En erken hamilelik belirtileri

canım ilk belirti mide yanması sanki bulanma gibi olur ya ama tam bulantı değil bi de kasık ağrısı hafif hafif ama ben onu önemsememiştim çünkü geçen ay da oldu kesin belirti bugün oldu gecen ayki kasık ağrımdan farklı bişey ağrı değilde resmen kıramp gibi bişey oluyo

buarada mrh arkadaşlar.bana hemen listeyi güncelleyebilir mi.eylül sen yapabilir msin.hadi bakalım geri sayım başladı bende.son 7 gün...gerçi şimdiden sivilceler çıkmaya başladı.adet belirtisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi orası da meçhul tabi...

canım 3 haftalıkken ultrasonda çıkmıyomuş doktor beni alttan muayne etti ama o alttan bakılan ultrason değil tabi öyle de göremiyor sadece kan değerlerimden anladı hamile olduğumu

canım listeyi gördüm biri güncellemişti bugunu okuyamadım başka değişiklik var mı ki

eylül hamişmisin sende eğer öyleyse çok tebrik ederim canım ya çok sevindim :)

Eylüllllcüüüümmm canıııımmm hamiş misiiiin? Ayyy süper yaaaaa:)))))))) Şimdi girdim foruma en son sayfayı açtım gördümmmm!!!Canım Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:))))

canım saol çok teşekkür ederim amin inşallah hepimize içinde de sizlere nasip etsin. sen nerelerdesin çatladık meraktan niye girmedin haberler nasıl

anladım canım. olsun bebişler için bütün kıramplar çekilir dikkat et sen kendine . Bende beklemedeyim inşallah olur diye dua etmekten başka yapabileceğim birşey kalmadı

Kızlar benden bugün azıcık kan geldi çok üzüldüm akşam oldu ara sıra yine geliyor test yaptım şimdi anlam veremiyorum ikinci cizgi çok ince ve silik çıktı bu ne demek oluyo

Allah herkese nsip etsin çok saol canım bana da Allah tamamını erdirsin.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:eylülüm hamişşş ayy inanamıyorummmmmmmmm maşalaahhhhhh aarkadaşım nazarlardan korusun allahım seniii:Saruboceq::Saruboceq::1hug:ben daha şoktayım daaaa :)))çok mutlu ve umutluyummm

anladım canım. olsun bebişler için bütün kıramplar çekilir dikkat et sen kendine . Bende beklemedeyim inşallah olur diye dua etmekten başka yapabileceğim birşey kalmadı
canım ne kadar kaldı adetine

yakaladımm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz

auracım canım benim iyi bi fırçala valla sürekli girip mesaj attım yok çatlattı beni bu kız

canım ben daha inanamıyorum valla dün gece araştırdım benimle aynı değerde olan var mı diye yoksa koca doktor bilemedi mi diye tereddüt ettim yani track de ilk öğrendiğinde aynı değerdeymiş içim rahatladı azıcık ama haftaya doktora gidersem daha iyi olcak

canım saol çok teşekkür ederim amin inşallah hepimize içinde de sizlere nasip etsin. sen nerelerdesin çatladık meraktan niye girmedin haberler nasıl

Amaannn canım ya nasıl olsun boşver şimdi beni! Senin bebişe seviniyoruz içimizi karartmayalım:)) Ayy eskilerden hamiş olunca daha mı çok seviniyorum ne? Kızmayın yeni kıslar bana...Arkadaş oluyouz bööle eski dost gibi oluyor.

Heyooo Eylülümün bebişi olacak:dance::dance::dance:

Kızlar benden bugün azıcık kan geldi çok üzüldüm akşam oldu ara sıra yine geliyor test yaptım şimdi anlam veremiyorum ikinci cizgi çok ince ve silik çıktı bu ne demek oluyo

canım benim bence yarın sabah ilk iş bi doktora git durumu anlat hayatımm, önlemini hemen alırsınnn. sakın ihmal etme!! bolbol dinlen yatt yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…