günaydın kızlarrr hala yatıyomusunuz uykucularrr, geldim kimse yokk kapı kitlii haydi gelinnnnnnnnn topici ben açtım bu sabahhh :))
ayy inşallah canım yaa valla ateş bastı, kanda negatif çıkmaz dimi, olmasa silik deolsa çıkmazdı yani ne bileyim, silik çıktıgına göre daha idrarda yeni çıkmaya başlamış o zamanamozonn. canım 2 testte de cıkmışşş hala ne duruyorsun... git kan testi yaptır... % 90 hamilesin bence adetin de geçmiş........
çoook hayırlı olsun.. darısı başımıza...
günaydın herkesee...
artık resmen hamileyim:) dün akşam ilk muayeneye gittim.doktorum;ultrasondan baktı görünmedi bişey,haftaya bi daha gidicem..doktor keseyi görene kadar kimseye söyleme dedi..sadece eşimle ben biliyorum..daha önce düşük yaptığım için bunda dikkat etmemi istedi ve 1 haftalık izin verdi.evinde yat dinlen dedi..öyle yapıcam (evde internetim yok,bir hafta uzak kalıcam :(
Sizlerle paylaşmak istediğim şeyleri yazmak istiyorum;
10 aylık evliyim,5.ayımda hamile kalmıştım düşükle sonuçlandı.şimdi tekrar hamileyim..
Kızlar herkes derdi,stres yapmayın rahat olun,kafanızı sürekli hamilelikle meşgul etmeyeyin diye..e biz napıyorduk..sürekli günleri takip etmek ,adet günü,yumurta günü,ilişki günü..vs vs.... bi türlü kurtaramazdık kendimizi bunlardan.. gerçekten kızlar rahat olmak zorundayız hamile kalmak istiyorsak..
bakın 2 hamileliğimdeki durumu aktarıcam: daha önce eylül ayında hamile kaldım.. turizm acentasında çalıştığım için yaz sezonlarımız çok yoğun oluyo..hamileliğin h sini düşünecek zamanım olmuyordu..sonra birden baktımki hamileyim,hiç farkında bile değildim...
daha sonra çok taktım kafama,sürekli düşünür oldum..sonra bu ay çok zorladım kendimi rahat olacam dedim.. zaten çalışıyorum ya,kendime başka meşgalede aradım.ehliyetim yoktu geçen ay kurslara gittim,hatta direksiyon dersleri çok zevkliydi..hiç hamileliği fazla düşünmedim.hatta ilişki günlerimi bile ayarlamadım.önceki aylarda hergün ilişkiye girerdim.biri tutar diye..bu ay hiç önemsemedim canımız ne zman istediyse o zman yaptık..ve bu ay hamile olduğumu öğrendim....
Sizlere dualarımın dışında ne kadar yardımcı olabilirm bilmiyorum..ben hamilelik öncesi dikkat ettiğim şeyleri sizlere söylemek istiyorum;
1- Kesinle sigara alkol yok ve o rotamlardan da uzakta kaldım
2- Sabahları iyi bi kahvaltı,öğle yemeği ve akşamları salata ve meyve,süt ve süt ürünleri...beslenmem
3-Kesinlikle çay,kahve ,kola,asitli içecekler ağzıma bile sürmedim,tek içtiğim ayran,meyve suyuydu.ve kahvaltılarda 1 bardak çay.
4-en ufak bi akıntı,herhangi bir rahatsızlığım olsa doktorumla görüştüm
5-doktorum folik acid vermişti,gebelik öncesi iyi olur demişti..hergün onu kullandım
6- ve gerçekten en önemlisi çok abartı bir şekilde gebeliği ve benzeri şeyler düşünmedim rahat oldum bu ay.
7- ilişkiden sonra rahatsız olmayacğım bir yastığı kalçamın altına koyup uzandım,saat tutmadım,yorulunca cektim altımdan yastığı(( bu olay bana hep mantıklı gelmiştir,spermler rahime daha iyi gidiyor diye tahmin ediyorum))
8- ve hergün ınanılmaz derecede dua ederdim allaha ,halada ediyorum hepimiz için inanın.
