En erken hamilelik belirtileri

kediii kesinlikle espiri anacim senin sayfa 2017 anacim
ayy allah korusun evlerden uzak olsun
canim arkadaslarim hepimiz icin dua etmis
hepimiz de ins 2009 bomba aneyleri olcasss
ayy karnimiz davul gibi dizi dizi dizilmis yuruyomusuz yolda...muzikte fonde de gorevimiz tehlike nin muziiii
hahahah kendi kendime cok guldummmm

kızlar bende çıkıyorum doktora gidicemm..sabah görüşmek üzere..herkese en güzel akşamlarrr..
dualrımı kendim için değil hepimiz için yapıyorum..sevgilerle

ebru1987 canım inşallah süper haberlerle gelirsin kendine çok iyi bak. fazlada yorma olurmu.bizide sakın unutma güzel haberlerini bekliyoruz

kafamçokkarıştı kıssss ağzından yel alsın 2017 aman Allahım korusun.
:dance::dance: çok güldüm valla düşündüm şöle göbişi en çok olan en önde çok komik valla. inşallah en kısa zamanda görcez o çift çizgiyi inşaalllllaaaaahhhhh:1hug::Saruboceq:

canım benim yaa bian gözümün önüne geldi de yıkıldım bende:))))))))))))))

sen ne adetinden kaç gün önce yaptırmıştın?

canım regl günü yaptırmıştımyerimseniben

Ya kızlar bişey sorcam ama yumurtlama döneminde 1 gün ara ile ilişkiye girin diyorlar yaa hergün girsen ne oluyor.

Ya kızlar bişey sorcam ama yumurtlama döneminde 1 gün ara ile ilişkiye girin diyorlar yaa hergün girsen ne oluyor.

bişey olmuyoo daha iyi oluyooo, girebilirsen ne ala :)))

girilmiyo zor oluyo diye gün aşırı tavsiye ediliyoo ama nekadar doldurursan içini okadar iyi canım :)))

-tatlicadiarzu- ben de senin bi iki sayfa onundeyim
dedim ya Allah korusun.... hihoyyyt ben bu sene isteyeeem hihoyyyt ben bu sene isteyeeem hihoyyyt

sositososito ben dun gece ruyamda aaa ikinci cizgiii die nasi sevindim anlatamam
ama gece uyandim ya da ruyanin icinde aa ruyaymis dedim hatirlayamiyorum delikafadulden
deliriyo muyum ne

girilmiyo zor oluyo diye gün aşırı tavsiye ediliyoo ama nekadar doldurursan içini okadar iyi canım :)))

CANIM BENİM EŞİMİ DE ZORLAMAK İSTEMİYORUM AMA O DA ÇOK İSTEKLİ OLDUĞU İÇİN KAÇIRMAYALIM NİYETİNE. NE BİLİM BU YUMURTALARDA 24 SAAT FALAN KALIYORMUŞ. 1 GÜN HARİÇ GÜN ATLATMADIK HADİ BAKALIM HAYIRLISI BEKLEMEDEYİZ ŞUAN :uhm:

ebrubu inşallah canım şubatta gelcek meleklerimiz diyelim belki gelir. kızlar gün bekleyenler belirtiler varmı

amazonn, ebrubu, frambuaz, incimini, kedi79, ndk, ONAN, sever kızlar merhaba sabah konuşamadık valla misafir geldi aura sen nerelerdesşn burdaydın az önce ya ben akrebi hiç göremedim ne zamandır biliyo mususunuz

onancim valla size bi prafo oluyo bi de bize yuh yaneeee!!!
kis bu ne istah pes....allah daha fazla sevk versin :)))

canım bizim ilk defa bu ay yumurtlama dönemi her ay oldu tavsiyede bulunmak amacıyla söylüyorum ama ben halen hamile olduğuma inanamıyorum

onancim valla size bi prafo oluyo bi de bize yuh yaneeee!!!
kis bu ne istah pes....allah daha fazla sevk versin :)))

Kaçırmayalım yumurtayı diye güzelim napalım kaydirigubbakcemile3 inşaallah bu şevk karşışıksız kalmaz. Boş durmayın çalışın kızlaaaar

eylüll hoşgeldin. ne alemdesin bakiiiim?

valla hiç sorma canım irüyada gibiyim Allah hepimize yardım etsin haftaya doktora gidicem doktor üç kere dedi ama ben halen inanamadım haftaya daha çok inanırım sanırım bana belirti sormuştun sabah cevap veremedim şimdi cevaplıyım

canım hamileysen sakın alttan baktırma düşük ihtimali çok fazla.ama hamileysen kanama falan geliyosa anca o zaman alttan bakmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…