- 22 Temmuz 2016
- 1.125
- 1.352
- 133
- Konu Sahibi Herseynhayirlisiii
-
çok teşekkür ederim canım :) Evet ilk testim erken gebelik testi yaptım. Sat 28 Hazirandı ama benim o dönemde bir hafta önce rahmimde hastalık vardı ve kürtaj oldum kürtajım 21 haziranda oldu kanama o gün başladı ama regl 28 haziranda geldi yani benim toplam kanamam 21 Haziran 6 Temmuz arasında sürdü. Telefon uygulamam bat 24 Temmuz gösteriyor ancak ben üç gündür regl sancısı çekiyorum tahminim batım 21 hazirandı. Su gibi akıntı geçen hafta perşembe cuma iki gün oldu gün içinde sık sık tekrarladı.Cnm. Hayırlı olsun ilk testin mi sat ve. Bat söylermisin bide ıslaklık ara ara hissedilir mi
Hayırlısı Rabbim inş nasip etmistirBende bugün öyleydim azıcık bi iş yaptım bel ağrısından iki saat yattım. Şimdide karnım ağrıyor. Olabilir de olmayabilir de çünkü yuh buda oldu kesn hamileym dediğim zamanda bile adet oldum..
Allahım esirgesin bnmde sat 26 haziran bat 31 temmuz 35 gnde bir oluyorum hayılısıyla rabbim bizlerede nasip etsinçok teşekkür ederim canım :) Evet ilk testim erken gebelik testi yaptım. Sat 28 Hazirandı ama benim o dönemde bir hafta önce rahmimde hastalık vardı ve kürtaj oldum kürtajım 21 haziranda oldu kanama o gün başladı ama regl 28 haziranda geldi yani benim toplam kanamam 21 Haziran 6 Temmuz arasında sürdü. Telefon uygulamam bat 24 Temmuz gösteriyor ancak ben üç gündür regl sancısı çekiyorum tahminim batım 21 hazirandı. Su gibi akıntı geçen hafta perşembe cuma iki gün oldu gün içinde sık sık tekrarladı.
amin inşallah canım teşekkür ederim darısı sizlerin de başına.Allahım esirgesin bnmde sat 26 haziran bat 31 temmuz 35 gnde bir oluyorum hayılısıyla rabbim bizlerede nasip etsin
Bebeğimi sağlıkla al inş kucagına
merhaba, belirtiler hem adet hem hamileliği gösteriyor olabilir biraz erken daha 5 günün varmış biraz sabret gününde gelmezse test yap canımMerhaba kızlar .. benim adet öncesi hiç göğüs agrim olmazdı ama adetime 5 gun var ama yaklaşık on gündür göğsümde kol altondan gelen agrim var yurudigumde falan çok sizliyo ama bugun de baş agrim basladı adet olacağım diye korkuyorum birde sabah uyandığında midem ağzıMDA gibi yanıyor
Canım yumurtlama zamanı da oluyo o tarz akıntılar ki dediğine göre o zamana denk geliyo. Hamilelik için çok erken bir dönemdesinKizlar selam ben ayin 13nde regli oldum regli oncesi ve regli biter bitmez duzenli olarak iliskiye girdik. 1 hafta once kasiklarimda cok fazla kasilma ve bi kac gundur kasik agrilarim cok fazla bugun seffaf sari renk biraz katimsi 2 kere akintim oldu ve simdide pembemsi + yogun akintim var sizce bunlar belirti midir.
Selam cok tesekkur ederim cevabin icin. Biraz gec oldu kusura bakma bu arada reglim 2 gun gecikti Cumaya kadar bekleyecegim bakalim hayirlisi olur insallahCanım yumurtlama zamanı da oluyo o tarz akıntılar ki dediğine göre o zamana denk geliyo. Hamilelik için çok erken bir dönemdesin
Hadi bklm hayırlısı olsun hbr edersn bizede :) bnmde gecikti 6. Gün oldum :) stres valla başka bşy değilSelam cok tesekkur ederim cevabin icin. Biraz gec oldu kusura bakma bu arada reglim 2 gun gecikti Cumaya kadar bekleyecegim bakalim hayirlisi olur insallah
Aaaa 6 gun cok iyi bence test yapmalisin artik. Ben yarin test yapicam birbirimizi haberdar edelim o halde ☺Hadi bklm hayırlısı olsun hbr edersn bizede :) bnmde gecikti 6. Gün oldum :) stres valla başka bşy değil
Dyrm ya 6. Gün oldum adet :) stresten dedi doktor bu aya kısmet artıkAaaa 6 gun cok iyi bence test yapmalisin artik. Ben yarin test yapicam birbirimizi haberdar edelim o halde ☺
Hayirlisi olsun insallah ben bu ay oldu oldu olmadi tup bebege gidicem kismetseDyrm ya 6. Gün oldum adet :) stresten dedi doktor bu aya kısmet artık
İnş canım hayırlısı bklm bn dha yeniym 1 sene herşey deniym dyrm :)Hayirlisi olsun insallah ben bu ay oldu oldu olmadi tup bebege gidicem kismetse
Canim benimde bugün 3. Gün daha tık yok test yaptım çıkmadı bide böyle bi yazı buldum ne kadar dogrusysaBenim 1 gunum gecikti dun erken gebelik testi yaptim ama cikmadi birseybugun yine adet olmadim kasigimda agri ve batma var anlamadim birsey
Chagilescimmmmm 15 20 gunluk hamileymisim ☺İnş canım hayırlısı bklm bn dha yeniym 1 sene herşey deniym dyrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?