istanbulda tavsıye edebıleceğin hastanee yada doktor var mı canım hıç gıttmedım cok cekınıyorum,bılmıyorumda neresı ıyı?arkadaşım medicon ıyı demıştı amaa?canım korkma adetinin gecikmesindendir ama eğer yok diyosan o zaman bi dk git canım tamam bekletme
istanbulda tavsıye edebıleceğin hastanee yada doktor var mı canım hıç gıttmedım cok cekınıyorum,bılmıyorumda neresı ıyı?arkadaşım medicon ıyı demıştı amaa?
bomba gibiyimmm canımmm..yemek yapıyorumm..
ne yemeği bakeem? Ben de balık yapcam bugün, yanına da salatacokacimcoook
fırında bişeylerr yapıyorum canımmmm:1hug:..hadi gelin birlikte olsunnnncokacimcoook
bi tabak fazla koy geliyom
lavinia üzülme canım, bu veletler en ummadığın ayda geliyor, eğer buraya girdiğin zaman kafaya daha fazla takıyorsan biraz ara ver sen blirsin ama öylesine muhabbetine de güsel oluyor yaaaav
merhabalar kızlar meryem tebrikler Allah tez zamanda kucağına almak nasip etsin tüm anne adaylarımızın kucağını Doldursun tez zamanda
bana hosgeldin demek yokmu bende burdayım amaaaa.....
ahan da ekip toplanmış, nasılsın şeker, biz muhabbetin ayarını tutturduk gidiyoz valla sen katılkaydirigubbakcemile3
ıst pek bılmıyorum ben canım,ıkıtellı deyımm benn.saolasıncanım sen herhalde ümraniye tarafındasın ben oraları çok bilmiyorum ama arkadaşım göztepe köprüsünde olan medical hospitaldı galiba oradakine gitti memnundu ama yakınmı sana bilmiyorum neredesin tanıdıklarıma sorarım olmazsa
bana hosgeldin demek yokmu bende burdayım amaaaa.....
ahhh kıyamammm sana hoşgeldinnn bitanemm hoşgeldinnnnŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?