En erken hamilelik belirtileri

bende şöle bi taktik yapmayı düşünüyorum dogumdan önceki 4 haftamı sonraya bırakcam yani 8.ayımda izne ayrılcam dogumdan sonra 3 ay iznim olacak bide 6 ay ücretsz izin hakkımız var onu kullancam vermek zorundalar toplam 9 ay beebgime bakıcam allah izin verirse se bu sürede yerime birini alıcakalr mutlaka ve ben izin bitince geri gelicem beni işe almak zorundalar yada çıakrtmak zorundalar e o eleman işi ögrencek daha beni napsınlar bence beni çıkartıcaklar inşallah tabi ben böle umud ediyorum.:))

cvpladık ya kıs ndk:)) öle bişe yapamaz o senin hakkın işe gitmezsin sende:)

dogum izni 8 hafta dogum öncesi 8 hafta sornası 16 hafta istersen 16 haftanın hepsini dogumdan sonra kullanabilirsin

doğum izni toplam 8 haftacık dimi sadece??

Ayy hamile kaldık ta izni hesaplıyos yaa yuh banaa, ama merak ediommm hadi son sorumu da cevaplayınnnnnnnnsırnaşık şey

doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 ama eğer dr onay verirse son 3 haftaya kadar doğumdan önce çalışabilirsin. Bide çoğul gebeliklerde doğum öncesine 2 hafta daha ekleniyor güzelim bilgin oldun

kızlar bende işe kurban gidenlerdenim ama 2009. sayfada bende yokum :-(((((((((((((((((( dularınızı üstümüze alabilir demi. Rabbim kabul etsin inşallah

ya adetime 6 gün var ama bugün beta hcg testi yaptırdım 0,28 çıktı acaba henüz erken olduğu için böyle çıkmış olabilir mi yoksa olsa daha mı fazla çıkardı bilen var mı?

arkadaslar hic uzulmeyin, oyle bisey olursa bana yazin
benim kardis avukat
catir catir aliriz iznimizi de tazminatimizi da
hehehehhe

kızlar ben çıkıyorum salı gününe kadar görüşemeye biliriz işler dolayısıyla pazartesi günü regli günüm dua edin inşallah olmam size bobma gibi bir haberle gelirim bu arada ben ssk sız çalışıyorum benim izin tazminat olayı falan da yok ne yapcam bilmiyom bebişim gelsinde olmazsa işten çıkarım onun canı sağolsun

bende dogumdan sonra çalışmak istemiyorum en az 3 yaşına kadar beebgime bakmak istiyorum çok önemli çocuk gelişi için 3 yaşına kadar ama olamıcanı biliyorum ve bu beni çok üzüyo

ya adetime 6 gün var ama bugün beta hcg testi yaptırdım 0,28 çıktı acaba henüz erken olduğu için böyle çıkmış olabilir mi yoksa olsa daha mı fazla çıkardı bilen var mı?

belki erken döllenmedir canım bozma moralini adet gününü bekle gecikirse o zaman bir daha yaptırırsın

meryemcim 4+1 sin canım heyecanlanma bende çok heyecanla gittim ama keseyi sende göremezsin ben 4+4 ken göremedim , hadi hayırlısı :)

canımcım gebelik için 5.0 dan fazla olması gerekli senin maalesef 0.28 çıkmış
benim bi keresinde 2.26 çıkmıştı ve negatifti

canım benimmm güle güle gitt güle güle gelll mutlu haberlerlee,özlicez senii mckkka.s.

amin canım:))

ben doktoru çıldırttım ne zaman kese olcak kalp ne zaman atıcak adam dedi bi sakin olun bu ne hız şimdi dogurmaya kalkarsın sen dedi:)))))

incimini çok erken davranmışsın be güzelim ya ama kan testinde 1 hafta kala çıkıyor diyorlar. ama tabi sen geç yumurtlamış olabilrsin ve geç döllenmiş olabilir. yumurtanın çatladığı günden sonra en az 1 hafta geçmesi gerekiyor diye biliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…