En erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

İnşallah canlarim ya Rabbim duysun sesinizi beni çok motive ettiniz çok teşekkür ederim böyle birşey duymaya gerçekten çok ihtiyacım vardi
Canm arkadaş yanlış anlamş sanırım ovulasyon testinde kopkoyu çizgi çıkması lazım senn silik, bende böyle deniyodum ama adet oluyodum. Bide bunlar yanıltıcı olabiliyomş herkste çkmayabilirmş sen bat gününde hcg testte bak olmazsa

Canım benim adetin üstünden 5 gün geçti tık yok

Ben zaten 2 ayl
Ayy onu görmemişim canım o zaman hcg baktır yada kanında bakır. Çünkü insan psikolojk olarak adetini geciktirebiliyor bende defalarca oldu çünkü
Ben zaten 2 aylık evliyim canm hiç korunmadik stres fakanda yapmıyorum ilk defa geciktim kana 2 ci gün baktım negatif sonra 2 defa idrar testi ama negatif bugün 5 gün ama adet olmadım bekliycem pazartesi bi daha bakicam

Bekle canım o zaman benimde korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra kalmştm hamiş düştü şmdi kalamıyorm 7 aydır.
İnşallah senn bu ay tutmuştur beklemek çok zor btnem..

Ayy sende mi yaptın çok heyecanlandim şimdi inşallah canım ya ama bak tekrar söyliyim bu gebelik testi değil ovu testi sende ovu testi yaptın dimi ?
Evet ovulasyon vardi evde once onu yaptim. Çift çizgi gorunce gidip gebelik testi aldim. O da cift cizgi cikti

Kizlar bugün çok iş yaptım temizlik üstüne pohaca hamuru falan yoğurdum karnim kasiklarim çok ağrıdı uzandim artk bugün kalabileceğimi düşünmüyorum sizce bu hamile olduğuma dair bir belirti olabilir mi

Bende bugün öyleydim azıcık bi iş yaptım bel ağrısından iki saat yattım. Şimdide karnım ağrıyor. Olabilir de olmayabilir de çünkü yuh buda oldu kesn hamileym dediğim zamanda bile adet oldum..

Bi arkadaş var o böyle annesinde çok işlendi adet olmamıştı sonra kanama oldu adet zannetti sonra kesildi sonra bi öğrendi hamileymiş.. İş yaparken dikkat etmek gerekiyor..

Kizlarrrr

Erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar???
Adetin gecikmesi ile birlikte başladı benim belirtilerim. Gecikmeden beş gün sonra test yaptım pozitif ti ve o gün uykudan başımı kaldıramıyordum :) zaten bir kaç gün sonra da bulantılar kusmalar başladı tam beş ay kustum hemde günde en az üç dört kez

Mrblar herkese; beklemek gerçekten zor. İlk hamileliğimde hiç bu kdar stres yapmamıştım. Ne belirtiler yaşadım onu bile hatırlamıyorum. 3 aydır ikincisi için uğraşıyrz. 2 ay nerdeyse 15 gün öncesinden aşırı gögüs agrısı, şişkinlik gibi beliritler yaşadım ve kendimi hanile sandım. Bu defa adetime 1 hafta var ve 2 gün önce az kahverengi bi kanama oldu. Gögüsleirmde hiç bi agrı, acı yok. Bu kanama yumurtlama kanaması mı acaba? Allahım isteyen herkese nasip etsin inş.

Kafaya taktıkça herşeyi belirti gibi görürsün canım. İnşallah hamilesindir ama stres yapma bu gebeliği zorlaştırır

Benimde hiç belirti olmamıştı.her ay belirtileri arardim ama arasında bi sürü belirti buluyor insan.adetime 3 gün vardı yoktur ama yinede test yapayım demiştim ve cif çizgi çıkmıştı hemen kan testi yaptırdım 340 cikmisti..mmaalesef sekizinci haftada kalbi durdu.

Çok belirti aramamak lazım, ben 6 haftalık hamileyim hala gögüs dolgunluğundan başka bir belirtim yok.

Cnm. Hayırlı olsun ilk testin mi sat ve. Bat söylermisin bide ıslaklık ara ara hissedilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…