Hamiilelik belirtime gelince;
benim tek belirtim,göğüslerimin hiçbi ayda olmadığı kadar ağrıması ve şişmesi oldu.ve adet günüm yaklaşınca,adet olacakmışım gibi olurdum,ama geçerdi..
Önceden hamilelere derdim burdan bizlere dua edin diye,belkide onların dualarınında etkisi olmuştur kimbilir.Şimdi bende hamileyim o zaman bende dua etmeliyim hepimize...
Allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin..kucağımızı boş bırakmasın allahım..
hepinizisağlıklı,hayırlı evlatlar dileğiyle öpüyorum..
buarada herkese günaydın
ya dün akşam çok üşüdüm çok kalın giyindim ama çok üşüdüm eğer meleğim geldiyse dedim kesin düşer bide dün yemek yaparken et katmıştım kokusu beni mahvetti ama yerken bişey olmadı adet zamanıma 11 gün kaldı düşünmüyorum aslında ama bunlar oluncada acaba diyorum fakirin ekmeği umut ne yapalım işte :))))
canım sen yinede kendine dikkat et tabiki..bebişin ne zman geleceği belli olmuyo ansızın birden gelir..her zman dikkat etmek lazım diye düşünüyorum..sağlıklı olmak açısındanda dikkat et.üşütmemeye çalış..
bide meryem gögüs şişliğin adet zamanından ne kadar önce şimişti ya benimkilerde içinde ince ince sızı oluyoda ondan sordumtabi bu üşütmeylede olabilir
canım bilmiyorum herkes adetteykende şişer der ama ben adet olacağım zaman göğüslerim öyle çok acımaz.. bu defa inanılmaz.. dokunduğum anda önceki haline göre sertlik ve ağrı hissettim.. koltuk altlarına yakın kısımları çok ağrıyo benim..bide bende 2 gündür akşamları üşüyorum klima çalışıyo ama ben yinede battaniye alıyorum üstüme.. normalde adet günüm yarındı ..ben erken öğrendim hamileliğimi..
ne güzel üşümenin güzel olucağı hiç aklıma gelmezdisırnaşık şey
ama değer ben beklicem ya bakalım adet günüme kadar öyle sabırsızlanmıyorumda herşeyde vardır bi hayır diyorum bakalımsende kendine dikkat et meleğine iyi bak kendine iyi bak allahın izniyle kucağınada alırsın inş. :Saruboceq:
kızlar merhaba, sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı. İnanamadım bir tane daha idrar testi yaptım ama onda biraz daha silik çıktı. Hemen kan testi yaptırmak için hastaneye gittim, 12:30 da alıcma sonucu kızlar... Hamilemiyimdir kızlar ya destek verin akıl verin, dah aönce de idarar testi yapıyodum 2. çizgi hiç çıkmazdı bu sefer çıktı silik de olsa ya çok heyecanlandım kızlar. adetim de 4 gün geçti bu arada..
kızlar merhaba, sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı. Inanamadım bir tane daha idrar testi yaptım ama onda biraz daha silik çıktı. Hemen kan testi yaptırmak için hastaneye gittim, 12:30 da alıcma sonucu kızlar... Hamilemiyimdir kızlar ya destek verin akıl verin, dah aönce de idarar testi yapıyodum 2. çizgi hiç çıkmazdı bu sefer çıktı silik de olsa ya çok heyecanlandım kızlar. Adetim de 4 gün geçti bu arada..
ayy bilmiyorum kızlar yaa valla ateş bastı bana, silik çıktıgına göre idrarda yeni çıkmay abaşladı heralde dimi, ama kanda kesin çıkar demi kızlar
kızlar merhaba, sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa çıktı. İnanamadım bir tane daha idrar testi yaptım ama onda biraz daha silik çıktı. Hemen kan testi yaptırmak için hastaneye gittim, 12:30 da alıcma sonucu kızlar... Hamilemiyimdir kızlar ya destek verin akıl verin, dah aönce de idarar testi yapıyodum 2. çizgi hiç çıkmazdı bu sefer çıktı silik de olsa ya çok heyecanlandım kızlar. adetim de 4 gün geçti bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?