canım reglden önce öğrendim yani tesadüf oldu bu ay hiç beklemedim ben tahlil sonuçlarımı almaya gitmiştim. aslında adette günümden iki gün önce belirtim bugün yani adet zamanı başladı kasıklarımda kıramp var.bu aşırı belli olan bişey bi de mideme oluyo sanki ama aşşağa yakın kısım. bi de mide yanması oldu ama ben ona yormamaışdım he adetiniz gecikirse de adet belirtilerim oldu ama mesala benim midem bozulursa o dakka regl olurdum diğer belirtiler oldu o olmadıeylülcüm ne belirtilerin var regl den öncemi sonramı ögrendin
evet canımaa eylül hamilemisin sen?
8 gun gecıktı fakat benım hıç gecıkmezdııı,,bu ay ılk denenmemızdi acaba içime ilk defa boşaldığı için olabılır mı etkıleyebır mı bu adetiifd7 kac gün geciktiki cannım
8 gun gecıktı fakat benım hıç gecıkmezdııı,,bu ay ılk denenmemızdi acaba içime ilk defa boşaldığı için olabılır mı etkıleyebır mı bu adetii
canım stres falanda cok etkiliyor stres yapma test yaptınmı peki
doktora gıtmeye de korkuyorum ya allttan bakarsa,,hiç gitmediğim için cok çekınıyorum
acımıyo mu amanicin cekiniyorsun canım ya hamile olunca mecbur gideceksin helede dogum her yer ortada olacak. bak ben ilk gittigimde icime biraz uzun bi tisört giymistim üst tarafı hemen cıkartırmamıstı zaten tisört biraz uzun olunca biraz daha rahat ediyor insan hani orası örtülü oluyo ya:1rolleyes: sonrada uzat bacaklarını ve kafanı cevir o bakarken bakma
ben öyle yapmıstım:1rolleyes:
acımıyo mu ama
canım teşekkür edrım ya cok saol,,az da olsa rahatladım ama başa gelmeden bılınmez tabiii,,bende dayanıklıyımdır ama cokk huyluyumdur bole işlerdeee..of of evlenırken kımse bunları da anlamıyoo kı,,sonra afallıyosun boleee..saf bennnben cok nazlıyımdır canım cok cabuk acır ama diyebilirim hemen hemen hic acımıyor smear testi yapmak icin bi aleti koyuyor icine acmak icin icinide görüyo öyle 3-4 defa yaptm sadece son gittigimde zatengicik bi kadındı cok hafif ama gercekten hafif aleti koyarken acıdı o kadar baska korkulacak bisi yok yani
canım teşekkür edrım ya cok saol,,az da olsa rahatladım ama başa gelmeden bılınmez tabiii,,bende dayanıklıyımdır ama cokk huyluyumdur bole işlerdeee..of of evlenırken kımse bunları da anlamıyoo kı,,sonra afallıyosun boleee..saf bennnklava:
fd7 canım orasını bilemem ben artık ultrasonla bakarlarmı ama genelkontrole gittiginde alttan bakıyolar rahim agzı kanseri falan filan icin vs
saol canım paylaşımların için,,ya annemle bıle konuşamıorum bunları..daha yenı olduğum içindir belki de..burda oğrenıyorum herşeyı daha ıyı anlıyorumrica ediyorum canımtabiki kimse gitmeden anlayamaz dogru ama söyleyebilecegim sadece korkulacak asla bisi olmadıgı
saol canım paylaşımların için,,ya annemle bıle konuşamıorum bunları..daha yenı olduğum içindir belki de..burda oğrenıyorum herşeyı daha ıyı anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?