En erken hamilelik belirtileri

canım korkma adetinin gecikmesindendir ama eğer yok diyosan o zaman bi dk git canım tamam bekletme
istanbulda tavsıye edebıleceğin hastanee yada doktor var mı canım hıç gıttmedım cok cekınıyorum,bılmıyorumda neresı ıyı?arkadaşım medicon ıyı demıştı amaa?

istanbulda tavsıye edebıleceğin hastanee yada doktor var mı canım hıç gıttmedım cok cekınıyorum,bılmıyorumda neresı ıyı?arkadaşım medicon ıyı demıştı amaa?

canım sen herhalde ümraniye tarafındasın ben oraları çok bilmiyorum ama arkadaşım göztepe köprüsünde olan medical hospitaldı galiba oradakine gitti memnundu ama yakınmı sana bilmiyorum neredesin tanıdıklarıma sorarım olmazsa

merhaba kızlar
hamis varmıs galiba ayy ne güzel ya bazen neden kk yı bukadar cok okuyorum okudukca günler hic gecmiyormus gibi geliyor yok regl bekle yok ovulusyon bekle....
ama böyle hamis haberleride alınca insan baska bi mutlu oluyıor ve umutlanıyor bende birgün hamileyiiiiim diye bagırıcam diyor
hamisleri tebrik ediyorum saglıcakla kucagınıza almayı nasip eder allahım insallah
:CüvCüv:

fırında bişeylerr yapıyorum canımmmm:1hug:..hadi gelin birlikte olsunnnncokacimcoook

bi tabak fazla koy geliyom

lavinia üzülme canım, bu veletler en ummadığın ayda geliyor, eğer buraya girdiğin zaman kafaya daha fazla takıyorsan biraz ara ver sen blirsin ama öylesine muhabbetine de güsel oluyor yaaaav

tepsilerr sizee feda ossun anacımm ne tabağıııkaydirigubbakcemile3valla haklısın bak ben sırf geyik için geliyorum şuan bende geçen ay morardım çünküüüü:roflol:takılmayınnnn göbüşşlerr şişicekkkkkk:CüvCüv:

merhabalar kızlar meryem tebrikler Allah tez zamanda kucağına almak nasip etsin tüm anne adaylarımızın kucağını Doldursun tez zamanda

merhaba arkadaşlar.yeni hamilelerimizi kutluyorum.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

ıst pek bılmıyorum ben canım,ıkıtellı deyımm benn.saolasın

belki duyarsın bı arkadaşından ıyı bı yer,,banada haber edersenn sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…