En erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

Umaeim hamilesondir cnm adetin gecikince test yapbirde kendini cok hamile dusunme psikolojik olarak etkiler nasil desem psikolojikman belirtiler baslar...
Bende polistik overliyim 19 aylik evliyim bizde bebek istiyoruz bu yolda yalniz degilsin cnm ins.gelmistir melegin.

sağol canım inşallah hepimize nasip olur hayırlısıyla. düşünmemek istiyorum ama elimde değil. bu ay ilk defa hissediyorum sanki.kendime engel olmaya çalışıyorum da ......

Kızlar ben bat a 1 hafta kala idrarimda ilaç gibi bi koku hissettim ama ilk hamileliğim olduğundan belirti olduğunu anlayamadım. Ayrıca koku hassasiyetim artmıştı ama ben psikolojik olduğunu düşünmüştüm. Bundan sonra nasip olurda yine hamile kalırsam idrarimdan direk anlarım diye düşünüyorum

bende aylarca belirti yasadigimi sanmistim tam umudumu kaybettigimde hic belirti yasamadan sadece sicak basmasi yasadim adet sancisi gibi geldi bikac gun hasta olmadim sonrasinda 5. 6. haftada basladi ogrendikten sonra belirtilerim..

Merhaba; Ben yumurtalama testinde iki çizgiyi 20 aralıkta gordum.Birkaç gundur normalde tuz sevmem ama deli gibi tuzlu yiyecek yiyiuorum.Goguslerimde acayip bi sızlama var ve gazım var. Kasıklarımda adet olacak gibi ağrıyor daha çok erken...Ya psikolojik ya da umarım...

Merhaba kizlar.adetime benim hesabıma göre 6 gün var.yaklaşık 12 gündür falan cok aşırı sırt ağrısı basladi.son bir kac gündür de belimde yanarak bir ağrı var.ve karnimda da ufak kramplar seklinde batmalar var.herkes gibu bende kendimi hamile hissediyorum :) dayanamayıp adetime 8 gün kala hassas testlerden yaptim ama negatif çıktı.ama daha erken galiba.beklemekten başka çare yok.insallah Allahım yeni yılda hepimizin gönlüne göre verir.

Tabiki bekle çok erken yapmışsın ben hamile olduğum halde adetten 1 gün önce negatif adetin 2 günü pozitif çıktı düşün yani

Tabiki bekle çok erken yapmışsın ben hamile olduğum halde adetten 1 gün önce negatif adetin 2 günü pozitif çıktı düşün yani
haklisin evet cok erken davranıp kendi moralimide bozdum.bazi yerlerde 1 hafta öncesinde test yaptım öğrendim gibi yazılar okuyunca belki bendimkide belli olur diye yaptım

haklisin evet cok erken davranıp kendi moralimide bozdum.bazi yerlerde 1 hafta öncesinde test yaptım öğrendim gibi yazılar okuyunca belki bendimkide belli olur diye yaptım
Ya o erken döllenmeyle alakalı birazcıkta açıkcası onlara takılma ben adetime bi hafta kala hamile kalmışım adetin 5 günü kan testim 33 çıktı 4 gün sonra 228 çıktı daha yaptırmadım haftaya doktora gidicem Allah kısmet ederse kalp atışını duymak içim bekliyorum. Öyle her dakıka da kan verme zaten bebek sağlıklıysa tutunur Allah'ın izniyle

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah.ben kan testi yaptırmadim daha.en güzeli beklemek.bu belirtiler psikolojikte olabilir.

Kızlar kan testi adete bir hafta kala negatif çıktı. Erken mi? Kan testi hatalı olmaz diye düsünüyorum ama...Kan testi yapıp negatifi görüp sonra pozitif gören var mı?

kızlar merhaba sızce bugun ovulasyon gunummu lutfen bir bakarmısınız sizce siliklesmesını beklıcekmıyım tecrubelı arkadaslar yardımcı olabılırmı ?

Selam kizlar bende ekim ayinda bebegimin kalbi atmadigi icin kurtaj olmak zorunda kaldim.Dr uc ay korunduktan sonra gebe kalabilirsin dedi.Hatta bu ay kontrole gittigimde iki adet yumurtanin olustugunu bu ay yüksek ihtimal olacagini soyledi Adetim 20 subatta ve bes gun var test yaptim negative cikti cok erken mi ama daha oncekinde iki uc gun kala çıkmıştı gebeligim

Selam kızlar .Bendede birkac belirtiler var,adetime 13 gün kala feci kasık ağrısı vardı hiç olmazdı ilk defa bu ağrıyı çektim 2 gun. Daha sonra bi halsizlik sürekli idrara çıkma sorunum oldu .su içmiyodum çok fazla su içmeye başladım.mide bulantılarım oldu fakat cikaramiyorum. Göğüslerim adete 10 gün kala agrimasi başladı . Şuan adetime 4 gun var hamile olabilme ihtimalim var mı acabaYoksa bu belirtileri psikolojik mi yasiyorum . Çok istiyoruz eşimle

Insallah hamilesindir.sana tavsiyem hamile kalma psikolojini duzeltirsen emin olki hamile kalman daha kolay olur

Canım aynı belirtiler bndede var adetime 10 gün var böyle adet sancısı gbi ağrı sık idrara çıkma hele hele canım sürekli birşey istiyor.halsizlik.b var üstüne.acaba diyorum hamilemisin yoksa psikoljikmi oluyor ki cnki çok istiyorum ve 1 bucuk yıldır deniyoruz olmuyor.malesaf çikolata kistyle uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…