En erken hamilelik belirtileri

Bebiş dogunca napcan canım bi planın varmı çalışmaya devammı izinden sonra ? Karnın büyümüştür iice ya ne güsel:)

buketcim doktora gidince gerekirse doktorun bi kere daha test yapar canım panik yapma nası olsa bi kaç gün sorna gitceksin demi

valla dogum izninden sonra geri calisacam napim..kendi evim degilki tek maas yetmez..kayinvalidem bakacak artik yada kendi annem hangisi dek gelirse.. ama bana evde oturmak yok hihih napalim zengin bi koca bulmadikki

Hoşgeldin funda1980 inş topic sanada ugurlu gelir tez zamanda kavuşursun melegine:) stres yapma sakin sakin sabret canım hadi hayırlısı:)

valla dogum izninden sonra geri calisacam napim..kendi evim degilki tek maas yetmez..kayinvalidem bakacak artik yada kendi annem hangisi dek gelirse.. ama bana evde oturmak yok hihih napalim zengin bi koca bulmadikki

Aynen canım bizde kiradayız tek maaş imkansız geçinemeyiz mecbur çalışcaz napalım artık sizin orda izin hakkınız ne kadar bizim burda gibi aynımı burda toplam 16 hafta:1no2:

haftaya ptesi gidicem.adetin 5-6 gun gecince gel demiti cunku

rahat ol buketcim illa merk ediom diosan yaptırıver bitane daha için rahatlasın :) ben bu sefer bi kere yaptırdım doktor tekrar yaptırmaya gerek yok dedi ben 4. gecikme gününde test yaptırdım 5 gün gittim doktora ama

Buketcim hamilelik nasıl gidiyor? Merhaba Handan2546 hayırlı olsun tebrikler sana da. Burda bir kişinin hamileliği bile umut oluyor bizee :)

4.gecikme gununde senin degerin kac cıktı canım?dr kac haftalık dedi

Buketcim 4.günümde 633,47 çıktı kan testi doktora gittim ertesi gün sat.a göre 4+5 dim o zaman kese görünmedi erken dedi doktor çarşamba görcez işte , degerrleri hesapladı doktorum 2 günde bi 2 katına çıkıo ya 5000 olunca net görünür dedi çarşambaya denk gelo dedi işte

Ay şimdi ablamı aradım bi napıon die çok kötüyümmm midem bulanıo yatıom felan dedi gene bende dedim benimde bulanıo acaip yanıo normal bunlar çok canını dinleme dedim ayy kızdı bide bana ne demek istiosun sen ben nazmı yapıyorum bilmem ne annem aldı teli dedi abartıo kızım bu normal diom anlamıo dio , bende dedim benimde bulantım var midem acaip yanıo ama sabah 7 de kalıom dedim abartmasın ne tatlı canı varmış dedim ooh içimi boşallattım ama bi süre konuşmucaz galiba ya

selam kızlar ben geldimm, handan bıraktığım yerdesinn :)))

iyi yapmışsınn çok güsel söylemişsinnnn...

Yok ndkcım bu konu kapanmıştı aslında şimdi tel açınca sinirlendim yazım rahatlım dedim denk geldin:)))) söledim valla ohh konuşmazsa konuşmasın amannnnn

canım karnımda hafif agrı var okadar. bende pko var bu yuzden biraz tedirginim

Biliyorum canım seninle pko bölümünden de tanışıyruz. Malesef bende de pko var. Bu ay inşallah hamile kalmışımdır. Yaa enteresandır akşam hafif bi lekelenmem oldu benim adetime de 1 hafta dah avar. Acaba pkodan mı yoksa sevinmeli miyim bilmiyorum

tebrikler buketcim hayırlı olsun hamileymişin.şuan işteyim ara sıra bakabiliyorum.Allah tamamına erdirsin canımcım

handancım seninde mi ablan hamilee.benimkide hamile kaydirigubbakcemile3

canımcım pkodan lekelenme olmaskii, inşallah yerleşme kanamasıdır. tedavi görüyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…