En erken hamilelik belirtileri

eylülcüm ne belirtilerin var regl den öncemi sonramı ögrendin
canım reglden önce öğrendim yani tesadüf oldu bu ay hiç beklemedim ben tahlil sonuçlarımı almaya gitmiştim. aslında adette günümden iki gün önce belirtim bugün yani adet zamanı başladı kasıklarımda kıramp var.bu aşırı belli olan bişey bi de mideme oluyo sanki ama aşşağa yakın kısım. bi de mide yanması oldu ama ben ona yormamaışdım he adetiniz gecikirse de adet belirtilerim oldu ama mesala benim midem bozulursa o dakka regl olurdum diğer belirtiler oldu o olmadı
aa eylül hamilemisin sen?
evet canım

doktora gıtmeye de korkuyorum ya allttan bakarsa,,hiç gitmediğim için cok çekınıyorum

canım stres falanda cok etkiliyor stres yapma test yaptınmı peki

ben hiç stes yapmamıştım kı eşim ve annem cok heycanlandı onlar ıstedı dıye test yaptım negatıf,,kandada baktırdım ondada cıkmadı...olurum dıye bekledım fakat yokkk artık stres oldumm bende canım yaaa

doktora gıtmeye de korkuyorum ya allttan bakarsa,,hiç gitmediğim için cok çekınıyorum

nicin cekiniyorsun canım ya hamile olunca mecbur gideceksin helede dogum her yer ortada olacak. bak ben ilk gittigimde icime biraz uzun bi tisört giymistim üst tarafı hemen cıkartırmamıstı zaten tisört biraz uzun olunca biraz daha rahat ediyor insan hani orası örtülü oluyo ya:1rolleyes: sonrada uzat bacaklarını ve kafanı cevir o bakarken bakma
ben öyle yapmıstım:1rolleyes:

acımıyo mu ama

Eylülcüm çok sevindim. Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin işallah darısı tüm isteyenlerinn başına.Herkese iyi geceler:)

ya bana dua edın arkadaşlar bu sefer farklı bı dua olacak sizin aksinize ben adet olmak istiyorummm..ıkı teste neegatiff cunku yanlış anlamayınnn...dua edınn

acımıyo mu ama

ben cok nazlıyımdır canım cok cabuk acır ama diyebilirim hemen hemen hic acımıyor smear testi yapmak icin bi aleti koyuyor icine acmak icin icinide görüyo öyle 3-4 defa yaptm sadece son gittigimde zatengicik bi kadındı cok hafif ama gercekten hafif aleti koyarken acıdı o kadar baska korkulacak bisi yok yani

canım teşekkür edrım ya cok saol,,az da olsa rahatladım ama başa gelmeden bılınmez tabiii,,bende dayanıklıyımdır ama cokk huyluyumdur bole işlerdeee..of of evlenırken kımse bunları da anlamıyoo kı,,sonra afallıyosun boleee..saf bennnklava:

fd7 canım orasını bilemem ben artık ultrasonla bakarlarmı ama genelkontrole gittiginde alttan bakıyolar rahim agzı kanseri falan filan icin vs

rica ediyorum canımtabiki kimse gitmeden anlayamaz dogru ama söyleyebilecegim sadece korkulacak asla bisi olmadıgı

fd7 canım orasını bilemem ben artık ultrasonla bakarlarmı ama genelkontrole gittiginde alttan bakıyolar rahim agzı kanseri falan filan icin vs

cok saoll ilgin için canımmmm..bakalım hayırlısı inş adet olurumda gerek kalmaz gıtmeme..saolasın:1hug:a.s.

rica ediyorum canımtabiki kimse gitmeden anlayamaz dogru ama söyleyebilecegim sadece korkulacak asla bisi olmadıgı
saol canım paylaşımların için,,ya annemle bıle konuşamıorum bunları..daha yenı olduğum içindir belki de..burda oğrenıyorum herşeyı daha ıyı anlıyorum

saol canım paylaşımların için,,ya annemle bıle konuşamıorum bunları..daha yenı olduğum içindir belki de..burda oğrenıyorum herşeyı daha ıyı anlıyorum

bende annemle hic konusamam böle seyelri kayınvalidemle bile konusuyorum ama annemle konusamam bilmiyorum belki anne farklıya ondandır utanıyo insan
neyse yine konusuruz migdemden sesler gelmeye basladı belki bebis vardır ac bırakmamak lazımcokacimcoook
tekrar iyi geceler canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…