En erken hamilelik belirtileri

evet canım yaa.insallah sende de vardır. valla ben kalp atısını duymadan rahat edemicem.

kızlar ben de 3 aydır gebe kalmak istiyorum.henüz olumlu sonuç alamadım.ancak bu siteyi takip etmeye başladım.epey yararı oldu.daha önce hamilelik yaşadım ama henüz hazır olmadığımız için her açıdan kürtajla sonuçlandırmıştık.şimdi isteyince kendimi çok dinliyorum.belirti olabilecek şeylerde heyecan yaptım ama tutturamadık heralde bir türlü.bu ay olmadı.önümüzdeki aylarda inşallah.daha önce hamile kaldığımda hiç bir belirti yoktu.bunu paylaşmak istedim.sadece adet gününe birkaç gün kala ve adet gecikmesinde hep adet olacakmışım gibi hissettim.bünyeye göre erken belirtiler değişiyor yani.asıl belirtiler doktorumun da söylemesiyle adet gecikmesinden sonraki hafta başlıyor.sizlere naçizane tavsiyem kendinizi çok dinlemeyin.ben bile bile dinledim kendimi ama yararı yokmuş.yine de tedbirli olun yiyecekler ve ilaçlarla ilgili çünkü her an hamile kalabilirsiniz sonuçta istekli ve planlı bir şey.herkese iyi dileklerimi yolluyorum.

yok canım yaa. onun 3 yasında oglu var. 2,5 - 3 aylık hamile.yoo sorun olmuo.aksine bana akıl verio-tatlicadiarzu- ben biraz panik oldugumdan delikafadulden

ya ne güsel o alışmıştır artık , benimkininde ilk hamileligi pek bi nazlıdelikafadulden sen şanslısın valla aynı anda hamle kalmak ii degilmiş sanırım başlarda çok heveslenmiştim ama:jeyyar: -tatlicadiarzu-

kızlarr kan testi sonucumm pozitifffhihoyyyt 669 çıkmış değerimm...:CüvCüv:

ndk selam - buket inşallah vardır. Ne bileyim heyecanlanmak ta istemiyorum. Böyle kanama değildi hafif lekelenme ve akşam çok halsiz ve kötü hissettim kendimi, pkoyum diye herhalde erken regli olcam bu sefer dedim ama kanama değil adete de 1 hafta var. Ay çok istiyorum kızlar inşallah yerleşme kanaması gibi bişeydir

Hoşgeldin funda1980 inş topic sanada ugurlu gelir tez zamanda kavuşursun melegine:) stres yapma sakin sakin sabret canım hadi hayırlısı:)

teşekkur ederim bende uğuruna inanarak katıldım burda herkes birbirine destek oluyor görünmeyen bir köprü var bakalım bende başladım bu ay allah isteyen herkese versin en kısa sürede

kızlar merhaba ben izmirde tatildeyim o yüzden sürekli giremiyorum kimler hamile ne var ne yok biri bana haber versin :)

ben calısırken bir tane teyze vardı hastalandım midem bulandı rangim bembeyaz halsizim ve üşüyorum o teyze dedi ki bana fare kefese yerlesti dedi bende yok yeni adet oldum dedim oda bebek rahme düştü dedi adet oldum 1hafta sonra oldu bu diger adet günümdede adet olamadım test yaptım pozitif cıkmıstı

ZUZUU Tebrik ederim canım gözün aydın. Darısı başımıza. Alah kucağına almayıda nasip etsşn inşallahhhhhhhhhhh

Canım ben bugün inanılmaz üşüyorum walla... Ama hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum diye ümitlenmek istemiyorum. Belki de hasta olcam ondan ama inşallah hayırlısıyla bebişim gelir bu ay

kızlar bişi dicem, ben buay yumurtlama testi kullandım, pozitif çıkar çıkmaz üstüste ilişkiye girdik ve bunun üzerinden 7 gün geçti. Cumartesiden beri göğüslerde hasasiyet başladı, hafif karın ağrısı, bir de akıntı vardı. ama akıntı bugun yok. Umutlansam mı acaba ne dersiniz olabilir mi? Çok mu erken? Bu arada butun hamileleri tebrik ediyorummm, darısı bize artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…