En erken hamilelik belirtileri

Canım ben bugün inanılmaz üşüyorum walla... Ama hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum diye ümitlenmek istemiyorum. Belki de hasta olcam ondan ama inşallah hayırlısıyla bebişim gelir bu ay

adet gününü yinede bekle var mı adet gününe daha insallah bebiştir:ecrin_bebek:kız sonucu ögrenince a.sbana kesin haber ver

canlarr ben geldimm..zuzummmm haayırlısı olsun canımmm..meleğin sıkı sıkı tutunsunnn inş..kucağına almak nasip olsun canım...:Saruboceq:Şeniz

adet gününü yinede bekle var mı adet gününe daha insallah bebiştir:ecrin_bebek:kız sonucu ögrenince a.sbana kesin haber ver

saol canım benim SÖYLİCEM TABİKİİ daha 1 hafta var , olmaz inşallah :) ama burdan bööööğürcem inşallah. İlk başta eşime ve size ALlah ın izniyle. Bir süre de kimseye söylemeyi düşünmüyorum yani belki de hayal ama bakalıııım

ablamın ilk olsaydıda sorun olmazdı herhalde kaydirigubbakcemile5
sizde alısırsınız canım yaa

Son düzenleme:
zuzuucum gittinmi hayırlı olsun canım tekrar ne güzel çıkmış sonuç ahh ahh darısı basımıza sende dua et bize tatlım

kızlar ya ağlıcam bi tatlı yaptım çok kötü oldu boza kıvamını tutturAmadım çok cıvık oldu muhallabi süt gibi donmadı buzdolabına koydum buzluğamı koysamki..

Kızlar ben çıkıyorum.Kendinize iyi bakın. Allah izin verirse yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi.........9 şubat gelirmi dersiniz...................

necla yaz dedin destan yazdım kaydirigubbakcemile3 şimdi git oku burda oyalanma hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

canlarım ben bu gün hiç istemediğim halde ögleden sonra kırmızılarım geldi rabbim bu ayda benim bebk sahibi olmamı istemedi moralim çok kötü ağlamaktan kendimi helak ettim ama elden bişe gelmiyor diğer ay full çalışacağım artık taktir allahın hepinize iyi akşamlar

canım benim üzülme nolur hayırlısı böyleymiş de senin adet gününmüydü bugün kıyamam şubat uğurlu gelicek hepimize bu ay çok sıkı calışırsın olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…