En erken hamilelik belirtileri

çok sağolun arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum çok mutluyum, allahım size de yaşatsın bu duyguyu. daha inanabilmiş değilim şaka gibi geliyor..:)))) dua edin de bebişim tutunsun annesine..

çok sağolun arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum çok mutluyum, allahım size de yaşatsın bu duyguyu. daha inanabilmiş değilim şaka gibi geliyor..:)))) dua edin de bebişim tutunsun annesine..

innşallahhh canım kötü şeyler nie getiriosun aklına tabiikii tutunacak ve sen kucağına alcaksın bundan şüphen olmasınn!!ne kadardır istiodunuz canım??

innşallahhh canım kötü şeyler nie getiriosun aklına tabiikii tutunacak ve sen kucağına alcaksın bundan şüphen olmasınn!!ne kadardır istiodunuz canım??

yaklaşık 2 yıllık evliyim güzelcim, 8 aydır falan bebiş istiyoduk, eşimde morfoloji ve hareket sıkıntısı vardı, varikosel ameliyatı oldu. ameliayattan 3 ay geçti ortalama..4 kere falan da yumurta takibi yaptırdım. Bu ay da olmasaydı aceleci davranıp aşılama yaptırmayı düşünüyodum..

hayırlı olsun canımmm ya allah tamamına erdirir inşallahhh

kızlar ya bende sabah saat dörtte yaptım bir dakikadan az bekledim sonra çöpe attım sabah merak edip tekrar yaptım çok silik bir çizgi daha vardı çok heycanlandım ama her an adet olacakmışım gibi daha adetime üç gün var ama hiçbir hamilelik belirtisi yok sadece bir hafta önce göğüslerim çok ağrıyordu oda geçti sizce hamile olabilirmiyim lütfen cevap yazın çok merak ediyorum.

amin canım benim amin..
amazon şimdii aldım haberınııı...ya hayırlısı olsuuuunnn,,ne mutlusundur şimdii sennnnnn...kendıen cok dıkkat et bol bol yat uzan ya bebışınden daha onemlı ne var şimdi,,,ama sakın aklına kotu şeyler getirme,olumlu düşün olumlu yaşaaa....her yaşadığın sters sıkıntı bebişine ulaşırr,,sakınn ha uzme kendiniii..ya ne mutlu sannaaaaaakaydirigubbakcemile5:sm_cool::sm_cool:a.s.:hooray:

kızlar geçmişi okudum da,,benım adetımın 8 gun gecıkmesı de yumurtaların kendını hamıleleliğe hazırlamsından olabılır mı?ya istanbulda onerdığiniz bı hastane ve doktor var mıı...??????

çok silik bi çizgi bile olsa bu çoğunlukla gebelikten oluyo tatlım. bak ben de bu sabah ıdrar yaptım, sılık bi çizgi çıktı, gittim kan verdim sonra pozitif. ve benım de fazla belırtım yoktu, adet olucakmışım gibi sanki , ve göğüs uçlarım hassas, ek olarak bi de sol bacağım çok ağrımıştı yalnız. kan testi yaptır tatlım, ama gününü bekle bekle bence öyle yaptır..

ay canım yaa sorma evet.. sabah idrar testi yapmıştım hafif bi çizgi çıkmıştı, şüphelendim gidip kan testi yaptırdım. 3 haftalıkmış:)) 15 şubatta kese görünür dedi doktorum, ay ayaklarım yerden kesildi yerdemiyim göktemiyim anlamadım yaa..inanamıyorum,şaka gibi bişey:CüvCüv::CüvCüv:

kıslar benim sorum war yaa atlamayın beniii ben adet olamıodum 22 ocakda doktora gittim 26 mm yumurtan war dedi çatlamak üzere 2. günü gittim büzülmüş dedi!!!adet olmam için fatural verdi.içtim bitti 4 gün geçti normalde kasıklarımda olan ağrılar şişkinlik geçti sadece kasığımda bi gerilme war ve göğüslerim inanılmas acıoo nie olabilirr??

kafama takılan ikinci çizgiyi sabah görmem oldu aslında bir dakikadan az bekleyip çöpe atmıştım ikinci çizgi kaç dakika saonra çıktı bilmiyorum bir süre sonra çıkan spozitif sonuçlar doğru çıkmıyabiliyormuş tekrar deniyecem ama idrarı en az dört saat bekletmem gerkliymiş ama ben on dakikaya bir tuvalete gittiğim için yapamıyorum kasık ağrımda var offffffffff çatlamak üzereyim sanırım yarın sabaha kaldı test yine az önce gidip dört tane test aldım hepsini sırayla deniyecem

Canım umutlandırmak istemem ama hamile olabilirsin veya adet olucak olabilirsin çünkü göğüslerim acıyor fln demişsin :teselli:

bu dediklerinin aynısı geçen ay bende olmuştu tatlım.seninki de çatlamamış kistleşmiş büyük ihtimalle.. bana da farlutal verdi 10 gün sona adet oldum.

kıslar anlamadım yaa bu arada 1 kutu fatural içtim bitti 10 gün adet olmadım gene doktora gitim yumurtam olduğunu söledi 2. günü gittim büüzlmüş dedi fatural verdi geneee 2. kutu bitttii 3 gün geçti tüm sıkıntılarımda geçdi şişkinlikler indi sadece kasığımda kasıllma war gerilio bide göğüslerim anlamadım

allah allah 2 kutu içtin de nasıl olmadı hala ya nedesem ki bilemedim.büzüştüğüne göre çatlamadı demekki.büzüşenden başka ayrıca yumurtan mı gelişmiş canım?

kıslarr yaa cvp vermeyecekmisiniz banaaa senağlama senağlama

allah allah 2 kutu içtin de nasıl olmadı hala ya nedesem ki bilemedim.büzüştüğüne göre çatlamadı demekki.büzüşenden başka ayrıca yumurtan mı gelişmiş canım?

ben adet olmadan yumurtlamışım genemi öle oldu ne oldu artık doktora gitmekden mahvoldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…