En erken hamilelik belirtileri ne zaman baslar ?

Cnm. Hayırlı olsun ilk testin mi sat ve. Bat söylermisin bide ıslaklık ara ara hissedilir mi
çok teşekkür ederim canım :) Evet ilk testim erken gebelik testi yaptım. Sat 28 Hazirandı ama benim o dönemde bir hafta önce rahmimde hastalık vardı ve kürtaj oldum kürtajım 21 haziranda oldu kanama o gün başladı ama regl 28 haziranda geldi yani benim toplam kanamam 21 Haziran 6 Temmuz arasında sürdü. Telefon uygulamam bat 24 Temmuz gösteriyor ancak ben üç gündür regl sancısı çekiyorum tahminim batım 21 hazirandı. Su gibi akıntı geçen hafta perşembe cuma iki gün oldu gün içinde sık sık tekrarladı.

Allahım esirgesin bnmde sat 26 haziran bat 31 temmuz 35 gnde bir oluyorum hayılısıyla rabbim bizlerede nasip etsin
Bebeğimi sağlıkla al inş kucagına

Merhaba kızlar .. benim adet öncesi hiç göğüs agrim olmazdı ama adetime 5 gun var ama yaklaşık on gündür göğsümde kol altondan gelen agrim var yurudigumde falan çok sizliyo ama bugun de baş agrim basladı adet olacağım diye korkuyorum birde sabah uyandığında midem ağzıMDA gibi yanıyor

merhaba, belirtiler hem adet hem hamileliği gösteriyor olabilir biraz erken daha 5 günün varmış biraz sabret gününde gelmezse test yap canım

Kizlar selam ben ayin 13nde regli oldum regli oncesi ve regli biter bitmez duzenli olarak iliskiye girdik. 1 hafta once kasiklarimda cok fazla kasilma ve bi kac gundur kasik agrilarim cok fazla bugun seffaf sari renk biraz katimsi 2 kere akintim oldu ve simdide pembemsi + yogun akintim var sizce bunlar belirti midir.

Canım yumurtlama zamanı da oluyo o tarz akıntılar ki dediğine göre o zamana denk geliyo. Hamilelik için çok erken bir dönemdesin

Merhaba kizlar ben de test yaptim pozitif cikti ayy cok zormus testte bakmak doktor bulamadim kucuk yerde yasiyorum normal doktorlar bakmadilar yarina randevu aldim baska yerden. Her gun size dua edecegim ya

Benim 1 gunum gecikti dun erken gebelik testi yaptim ama cikmadi birseybugun yine adet olmadim kasigimda agri ve batma var anlamadim birsey
Canim benimde bugün 3. Gün daha tık yok test yaptım çıkmadı bide böyle bi yazı buldum ne kadar dogrusysa

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-11-11-37-22.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 483
kızlar merhabalar buraları sürekli takip ediyorum. 2yıldır çocuk istiyoruz. bende pko var bi türlü hamile kalamadım. fakat bu ay kendimi hamile hissediyorum hatta onun sevincini yaşıyorum içimde resmen :) bat 2gün var. ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamayı yakaladım. o günleri değerlendirdik. o günlerden beri bitmeyen kasık ağrılarım var ayrıca göğüslerim çok hassas ve çok şişti. çok açık sarı kremsi kokusuz akıntım var. sol kasığım özellikle çok batıyor ve yüz üstü yatmakta zorlanıyorum.sol bacağım da kasılıyor sürekli. her zaman da aç hissediyorum.değişiğim yani bu ay. :O umarım güzel haberler alır isteyen herkes. bana neler oluyo bilemiyorum ve hep dua ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…