En erken hamilelik belirtileri

amazoncum inşallah hamişsindir idrar testini ikinci kez tekrarladıysan ve gene 2 . çizgi silikte olsa çıktıysa hamişsindir... hayırlı olsun.... dikkat et kendine

amazoncum inşallah hamişsindir idrar testini ikinci kez tekrarladıysan ve gene 2 . çizgi silikte olsa çıktıysa hamişsindir... hayırlı olsun.... dikkat et kendine

ben dün kendi yaptığım teste 2 çizgi görünce..internetten bütün test örenk resimlerine baktım .2.çizgi silik olsa bile pozitiftir diyo normal şartlarda.. inşşalah amazon seninkide olumludur hadi bakalım

ayy inşallah kızlar ya hep dua ediyorum hepimize,..allah bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin diye. 12:30 da sonucu alır almaz yazıcam buraya. ama 2. testte de çıktıgına göre bence de bebiş vardır gibime geliyor..

benceee kesin bebiş warrrrrrrr ama burayada yaz bak merak ederiz unutmaa olurmuu a.s.

hayirli olsun canim benim. cok sevindim senin adinaa:dance::dance:
kislarrrrrrrrr hamisler artioooooooo:teytey:
benim adete daha 3 gun var bu sabahta yaptim silik cizgi var hala
bugun yine kan verecem. hcg ye baktircamkaydirigubbakcemile5

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BUKET SENDEMİ HAMİŞSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ayy buket baktır kanına o zaman bugün bize de haber ver.. ben 12:30 da alıcam sonuuc..
hadi kızlar ya artsın hamişlerhihoyyythihoyyyt
kızlar bi de negatifse var ya üfff.. o zaman bu ıdrar testi niye böyle çıktı demi ama yaaaaa

buketciğim inş sende hamişsindir evet baksana bianda patlatı hamiş sayısı darısı başımıza artık :)

sever buket zaten hamile..kızlarr ben de yine açık renk lekelenme olduu sabah da biraz oldu..kasıklarım batıyoo,belim ağrıyoo...bi de idrarda yaptım bıraktım mutfağa gittim..unuttum..azcık silik çıkmış ama ne zaman çıktı bilmiorum..belki de zamanı geçtiğinden olmuştur..şu günüm bi gelseydii...hayırlısıyla bebiş varsa öğrenmek istiyorummm :))

ya neden beklemedin başında yaaa ne zaman regli olcann??

öylemi pardon o zaman neden kan testine gidiyorum dediki idrardamı çıkmıştı sadece neyse hayırlısı olsun bakalım senin gününe çok az kaldı dimi inş lavinia sende hamişsindir inş. belirtilerin seni kandırmamıştır hadi bakalım

kızlar bilgisi olan varmı adetim normalde bugündü ama perşembe çıktı geldi daha önceki aylarda 3 gün gecikirdi bu ay erkenden geldi doktora gittim dün rahimde yumuşama gördü hafifde kalınlaşma gebelikten şüpelendi idrar testi yaptırdı negatif ondan bir gün öncede kan testi yaptırmıştım oda negatifdi geç döllenme olabilirmiki???-tatlicadiarzu-

canım inş geç döllenme wardır ama kan testinde geç döllenme olunda değerler normalden azcık daha yüksek çıkıo ve doktor 3-5 gün sonra gene tekrarlayalım diyor.ama şöle bi durumda war bazı bayanlarda hamilelikden önce adet düzensizliği oluyor doktorların buna yorumu yumurtalıkların hamileliğe hazırlandığını sölerler.ben kaç kişi tanıorum hamilelikden bi kaç ay önce adet düzensizliğinden şikayet ediolar inşallah seninde öledir

nette araştırdığımda rahim yumuşaması gebeliği gösteriyo kalınlaşmasıda gebeliğe hazırlaması yazıyor e görünmedi testlerdede offf 2 tane ilaç verdi gebelik varsa zararı olmayan ilaç verdim dedi.acaba adetle düştümü ki yada başka doktoradamı görünsem kafamçokkarıştı

canım rahim benim de öylekalın ve gebeliğe hazırmış gibi görünüyo bu dönemlerde, hatta şüpheleniyo doktorum kan testi alıyo sanki rahım bebek varmıs gibi duruyo diyo. ama kan da idrar da yaptırıp negatif sonuç aldıysan ümitlenme bence fazla canım.. bana da hep olan şeyler bunlar o yuzden söylüyorum. ama tabii allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…