Canım ben bugün inanılmaz üşüyorum walla... Ama hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum diye ümitlenmek istemiyorum. Belki de hasta olcam ondan ama inşallah hayırlısıyla bebişim gelir bu ay
ZUZUU Tebrik ederim canım gözün aydın. Darısı başımıza. Alah kucağına almayıda nasip etsşn inşallahhhhhhhhhhh
adet gününü yinede bekle var mı adet gününe daha insallah bebiştir:ecrin_bebek:kız sonucu ögrenince a.sbana kesin haber ver
canlarr ben geldimm..zuzummmm haayırlısı olsun canımmm..meleğin sıkı sıkı tutunsunnn inş..kucağına almak nasip olsun canım...:Saruboceq:Şeniz
ya ne güsel o alışmıştır artık , benimkininde ilk hamileligi pek bi nazlıdelikafadulden sen şanslısın valla aynı anda hamle kalmak ii degilmiş sanırım başlarda çok heveslenmiştim ama:jeyyar: -tatlicadiarzu-
onan inşallah hamilesindir canım
zuzuucum gittinmi hayırlı olsun canım tekrar ne güzel çıkmış sonuç ahh ahh darısı basımıza sende dua et bize tatlım
zuzuucum tekrar tebrik ederim darısı bize inş.
kızlar ya ağlıcam bi tatlı yaptım çok kötü oldu boza kıvamını tutturAmadım çok cıvık oldu muhallabi süt gibi donmadı buzdolabına koydum buzluğamı koysamki..
içine acık sulandır nişastayı koy öyle kaynat birazda
ama şimdi dolaba koydum tekrar çıkarıp kaynatsam olurmu
canlarım ben bu gün hiç istemediğim halde ögleden sonra kırmızılarım geldi rabbim bu ayda benim bebk sahibi olmamı istemedi moralim çok kötü ağlamaktan kendimi helak ettim ama elden bişe gelmiyor diğer ay full çalışacağım artık taktir allahın hepinize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?