Biliyorum canım seninle pko bölümünden de tanışıyruz. Malesef bende de pko var. Bu ay inşallah hamile kalmışımdır. Yaa enteresandır akşam hafif bi lekelenmem oldu benim adetime de 1 hafta dah avar. Acaba pkodan mı yoksa sevinmeli miyim bilmiyorum
handancım seninde mi ablan hamilee.benimkide hamile kaydirigubbakcemile3
tebrikler buketcim hayırlı olsun hamileymişin.şuan işteyim ara sıra bakabiliyorum.Allah tamamına erdirsin canımcım
Evet kıs buket benimki benle bir hamile aynıyız maalesef , seninki kaç aylık? Sorun oluomu aranızda bizim gibi
yok canım yaa. onun 3 yasında oglu var. 2,5 - 3 aylık hamile.yoo sorun olmuo.aksine bana akıl verio-tatlicadiarzu- ben biraz panik oldugumdan delikafadulden
kızlarr kan testi sonucumm pozitifffhihoyyyt 669 çıkmış değerimm...:CüvCüv:
Hoşgeldin funda1980 inş topic sanada ugurlu gelir tez zamanda kavuşursun melegine:) stres yapma sakin sakin sabret canım hadi hayırlısı:)
ben calısırken bir tane teyze vardı hastalandım midem bulandı rangim bembeyaz halsizim ve üşüyorum o teyze dedi ki bana fare kefese yerlesti dedi bende yok yeni adet oldum dedim oda bebek rahme düştü dedi adet oldum 1hafta sonra oldu bu diger adet günümdede adet olamadım test yaptım pozitif cıkmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?