En erken hamilelik belirtileri

canım benim bence yarın sabah ilk iş bi doktora git durumu anlat hayatımm, önlemini hemen alırsınnn. Sakın ihmal etme!! Bolbol dinlen yatt yorma kendini

hamilen,miyimdir sence yoksa düşürüyomuyum allayım bana yardım et bugun adet günümdü ama çok yoğun kan yok

sen bir daha böyle mesajları cevapsızz bırakk külahlarıı değişicess senleeklava: merak ettik kızımmmmmm..bak eylülümde hamişşşşş ayyy yerim ben seniiide göbişideeeekaydirigubbakcemile3şu dakikadan sonaa habersizz kaybolup eylülümüde üsmeeee anne olcekk o stress yapmasınn..anlaştık mı bacımmmmmŞeniz

canım ne kadar kaldı adetine

auracım canım benim iyi bi fırçala valla sürekli girip mesaj attım yok çatlattı beni bu kız

Eylülcüm msjlarına hep cevap attım valla gelmedi mi? Ayyy ben de bu kız beni niye cvplamıyo diyorum yaaaa fisfisfis
Auracım cvplamıyor muyum ya sen sööle?

Eylülcüm msjlarına hep cevap attım valla gelmedi mi? Ayyy ben de bu kız beni niye cvplamıyo diyorum yaaaa fisfisfis
Auracım cvplamıyor muyum ya sen sööle?

canım belki kendine gönderdin sen ben de yanlışlıkla öyle yapmıştım ama bana bi tek dün mesaj geldi onu da cevapladım neyse boşver canım zledik valla niye böyle durgunsun sen kıpır kıpır çenen durmazdı . anlatsana neler yaptın.

kızlar ben bi saçlarımı yıkıyım gelirim açık bırakıyorum gelicem kurtulmadınız benden :))))))))

Öfff boşverin beniii( Valla işler yoğun o sebeple fazla giremiyorum. Önümüzdeki haftm da yoğun olacak!
Ben sana çok sevindim valla süper yaaa! Ayyy insanın sürekli eli karnına gider di mi? İnanamazsın şimdi?
Bak hamişsin diye bizi bırakma buralarda küserizz:))

arkadaşlar yeni olan tüm hamilelerimizi büyük büyük tebrik ediyorum .allah herhangibir düşük tehlikesi yaşatmadan tez zamanda sağlıklı ve hayırlısıyla ellerine almayı nasip etsin.sanırım meryem ,handan ,eylül yalelcim senin 2 şubat bi daha test yap sen bencee..
6 şubatı abırsızlıkla bakliyorum.sizce tek tük sivilce adet belirtisi mi hamilelik belirtisi mi.eylülcüm negibi belirtilerin oldu .a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…