicem

Hayirlisi olsun benmde ilk bebegim olacak insallah olursa 2aylik evliyim

Kizlar, ben asilama yaptirdim, ve asilama oldugum gunden beri cok kasik agrisi cektim, ara ara belimde agriyodu ve suan hala devam ediyo, dun mesela kramp girdi karnima sanki canim nasil acidi, aci su geldi 1 kere agzimdan onun disinda mide bulantimda oldu 2 sefer ama hafif. Akintimda var hala az bisey

Benim başım cok döndü ve diş etlerim kanadı normalde fırcalarken dahi bir damla kanamazdı baska bir belirtim yoktu. Tahmini hamile kaldigim gunden itibaren 2. Haftada basim donmeye basladi hafif hafifte bulanti.

Bu arada hamile kalma niyetinde olan herkes folik asite baslasin bence 3 ay once alinmasi gerek zaten. Ama cogu kadin kaciriyor bunu. Bence o da destekledi benim hamileligimi. 3 ay icinde hamile kalmazsaniz bile bir zarari yok cunku o ilac degiltakviye edici :) ins herkese hayirlisiyla bu duyguyu yasatir

Ama doktor tavsiyesiyle alman lazim bazen bazi kadinlarda erken folic alimlari bebegi otistik yapiyormus boyle bir risk var herkes bilmedigi icin doktor harici kafaya gore aliniyor yanlis bir sey canm

Ben hiç anlamadim. Sonradan düşününce saç dokulmem azalmıştı her halde düzeldi diye düşünüyordum. Bir de acayip tatlı şeyler istiyordu canım bu da adet döneminde de olabilen birşeydi benim için. Yalnız ben adetim biter bitmez hamile kalmışım öğrendiğimde beş haftalikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…