buarada mrh arkadaşlar.bana hemen listeyi güncelleyebilir mi.eylül sen yapabilir msin.hadi bakalım geri sayım başladı bende.son 7 gün...gerçi şimdiden sivilceler çıkmaya başladı.adet belirtisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi orası da meçhul tabi...
eylül hamişmisin sende eğer öyleyse çok tebrik ederim canım ya çok sevindim :)
arkadaslar alttan bakmanin sakincasi yokmus
netten arastirabilirsiniz
Allah herkese nsip etsin çok saol canım bana da Allah tamamını erdirsin.
Eylüllllcüüüümmm canıııımmm hamiş misiiiin? Ayyy süper yaaaaa:)))))))) Şimdi girdim foruma en son sayfayı açtım gördümmmm!!!Canım Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:))))
canım ilk belirti mide yanması sanki bulanma gibi olur ya ama tam bulantı değil bi de kasık ağrısı hafif hafif ama ben onu önemsememiştim çünkü geçen ay da oldu kesin belirti bugün oldu gecen ayki kasık ağrımdan farklı bişey ağrı değilde resmen kıramp gibi bişey oluyo
Eylüllllcüüüümmm canıııımmm hamiş misiiiin? Ayyy süper yaaaaa:)))))))) Şimdi girdim foruma en son sayfayı açtım gördümmmm!!!Canım Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:))))
Allah herkese nsip etsin çok saol canım bana da Allah tamamını erdirsin.
canım ne kadar kaldı adetineanladım canım. olsun bebişler için bütün kıramplar çekilir dikkat et sen kendine . Bende beklemedeyim inşallah olur diye dua etmekten başka yapabileceğim birşey kalmadı
yakaladımm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:eylülüm hamişşş ayy inanamıyorummmmmmmmm maşalaahhhhhh aarkadaşım nazarlardan korusun allahım seniii:Saruboceq::Saruboceq::1hug:ben daha şoktayım daaaa :)))çok mutlu ve umutluyummm
canım saol çok teşekkür ederim amin inşallah hepimize içinde de sizlere nasip etsin. sen nerelerdesin çatladık meraktan niye girmedin haberler nasıl
canım ne kadar kaldı adetine
8 gün kaldı güzelim yani benim beklediğim. bazen gecikebiliyor amabirkaç günsonra kan testi yaptırsam mı kiii çıkar mı?
Kızlar benden bugün azıcık kan geldi çok üzüldüm akşam oldu ara sıra yine geliyor test yaptım şimdi anlam veremiyorum ikinci cizgi çok ince ve silik çıktı bu ne demek oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?