En erken hamilelik belirtileri

evet valla ben de anlamıyorum hele annem dizisinde adam her kadını hamile bıraktı :))))))))))

eylülcüm ya kusura bakma sen hamileydin dimi tatlıdan falan bahsediyorum bende.anlatsana belirtiler nelerdi
canım yok canım hiç bişey istemiyo. ilk belirti sadece mide yanması oldu. adet tarihin geldiği zaman belirti daha çok başlıyor o zaman kramp başladı kasıklarımda.

beni engin bilgilerinle aydınlattığın için çok tşk.canımsın.bişi daha sorim o zaman.o küçücük yumurtanın suyu ne kadar olacakki karın boşluğuna gitse nasıl belli oluyo .

insalllllllahhhhh insallllllllllllahhhhhhh:1rolleyes: güzel bi hamilelik gecirirsin insallah

beni engin bilgilerinle aydınlattığın için çok tşk.canımsın.bişi daha sorim o zaman.o küçücük yumurtanın suyu ne kadar olacakki karın boşluğuna gitse nasıl belli oluyo .

dayanamıycam buna da yazcemdelikafadulden canım ultrasonda görünüyo, ayrıca ufacık deme, sen bi hamile kal da nokta kadar şeyin ne kadar ağrı yaptığını gör öyle karar ver, vücut herşeyi alglıyor yanekaydirigubbakcemile5

yakamozzz biz kader ark.ıyız beraber yaparız testleriii..ben perşembeye kadar beklicem inş...

senınde bebişin hayırlı olsun,,şimdi hamıle mıyım faslı bıttı ay ay bebişinin buyumesı ve doğumun yaklaşması faslı başlayacak,,en guzel kısmıda ay ay bebışını ızleyecek olman benceeee....allah bızlerede nasıp eder inşş...sen yenı hamişsin bızede dua et a.s.

eylül cok pardon herkesi toplu tebrik etmistim o zaman hamisler burda degildiler
tekrar tebrik ediyorum seni ekim annelerinin topigine girersin artık

yakamozzz biz kader ark.ıyız beraber yaparız testleriii..ben perşembeye kadar beklicem inş...

dogru diyorsun ya kader arkadasiyız seninle sen bu persembemi yapacaksın testi
bende bu degilde diger pazar dedim ama cma sabahını anca eklerim heralde:roflol:

kıslar bende kaçtım sinirlerim bozuldu yine .çok fena adet sancım geldi. nane var sankiiiiiii
canım sınırlerın bozulmasınn hiçç,,laf ta kalmasın bu cumle gercekten herşeyde bır hayır varddır,,bız bılemeyız ne ıyı ne kotu..bak bende hamıle değilim şimdide adet olayım inş dıye kokuyla beklıyorum....herşeyın hayırlısıııı

selam arkadaşlar benim adetim ilk defa 10 gün gecikmişti bebek sandıkya meğer kist varmış,çok ufakmış ama ben yinede tedirginim.Bide dr alttan muayene etti beni,kist dedi,alttan edince rahimdeki kistmi acaba,yoksa yumurtalığıda görüyomu acaba...

canım sakın yapmayın döverim sizi kötükedihüso
canım etmez olurmuyum tabiki ediyorum inan çok içten ediyorum zaten bu sefer hem sizlere hem kendime dua ettim zaten başkası için edilen dualar daha içten olur o yüzden siz de benim için edin
eylül cok pardon herkesi toplu tebrik etmistim o zaman hamisler burda degildiler
tekrar tebrik ediyorum seni ekim annelerinin topigine girersin artık
canım benim saol teşekkür ederim aşkolsun ben gidermiyim sizi bırakıp zaten diğer topıclere bakıyodum ama burdan ayrılmam

kızlar ya nıye hala adet olmadım ben ya kist mı var nası oluşuyo kıııı kist????,,cok korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…