bende de epey lekelenme olmuştu ama bişi çıkmadı dr bugün lekelenmeye güvenmeyin dedi....
ay ne guzel canım temiz cııkmış doktor da bulmussun sen ben ne yapcam bilmiyorum. ben bu sefer sağlık ocağına gittim ama hastane bulmam lazım istanbulda o kadar çok özel hastane var ki çoğunun da kötü kötü olayları var duyunca vazgeçiyorum çıldırıcam yani. senin kaç ay olmuştu
rüzgar yaaa(
kızlar herkese merhaba ne güzel ya yeni hamişlerimiz var ve artıyorlar hızla Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşalllaaahhh. lavinia sabırsız arkadaşım benim bende zor tutuyorum kendimi ama tutmak zorundayız sen neden moralini bozuyorsun be gülüm. benim 7 sinde günüm.yani haftaya bugün zor tutuyorum kendimi ama belirti dinlememeye çalışıyorum. ayaklarımı bende ısıtamıyorum ya. düğn gece evde battaniyenin altında ısıtamadım sanki soğuk demirlere basıyormuşum gibi sızladılar hep
kızlar sonucu aldım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM allahım sen ne büyüksün güzel allahım yaaaaaa
kızlar sonucu aldım HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM allahım sen ne büyüksün güzel allahım yaaaaaa
canım üşüme sende yenimi bende hep var maalesef dünde hava epey bi soğuktu ondanda olabilir yani en azından benimki üşümekten :)
15 şubatta kese görünürmüş ya nasıl beklicem ben ya ya görünmezse kızlar nasıl geçiyo bu dönem anlatsanıza biraz ya
evet adet olacakmışım gibi zaten ha oldum ha olucam gibi.. ya düşüp gidivericek gibi geliyo allahım sen koru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?