- 28 Mayıs 2016
- 153
- 516
- 18
- 38
- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
Bu sari akinti nasil bisey cnm?hamılelıkte bırde sarı akıntı gelır aklında olsun
Aynen oyle cogu belirti adet ile ayniKızlar bence belirti aramayın sakın.. Adet belirtileriyle aynı hamilelik belirtileri.. Boşuna umutlanmayın..
Afetiniz bir hafta geçsin hastaneye gidin kan testinde öğrenin.. Yıpratıcı bir süreç.. Allah yardımcımız olsun❣
Bu sari akinti nasil bisey cnm?
Benimde ole akintim vae gunde bi kere gelen sadece gunluk ped taktigimda yada beyaz camasir giydigimde belli oluovalla nasıl oldugunu nasıl anlatayım akıntı ıste bıldıgın akıntı :) rengı sarı gunluk pet kullanırsan rengını saptayabılırsın . benım ıkı hamılelıgımdede oldu sureklı gelen bısı degıl aralarda gunde bır kere belkı
Benimde ole akintim vae gunde bi kere gelen sadece gunluk ped taktigimda yada beyaz camasir giydigimde belli oluo
Genelde adetime yakin olur son haftada yani ama bayadir var bu akinti bende
Ama iltihap olsa kotu kokar kokmuyo oyle bilmiyorum yani bakalim bi adet gunum gelsin gidicemo sarı akıntı rahımdekı ıltıhaptan dolayıda olabılır hamıle oldugunu sanmıorum eger duzenlı adet gorup bıtırdıysen batmada var dıosun bence bır gorun doktora ıltıhapta kötü bişi hamıle kalmayı zorlastırıor
Olabilir aynen 3 gun sonra tekrarliycamgeç yumurtlamış olabılırsın 3 gun sonra tekrarla testi . Hakkında hayırlısı canım kendını sartlama rahat bıraktıgın ay tutunuyor bebişler emin ol buna :)
Hayirlisi olsun benmde ilk bebegim olacak insallah olursa 2aylik evliyim9 günüm geçmişti tek belirtim yoktu :) ve test yapmak aklima gelmedi. Belirti de olmayinca hic hamile olabileceğimi düşünmemiştim. 9 gün sonunda öğrendim adetlerin düzenlidir ama senede iki kez gecikir öyle düşündüm hava değişimi felandir dedim ve sonunda mutlu haberi aldim.Rabbim omur verirse ilk bebeğimiz olacak
Ay cnm cok yeni evlisin daha bence simdiden daha kendini yipratma birazdah zamana birak kprun demiyorum ama stres yapma kafana takmaHayirlisi olsun benmde ilk bebegim olacak insallah olursa 2aylik evliyim
Etraftakiler ilk gece hamile kalincabizimde iki aydir olmayinca ister istemez takiyosun biraz ama kendimi hamile gibi hissediyorum bilmiyorum ins oyledir yaAy cnm cok yeni evlisin daha bence simdiden daha kendini yipratma birazdah zamana birak kprun demiyorum ama stres yapma kafana takma
Ama doktor tavsiyesiyle alman lazim bazen bazi kadinlarda erken folic alimlari bebegi otistik yapiyormus boyle bir risk var herkes bilmedigi icin doktor harici kafaya gore aliniyor yanlis bir sey canmBu arada hamile kalma niyetinde olan herkes folik asite baslasin bence 3 ay once alinmasi gerek zaten. Ama cogu kadin kaciriyor bunu. Bence o da destekledi benim hamileligimi. 3 ay icinde hamile kalmazsaniz bile bir zarari yok cunku o ilac degiltakviye edici :) ins herkese hayirlisiyla bu duyguyu yasatir
Ama doktor tavsiyesiyle alman lazim bazen bazi kadinlarda erken folic alimlari bebegi otistik yapiyormus boyle bir risk var herkes bilmedigi icin doktor harici kafaya gore aliniyor yanlis bir sey canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?