- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
rüzgar sen de iyi misin
iyiyim be canım nolsun içiyorum folic asidimi bekliyorum sen napıyon?
canım ben hiç bi şey yapmıyorum yiyip içip oturuyorum :)))) perşembe doktora gıdıcem ama ben dayanamam çarşamba gıderim inşallah bi sorun olmaz değerlerim yukselmıstır.
mrh kızlar nasılsınız bişey sorucam adetim 2 gün erken geldi doktora gittim rahim yumuşaması var dedi gebelikten şüphelendi idrar ve kan testi yaptık testler negatif çıktı adeti kesici hap verdi bugün adetim kesildi ve ateşim yüksek çıkıyor sizce gebelik olabilirmi yada ateşin yüksek çıkması yumurtlamayamı işaret kafamçokkarıştı
canım yumurtlamada da olabiliyomus gebeliktede ama ateşe guvenmeyin diyolar yanıltabiliyomus. adetini neden kesti ou anlamadım. kantesti yapmadımı kı
naz27 senin regl ne zamandı canım
kızlar ben cıkıyorum eşim gelir şimdi
auracım konusamadık ozel mesaj attım canım gelmedıyse haber verır mısın
canlarım ben de geldim yer açın banaaaaahihoyyyt nasıl gidiyo bakeem?
hoşgeldin canım..işten eğitime ...eğitimden eveeeekaydirigubbakcemile şimdi üçüncü mesai evde başladı koştur durr anacımm sen nasılsın bakimmmsengözlerimebaksanab
sen işte misin anacım hala?:a015: ben geldim yemeğimi bile yedim, koca 9dan önce gelmiycekmiş, bugün midem rahatsız, ateş basıyo arada, alla allaaaaa, hamşle miyim neyim, ehhheeeeedelikafadulden
17:30 da çıkıyorum iştenn..okulaaaa..bu saattede evdeyim canım yaa..günün ne zamandı kıss seninn...:dance:
oooo daha 1 hafta var, dalga geçiyom yaaaav, midem kötü efet ateş de basıyo ama hamişlikten olduğun sanmıyom, bu kadar erken çıkmaz çünkü, üşüttüm galiba:1no2: senin günün ne zaman bakiim?
o zaman yemeği fazla kaçırdınn hayatımmmm..bi soda içç bacımmm sodaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?