çok sağolun arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum çok mutluyum, allahım size de yaşatsın bu duyguyu. daha inanabilmiş değilim şaka gibi geliyor..:)))) dua edin de bebişim tutunsun annesine..
innşallahhh canım kötü şeyler nie getiriosun aklına tabiikii tutunacak ve sen kucağına alcaksın bundan şüphen olmasınn!!ne kadardır istiodunuz canım??
yaklaşık 2 yıllık evliyim güzelcim, 8 aydır falan bebiş istiyoduk, eşimde morfoloji ve hareket sıkıntısı vardı, varikosel ameliyatı oldu. ameliayattan 3 ay geçti ortalama..4 kere falan da yumurta takibi yaptırdım. Bu ay da olmasaydı aceleci davranıp aşılama yaptırmayı düşünüyodum..
amazon şimdii aldım haberınııı...ya hayırlısı olsuuuunnn,,ne mutlusundur şimdii sennnnnn...kendıen cok dıkkat et bol bol yat uzan ya bebışınden daha onemlı ne var şimdi,,,ama sakın aklına kotu şeyler getirme,olumlu düşün olumlu yaşaaa....her yaşadığın sters sıkıntı bebişine ulaşırr,,sakınn ha uzme kendiniii..ya ne mutlu sannaaaaaakaydirigubbakcemile5:sm_cool::sm_cool:amin canım benim amin..
kızlar ya bende sabah saat dörtte yaptım bir dakikadan az bekledim sonra çöpe attım sabah merak edip tekrar yaptım çok silik bir çizgi daha vardı çok heycanlandım ama her an adet olacakmışım gibi daha adetime üç gün var ama hiçbir hamilelik belirtisi yok sadece bir hafta önce göğüslerim çok ağrıyordu oda geçti sizce hamile olabilirmiyim lütfen cevap yazın çok merak ediyorum.
ay canım yaa sorma evet.. sabah idrar testi yapmıştım hafif bi çizgi çıkmıştı, şüphelendim gidip kan testi yaptırdım. 3 haftalıkmış:)) 15 şubatta kese görünür dedi doktorum, ay ayaklarım yerden kesildi yerdemiyim göktemiyim anlamadım yaa..inanamıyorum,şaka gibi bişey:CüvCüv::CüvCüv:amazon şimdii aldım haberınııı...ya hayırlısı olsuuuunnn,,ne mutlusundur şimdii sennnnnn...kendıen cok dıkkat et bol bol yat uzan ya bebışınden daha onemlı ne var şimdi,,,ama sakın aklına kotu şeyler getirme,olumlu düşün olumlu yaşaaa....her yaşadığın sters sıkıntı bebişine ulaşırr,,sakınn ha uzme kendiniii..ya ne mutlu sannaaaaaakaydirigubbakcemile5:sm_cool::sm_cool:a.s.:hooray:
kıslar benim sorum war yaa atlamayın beniii ben adet olamıodum 22 ocakda doktora gittim 26 mm yumurtan war dedi çatlamak üzere 2. günü gittim büzülmüş dedi!!!adet olmam için fatural verdi.içtim bitti 4 gün geçti normalde kasıklarımda olan ağrılar şişkinlik geçti sadece kasığımda bi gerilme war ve göğüslerim inanılmas acıoo nie olabilirr??
bu dediklerinin aynısı geçen ay bende olmuştu tatlım.seninki de çatlamamış kistleşmiş büyük ihtimalle.. bana da farlutal verdi 10 gün sona adet oldum.kıslar benim sorum war yaa atlamayın beniii ben adet olamıodum 22 ocakda doktora gittim 26 mm yumurtan war dedi çatlamak üzere 2. günü gittim büzülmüş dedi!!!adet olmam için fatural verdi.içtim bitti 4 gün geçti normalde kasıklarımda olan ağrılar şişkinlik geçti sadece kasığımda bi gerilme war ve göğüslerim inanılmas acıoo nie olabilirr??
kıslar anlamadım yaa bu arada 1 kutu fatural içtim bitti 10 gün adet olmadım gene doktora gitim yumurtam olduğunu söledi 2. günü gittim büüzlmüş dedi fatural verdi geneee 2. kutu bitttii 3 gün geçti tüm sıkıntılarımda geçdi şişkinlikler indi sadece kasığımda kasıllma war gerilio bide göğüslerim anlamadım
allah allah 2 kutu içtin de nasıl olmadı hala ya nedesem ki bilemedim.büzüştüğüne göre çatlamadı demekki.büzüşenden başka ayrıca yumurtan mı gelişmiş canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?