necla yaz dedin destan yazdım kaydirigubbakcemile3 şimdi git oku burda oyalanma hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
canlarım ben bu gün hiç istemediğim halde ögleden sonra kırmızılarım geldi rabbim bu ayda benim bebk sahibi olmamı istemedi moralim çok kötü ağlamaktan kendimi helak ettim ama elden bişe gelmiyor diğer ay full çalışacağım artık taktir allahın hepinize iyi akşamlar
slm kızlar ben geldim hazırlandım giyindim 6 ya doğru gidiyorum doktora bana şans dileyin olurmu
kız zuzu nerde bu destan bende okuyayım belirtilerinimi yazdın kaçıncı sayfada bulamadım ben
hadi hayırlı haberlerle gel olurmu ama hemen gelince haber ver tamammısositososito
Suzancım nasılsın kısın nasıl
bu sabah şööle bişi geldi başıma onu paylaşayım sizlerle. bi arkadaşım benim gibi 1 buçuk yıllık evliler. 8 aydır bebiş istiyorlar ama olmuyordu.doktora da gitmemişti hiç. çok üzülüyordu olmuyor diye.dün akşam rüyamda onun hamile olduğunu hatta bebeğini bile gördüm çok seviniyorlardı tüm ailece.hadi bi arayım dedim kendisini söyleyim belki malum olmuştur diye. tam telefona gidicektim ki o aradı ne dedi dersiniz HAMİLEYİİİİİİİİİİİM.ikimiz de çok sevindik telde.anlattım rüyamı falan şaşırdı çok. darısı benim ve sizlerin başına .hadi bakalım benim geri sayım başladı.onun belirti olarak bel ağrısı ve sırtına vurmuş adetten farklı olarak.Şeniz
:ecrin_bebek:merhaba kızlarrrr
ne kadar ilginc olmus bende okuyunca sok oldum canım sen erdin falanmı:sm_cool:
kimse yokmuuuuu
:
:ecrin_bebek:
erdim mi ki .kendimi de görsem bari belki kalırım hamişşşş..:sm_cool:
kimse yokmuuuuu
senin nezamn günün.kaç aydır bekliyosun yoksa hamişmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?