evet valla ben de anlamıyorum hele annem dizisinde adam her kadını hamile bıraktı :))))))))))aynen bendeeee,,ama o zaman ıstemıyodum cok yenıyız bıraz bırbırımız yaşayalım falan dıye,,hemen olsa belkıde uzulecektım,,bılmıyorum....tv de deaşk yakar var kız hemn ılk iş te hamiş kaldı anca dızılerde olur zateeee..bız burda cabalayalım onların hemen olsuunnyasakkelime
canım yok canım hiç bişey istemiyo. ilk belirti sadece mide yanması oldu. adet tarihin geldiği zaman belirti daha çok başlıyor o zaman kramp başladı kasıklarımda.eylülcüm ya kusura bakma sen hamileydin dimi tatlıdan falan bahsediyorum bende.anlatsana belirtiler nelerdi
ehhheeem, uzmanınız konuşuyo ben aydınlatiim seni canımyumurta folikül içinde, folikül çatlayıp yumurtayı serbest bıraktığında içindeki sıvı da karın boşluğuna veya karın içine akıyo, o da kasıklarda ağrı yapıyo, umarım cevap olur sorunakaydirigubbakcemile3
eylull kıs sen şimdi eylül annesi mi olucan yoksa???:1shok:
Canım merak etmen doğal sormanda bir sakınca yok ben dünden önceki gün öğrendim 3 gün geçikmişti reglm idrar tesit yaptım evde 1. çizgi vardı ikincisi hafif silikti dün de doktora gitti önce ultrasonda baktı nokta kadar dedi bebek olmayabilir de dedi sonra kan testi yaptı ama bebek varmış yaklaşık 3-4 gündür hafif kahverengi akıntım var doktor normal dedi 4. ve 5. haftanda da olucak dedi inş. sende hamişsindir canım :)
beni engin bilgilerinle aydınlattığın için çok tşk.canımsın.bişi daha sorim o zaman.o küçücük yumurtanın suyu ne kadar olacakki karın boşluğuna gitse nasıl belli oluyo .
kıslar ben kaçıyom, yarın görüşürüz, hepinizi öpüyorum kocamankaydirigubbakcemile3
evet valla ben de anlamıyorum hele annem dizisinde adam her kadını hamile bıraktı :))))))))))
canım yok canım hiç bişey istemiyo. ilk belirti sadece mide yanması oldu. adet tarihin geldiği zaman belirti daha çok başlıyor o zaman kramp başladı kasıklarımda.
yakamozzz biz kader ark.ıyız beraber yaparız testleriii..ben perşembeye kadar beklicem inş...
canım sınırlerın bozulmasınn hiçç,,laf ta kalmasın bu cumle gercekten herşeyde bır hayır varddır,,bız bılemeyız ne ıyı ne kotu..bak bende hamıle değilim şimdide adet olayım inş dıye kokuyla beklıyorum....herşeyın hayırlısııııkıslar bende kaçtım sinirlerim bozuldu yine .çok fena adet sancım geldi. nane var sankiiiiiii
canım sakın yapmayın döverim sizi kötükedihüsoyakamozzz biz kader ark.ıyız beraber yaparız testleriii..ben perşembeye kadar beklicem inş...
canım etmez olurmuyum tabiki ediyorum inan çok içten ediyorum zaten bu sefer hem sizlere hem kendime dua ettim zaten başkası için edilen dualar daha içten olur o yüzden siz de benim için edinsenınde bebişin hayırlı olsun,,şimdi hamıle mıyım faslı bıttı ay ay bebişinin buyumesı ve doğumun yaklaşması faslı başlayacak,,en guzel kısmıda ay ay bebışını ızleyecek olman benceeee....allah bızlerede nasıp eder inşş...sen yenı hamişsin bızede dua et a.s.
canım benim saol teşekkür ederim aşkolsun ben gidermiyim sizi bırakıp zaten diğer topıclere bakıyodum ama burdan ayrılmameylül cok pardon herkesi toplu tebrik etmistim o zaman hamisler burda degildiler
tekrar tebrik ediyorum seni ekim annelerinin topigine girersin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?