amazon tebrik ederım canım kendıne dıkkat et bak ılk zamanlar tehlıkelı oluyor. hıc agır sey hatta hıc bırsey yapma. ben ev ıslerı yapmıstım cok hafıf olanları azıcık pembe akıntım geldı. gercı doktorum onemlı degıl dedı ama ınsan korkuyor
kızlar bugün 16.günüm hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm neden hala olmadım şimdiye kadar hiç günüm geçmezdi testte çıkmama ihtimali varmı bilgi verirmisiniz bana pazartesi doktora gidicem neden böle olduğunu öğrenmek için
hoşgeldin nasılsın
arkadaşlar acıllll yardımm edınnnnnnn lutfenn....ıkı test te negatıf cıkmasına rağmen 8 gundur hala adet olmadım demıştım ta az once cok acık renkte kan gorum ama sakı pembe gıbı nerdeyse...sizce neden olabılırrrr,,,cok korkuyorummm
ıkı gun gecıktığınde ypmıştım negatif,,ıkı gun sonrada kanda baktırdım negatıf...kan gıbı değil pembe renkte aslında benım hç bole olmazdıkı,,hemen lekelerdı koyu renkte sonra devam ederdı adetımm..başka bı hastalk mı acabaaaaregl oluyor olabilir misin? Bu arada gebelik testi yaptın mı?
tıp mı oynuyoruss canlarrr... :)
hiç adet belirtim de yok kı ben duramAzddım ıkı gun onceden karnım agrırdıı fecii..
ıkı gun gecıktığınde ypmıştım negatif,,ıkı gun sonrada kanda baktırdım negatıf...kan gıbı değil pembe renkte aslında benım hç bole olmazdıkı,,hemen lekelerdı koyu renkte sonra devam ederdı adetımm..başka bı hastalk mı acabaaaa
yok beeee arada başka şeyle uğraşıyom dakaydirigubbakcemile2 hoşgeldin bakiim nasılsın?
kızlar dr.uma gittim geldim..işten izin aldım..kanda gebelik baktırdı düzen lab.da..52.5 tl..çok kazık..sonuç negatif..hormonal bişeymiş..üzgünüm..ben burdan çok etkileniyorum..sanırım artık bu kadar sık girmemem lazım buraya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?