amazoncum inşallah hamişsindir idrar testini ikinci kez tekrarladıysan ve gene 2 . çizgi silikte olsa çıktıysa hamişsindir... hayırlı olsun.... dikkat et kendine
amazoncum inşallah hamişsindir idrar testini ikinci kez tekrarladıysan ve gene 2 . çizgi silikte olsa çıktıysa hamişsindir... hayırlı olsun.... dikkat et kendine
ayy inşallah kızlar ya hep dua ediyorum hepimize,..allah bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin diye. 12:30 da sonucu alır almaz yazıcam buraya. ama 2. testte de çıktıgına göre bence de bebiş vardır gibime geliyor..
ayy inşallah kızlar ya hep dua ediyorum hepimize,..allah bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin diye. 12:30 da sonucu alır almaz yazıcam buraya. ama 2. testte de çıktıgına göre bence de bebiş vardır gibime geliyor..
hayirli olsun canim benim. cok sevindim senin adinaa:dance::dance:
kislarrrrrrrrr hamisler artioooooooo:teytey:
benim adete daha 3 gun var bu sabahta yaptim silik cizgi var hala
bugun yine kan verecem. hcg ye baktircamkaydirigubbakcemile5
hayirli olsun canim benim. cok sevindim senin adinaa:dance::dance:
kislarrrrrrrrr hamisler artioooooooo:teytey:
benim adete daha 3 gun var bu sabahta yaptim silik cizgi var hala
bugun yine kan verecem. hcg ye baktircamkaydirigubbakcemile5
buketciğim inş sende hamişsindir evet baksana bianda patlatı hamiş sayısı darısı başımıza artık :)
sever buket zaten hamile..kızlarr ben de yine açık renk lekelenme olduu sabah da biraz oldu..kasıklarım batıyoo,belim ağrıyoo...bi de idrarda yaptım bıraktım mutfağa gittim..unuttum..azcık silik çıkmış ama ne zaman çıktı bilmiorum..belki de zamanı geçtiğinden olmuştur..şu günüm bi gelseydii...hayırlısıyla bebiş varsa öğrenmek istiyorummm :))
sever buket zaten hamile..kızlarr ben de yine açık renk lekelenme olduu sabah da biraz oldu..kasıklarım batıyoo,belim ağrıyoo...bi de idrarda yaptım bıraktım mutfağa gittim..unuttum..azcık silik çıkmış ama ne zaman çıktı bilmiorum..belki de zamanı geçtiğinden olmuştur..şu günüm bi gelseydii...hayırlısıyla bebiş varsa öğrenmek istiyorummm :))
4ünde ya da 5inde canımmm..dua edelim :))[/QUOT
:Saruboceq: innşşşaalllahh canım meleğin gelmiştirrr
kızlar bilgisi olan varmı adetim normalde bugündü ama perşembe çıktı geldi daha önceki aylarda 3 gün gecikirdi bu ay erkenden geldi doktora gittim dün rahimde yumuşama gördü hafifde kalınlaşma gebelikten şüpelendi idrar testi yaptırdı negatif ondan bir gün öncede kan testi yaptırmıştım oda negatifdi geç döllenme olabilirmiki???-tatlicadiarzu-
canım bazı testler 5-20 dk bekleyin diyor . prospektüsü varmıydı testin varsa bı bak bakalım.4ünde ya da 5inde canımmm..dua edelim :))
nette araştırdığımda rahim yumuşaması gebeliği gösteriyo kalınlaşmasıda gebeliğe hazırlaması yazıyor e görünmedi testlerdede offf 2 tane ilaç verdi gebelik varsa zararı olmayan ilaç verdim dedi.acaba adetle düştümü ki yada başka doktoradamı görünsem kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?