yakaladımm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞeniz
canım benim bence yarın sabah ilk iş bi doktora git durumu anlat hayatımm, önlemini hemen alırsınnn. Sakın ihmal etme!! Bolbol dinlen yatt yorma kendini
Geldim 20:00 a kadar burdayım şekercim. Başka hamiş var mı eskilerden?
canım ne kadar kaldı adetine
8 gün kaldı güzelim yani benim beklediğim. bazen gecikebiliyor amabirkaç günsonra kan testi yaptırsam mı kiii çıkar mı?
canım normalde çıkar diyolar ama ben çıktığını bilmiyorum. en azından gününü beklemek lazım benim yaptırdığım gün ya adetin iki gün öncesiydi yada adet günüydü ona rağmen düşük çıktı. benim teste göre hesap edersek bence biraz daha bekle
Amaannn canım ya nasıl olsun boşver şimdi beni! Senin bebişe seviniyoruz içimizi karartmayalım:)) Ayy eskilerden hamiş olunca daha mı çok seviniyorum ne? Kızmayın yeni kıslar bana...Arkadaş oluyouz bööle eski dost gibi oluyor.
Heyooo Eylülümün bebişi olacak:dance::dance::dance:
canım ne kadar kaldı adetine
auracım canım benim iyi bi fırçala valla sürekli girip mesaj attım yok çatlattı beni bu kız
Geldim 20:00 a kadar burdayım şekercim. Başka hamiş var mı eskilerden?
Eylülcüm msjlarına hep cevap attım valla gelmedi mi? Ayyy ben de bu kız beni niye cvplamıyo diyorum yaaaa fisfisfis
Auracım cvplamıyor muyum ya sen sööle?
canım normalde çıkar diyolar ama ben çıktığını bilmiyorum. en azından gününü beklemek lazım benim yaptırdığım gün ya adetin iki gün öncesiydi yada adet günüydü ona rağmen düşük çıktı. benim teste göre hesap edersek bence biraz daha bekle
bekliyeyim ozaman hemen hayal kırıklığına uğramıyayım :uhm: bütün iyi dileklerim seninle sağ salim bebişine kavuşcaksın ALLAH ın izniye kaydirigubbakcemile5
varrrrrrrrrrrrrrrrrr zuzu varrrrrrrrrrr zuzuuuuuuuuu en eskiiiiiiiiiiii:sm_cool:
bekliyeyim ozaman hemen hayal kırıklığına uğramıyayım :uhm: bütün iyi dileklerim seninle sağ salim bebişine kavuşcaksın ALLAH ın izniye kaydirigubbakcemile5
evet canım bekle bence de bana kalsa doktora gitmeden önce ne dedim biliyomusun. sırf gebelik testi olsa gitmem hamile olmadığımı biliyorum başka testlerde var onları almaya gidiyim dedim bi tanıdıkla gittik. yoksa gebelik olmadığından nerdeyse emin olacaktım :))))))))
canım belki kendine gönderdin sen ben de yanlışlıkla öyle yapmıştım ama bana bi tek dün mesaj geldi onu da cevapladım neyse boşver canım zledik valla niye böyle durgunsun sen kıpır kıpır çenen durmazdı . anlatsana neler yaptın.
vuzguncum bak burdan canım siliklerde var
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html
Eylülcüm msjlarına hep cevap attım valla gelmedi mi? Ayyy ben de bu kız beni niye cvplamıyo diyorum yaaaa fisfisfis
Auracım cvplamıyor muyum ya sen sööle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?