kediii kesinlikle espiri anacim senin sayfa 2017 anacim
ayy allah korusun evlerden uzak olsun
canim arkadaslarim hepimiz icin dua etmis
hepimiz de ins 2009 bomba aneyleri olcasss
ayy karnimiz davul gibi dizi dizi dizilmis yuruyomusuz yolda...muzikte fonde de gorevimiz tehlike nin muziiii
hahahah kendi kendime cok guldummmm
kediii kesinlikle espiri anacim senin sayfa 2017 anacim
ayy allah korusun evlerden uzak olsun
canim arkadaslarim hepimiz icin dua etmis
hepimiz de ins 2009 bomba aneyleri olcasss
ayy karnimiz davul gibi dizi dizi dizilmis yuruyomusuz yolda...muzikte fonde de gorevimiz tehlike nin muziiii
hahahah kendi kendime cok guldummmm
sen ne adetinden kaç gün önce yaptırmıştın?
Ya kızlar bişey sorcam ama yumurtlama döneminde 1 gün ara ile ilişkiye girin diyorlar yaa hergün girsen ne oluyor.
kafamçokkarıştı kıssss ağzından yel alsın 2017 aman Allahım korusun.
:dance::dance: çok güldüm valla düşündüm şöle göbişi en çok olan en önde çok komik valla. inşallah en kısa zamanda görcez o çift çizgiyi inşaalllllaaaaahhhhh:1hug::Saruboceq:
bişey olmuyoo daha iyi oluyooo, girebilirsen ne ala :)))
girilmiyo zor oluyo diye gün aşırı tavsiye ediliyoo ama nekadar doldurursan içini okadar iyi canım :)))
ebrubu inşallah canım şubatta gelcek meleklerimiz diyelim belki gelir. kızlar gün bekleyenler belirtiler varmı
bişey olmuyoo daha iyi oluyooo, girebilirsen ne ala :)))
girilmiyo zor oluyo diye gün aşırı tavsiye ediliyoo ama nekadar doldurursan içini okadar iyi canım :)))
onancim valla size bi prafo oluyo bi de bize yuh yaneeee!!!
kis bu ne istah pes....allah daha fazla sevk versin :)))
canım bizim ilk defa bu ay yumurtlama dönemi her ay oldu tavsiyede bulunmak amacıyla söylüyorum ama ben halen hamile olduğuma inanamıyorum
eylüll hoşgeldin. ne alemdesin bakiiiim?
allahım herkese versin inşaallah...
hamiş olan arkadaşlarım bilginiz vardır.. doktorumu aradım bu akşam randevu verdi gel dedi..şimdi bana vajinalultrasondan mı bakıcaktır yaa. beta değerlerine baktımm 822 ymiş benim net değerim .. genel değerlendirmede 3 haftalığa denk geliyor...3 haftalıkken normal ultrasondan mı vajinalden mi bakar acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?