- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
Umaeim hamilesondir cnm adetin gecikince test yapbirde kendini cok hamile dusunme psikolojik olarak etkiler nasil desem psikolojikman belirtiler baslar...kızlar merhabalar buraları sürekli takip ediyorum. 2yıldır çocuk istiyoruz. bende pko var bi türlü hamile kalamadım. fakat bu ay kendimi hamile hissediyorum hatta onun sevincini yaşıyorum içimde resmen :) bat 2gün var. ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakaladım. o günleri değerlendirdik. o günlerden beri bitmeyen kasık ağrılarım var ayrıca göğüslerim çok hassas ve çok şişti. çok açık sarı kremsi kokusuz akıntım var. sol kasığım özellikle çok batıyor ve yüz üstü yatmakta zorlanıyorum.sol bacağım da kasılıyor sürekli. her zaman da aç hissediyorum.değişiğim yani bu ay. :O umarım güzel haberler alır isteyen herkes. bana neler oluyo bilemiyorum ve hep dua ediyorum....
sağol canım inşallah hepimize nasip olur hayırlısıyla. düşünmemek istiyorum ama elimde değil. bu ay ilk defa hissediyorum sanki.kendime engel olmaya çalışıyorum da ......Umaeim hamilesondir cnm adetin gecikince test yapbirde kendini cok hamile dusunme psikolojik olarak etkiler nasil desem psikolojikman belirtiler baslar...
Bende polistik overliyim 19 aylik evliyim bizde bebek istiyoruz bu yolda yalniz degilsin cnm ins.gelmistir melegin.
Tabiki bekle çok erken yapmışsın ben hamile olduğum halde adetten 1 gün önce negatif adetin 2 günü pozitif çıktı düşün yaniMerhaba kizlar.adetime benim hesabıma göre 6 gün var.yaklaşık 12 gündür falan cok aşırı sırt ağrısı basladi.son bir kac gündür de belimde yanarak bir ağrı var.ve karnimda da ufak kramplar seklinde batmalar var.herkes gibu bende kendimi hamile hissediyorum :) dayanamayıp adetime 8 gün kala hassas testlerden yaptim ama negatif çıktı.ama daha erken galiba.beklemekten başka çare yok.insallah Allahım yeni yılda hepimizin gönlüne göre verir.
Tabiki bekle çok erken yapmışsın ben hamile olduğum halde adetten 1 gün önce negatif adetin 2 günü pozitif çıktı düşün yani
haklisin evet cok erken davranıp kendi moralimide bozdum.bazi yerlerde 1 hafta öncesinde test yaptım öğrendim gibi yazılar okuyunca belki bendimkide belli olur diye yaptımTabiki bekle çok erken yapmışsın ben hamile olduğum halde adetten 1 gün önce negatif adetin 2 günü pozitif çıktı düşün yani
Ya o erken döllenmeyle alakalı birazcıkta açıkcası onlara takılma ben adetime bi hafta kala hamile kalmışım adetin 5 günü kan testim 33 çıktı 4 gün sonra 228 çıktı daha yaptırmadım haftaya doktora gidicem Allah kısmet ederse kalp atışını duymak içim bekliyorum. Öyle her dakıka da kan verme zaten bebek sağlıklıysa tutunur Allah'ın izniylehaklisin evet cok erken davranıp kendi moralimide bozdum.bazi yerlerde 1 hafta öncesinde test yaptım öğrendim gibi yazılar okuyunca belki bendimkide belli olur diye yaptım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah.ben kan testi yaptırmadim daha.en güzeli beklemek.bu belirtiler psikolojikte olabilir.Ya o erken döllenmeyle alakalı birazcıkta açıkcası onlara takılma ben adetime bi hafta kala hamile kalmışım adetin 5 günü kan testim 33 çıktı 4 gün sonra 228 çıktı daha yaptırmadım haftaya doktora gidicem Allah kısmet ederse kalp atışını duymak içim bekliyorum. Öyle her dakıka da kan verme zaten bebek sağlıklıysa tutunur Allah'ın izniyle
Cok erken yapmissn cnm simdi cikma ihtimali biraz dusuk bence 3 4 gun kala yap
İnsallah birkaç gun sonra tekrar yaparim cok tesekkurler
Insallah hamilesindir.sana tavsiyem hamile kalma psikolojini duzeltirsen emin olki hamile kalman daha kolay olurSelam kızlar .Bendede birkac belirtiler var,adetime 13 gün kala feci kasık ağrısı vardı hiç olmazdı ilk defa bu ağrıyı çektim 2 gun. Daha sonra bi halsizlik sürekli idrara çıkma sorunum oldu .su içmiyodum çok fazla su içmeye başladım.mide bulantılarım oldu fakat cikaramiyorum. Göğüslerim adete 10 gün kala agrimasi başladı . Şuan adetime 4 gun var hamile olabilme ihtimalim var mı acabaYoksa bu belirtileri psikolojik mi yasiyorum . Çok istiyoruz eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?