En erken hamilelik belirtileri

amazon tebrik ederım canım kendıne dıkkat et bak ılk zamanlar tehlıkelı oluyor. hıc agır sey hatta hıc bırsey yapma. ben ev ıslerı yapmıstım cok hafıf olanları azıcık pembe akıntım geldı. gercı doktorum onemlı degıl dedı ama ınsan korkuyor

canımm senin şimdi nasıl gidio hamilelik

kızlar bugün 16.günüm hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm neden hala olmadım şimdiye kadar hiç günüm geçmezdi testte çıkmama ihtimali varmı bilgi verirmisiniz bana pazartesi doktora gidicem neden böle olduğunu öğrenmek için

walla canım bi bilsem aynı dert bendede war 2 kutu fatural içtim buna rağmen tüm adet belirtilrim 2 gündür yok olmuş durumda senağlama

yaa bi şi sorucam kıslar hiç ovulasyon aşamasında lekelenmeniz oluyor mu? Benim hiç olmaz dün 16. günümdü çok az kahverengi akıntım gelmiş, normalde hiç olan bi şi diildir bende, döllenme falan olması için de çok erken, yumurtalarım ptır pıtır pıtladı mı ne:bbo:

arkadaşlar acıllll yardımm edınnnnnnn lutfenn....ıkı test te negatıf cıkmasına rağmen 8 gundur hala adet olmadım demıştım ta az once cok acık renkte kan gorum ama sakı pembe gıbı nerdeyse...sizce neden olabılırrrr,,,cok korkuyorummm

regl oluyor olabilir misin? Bu arada gebelik testi yaptın mı?

kızlarrrr selammmmm....eylülümm burdamısınn anacımm kokunu aldım seninnnnn koştum geldimmmkaydirigubbakcemile3

regl oluyor olabilir misin? Bu arada gebelik testi yaptın mı?
ıkı gun gecıktığınde ypmıştım negatif,,ıkı gun sonrada kanda baktırdım negatıf...kan gıbı değil pembe renkte aslında benım hç bole olmazdıkı,,hemen lekelerdı koyu renkte sonra devam ederdı adetımm..başka bı hastalk mı acabaaaa

hiç adet belirtim de yok kı ben duramAzddım ıkı gun onceden karnım agrırdıı fecii..

canım hastalık falan diildir, böyle kötü kötü düşünme reglin geliyordur, kerataların huyu iki de bi değişiyoır işte, bak benim de hiç ovulasyonda lekelenmem olmazdı dün oldu, hep aynı gitmiyor, bekle biraz dahasenağlama

kızlar dr.uma gittim geldim..işten izin aldım..kanda gebelik baktırdı düzen lab.da..52.5 tl..çok kazık..sonuç negatif..hormonal bişeymiş..üzgünüm..ben burdan çok etkileniyorum..sanırım artık bu kadar sık girmemem lazım buraya (

üzüldüm canım ama olsun hem şubatta dedikya şubatta gelir belki melekler bizlere benimde umudum yokta bu ayda bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…