En erken hamilelik belirtileri

yerleşmey emi çalışıyo acaba, ya da geç döllendi de üstüne gördün gibi bişey oldu da adet kesildimi bilmiyorumki canım yaa, sabret bakalım zor ama sabret, hele şu günün geçsin tatlım..ama silik çıktı diyosun , ne kadar geçerse geçsin aynı kalıyo o testler bende hiç öyle sonradan ıkıncı cızgı cıkmadı yani, tekse tek..

korunmayı bırakalı 4 ay oldu canım. inşallah bulursun sende. dr çok önemli bence. ben rüyamda gördüm doktorumu. :1shok: dilerim sende bulursun canımcım.

kızlar herkese merhaba ne güzel ya yeni hamişlerimiz var ve artıyorlar hızla Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşalllaaahhh. lavinia sabırsız arkadaşım benim bende zor tutuyorum kendimi ama tutmak zorundayız sen neden moralini bozuyorsun be gülüm. benim 7 sinde günüm.yani haftaya bugün zor tutuyorum kendimi ama belirti dinlememeye çalışıyorum. ayaklarımı bende ısıtamıyorum ya. düğn gece evde battaniyenin altında ısıtamadım sanki soğuk demirlere basıyormuşum gibi sızladılar hep

canım üşüme sende yenimi bende hep var maalesef dünde hava epey bi soğuktu ondanda olabilir yani en azından benimki üşümekten :)

15 şubatta kese görünürmüş ya nasıl beklicem ben ya ya görünmezse kızlar nasıl geçiyo bu dönem anlatsanıza biraz ya

ay amazon canım nemutlu sana. çok svindim. hadi belirtilerini ve yaptıklarını sırala bize Allahm sağlıkla kucağına aldırsın inşalllaahh

canım üşüme sende yenimi bende hep var maalesef dünde hava epey bi soğuktu ondanda olabilir yani en azından benimki üşümekten :)

canım bende hep üşürüm. ama bu sefer sadece ayaklarım üşüyo şuan yanımda yarım metre yanımda soba yanıyo her yanım sıcak ama ayak parmaklarım sanki ayrı bir dondurucuda gibi sızlıyo

15 şubatta kese görünürmüş ya nasıl beklicem ben ya ya görünmezse kızlar nasıl geçiyo bu dönem anlatsanıza biraz ya

canım geçiyor merak etme...bende dün gördüm keseyi.....ama dikkat et kendine....adet olacakmış gibi ağrıların olabilir...çok hafif kahverengi akıntın olabilir.....onun dışında 6. haftadan önce bulantın olmazmış....daha 3 haftalık hamilesin 5.haftada görüyorlar keseyi....hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuuun

evet adet olacakmışım gibi zaten ha oldum ha olucam gibi.. ya düşüp gidivericek gibi geliyo allahım sen koru.

merhaba kızlar bende 5 aydır istiyorum bu ay midem çok bulanıyor belimde agrım var.ayın 9 da adet olucam bakalım varmı..ekim annesi olmak istiyorum terazi burcu bebiş istiyorum:))
amazon tebrik ederim allah tamamına erdirsin...

amazzonnnnnnnn canımmm tbrklerrrr ayyy ne mutlu oldum allah tamamına erdirsin bajımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…