En erken hamilelik belirtileri

mrh kızlar nasılsınız bişey sorucam adetim 2 gün erken geldi doktora gittim rahim yumuşaması var dedi gebelikten şüphelendi idrar ve kan testi yaptık testler negatif çıktı adeti kesici hap verdi bugün adetim kesildi ve ateşim yüksek çıkıyor sizce gebelik olabilirmi yada ateşin yüksek çıkması yumurtlamayamı işaret kafamçokkarıştı

canım yumurtlamada da olabiliyomus gebeliktede ama ateşe guvenmeyin diyolar yanıltabiliyomus. adetini neden kesti ou anlamadım. kantesti yapmadımı kı

kızlar ben cıkıyorum eşim gelir şimdi
auracım konusamadık ozel mesaj attım canım gelmedıyse haber verır mısın

canım yumurtlamada da olabiliyomus gebeliktede ama ateşe guvenmeyin diyolar yanıltabiliyomus. adetini neden kesti ou anlamadım. kantesti yapmadımı kı

kan testini ben 1 gün önce kendim yaptırmıştım canım cevabı beklerken kırmızılar geldi.senağlama Adeti neden kestirdiğini bende anlamadım progestan diye bir ilaç verdi adetin 10. günü başla dedi acaba düşüktenmi şüphelendiki diye düşündüm CADIARZU

kızlar ben cıkıyorum eşim gelir şimdi
auracım konusamadık ozel mesaj attım canım gelmedıyse haber verır mısın

tühh yaa.özelden mesajı yazarken seni kaçırdım yaa:a015:yakalayamıyorum seni eylülcüm..neyse iyi olda bitanemm konuşuruss herzamannn demirattık nasıl olsa burayakaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım..işten eğitime ...eğitimden eveeeekaydirigubbakcemile şimdi üçüncü mesai evde başladı koştur durr anacımm sen nasılsın bakimmmsengözlerimebaksanab

sen işte misin anacım hala?:a015: ben geldim yemeğimi bile yedim, koca 9dan önce gelmiycekmiş, bugün midem rahatsız, ateş basıyo arada, alla allaaaaa, hamşle miyim neyim, ehhheeeeedelikafadulden

sen işte misin anacım hala?:a015: ben geldim yemeğimi bile yedim, koca 9dan önce gelmiycekmiş, bugün midem rahatsız, ateş basıyo arada, alla allaaaaa, hamşle miyim neyim, ehhheeeeedelikafadulden

17:30 da çıkıyorum iştenn..okulaaaa..bu saattede evdeyim canım yaa..günün ne zamandı kıss seninn...:dance:

17:30 da çıkıyorum iştenn..okulaaaa..bu saattede evdeyim canım yaa..günün ne zamandı kıss seninn...:dance:

oooo daha 1 hafta var, dalga geçiyom yaaaav, midem kötü efet ateş de basıyo ama hamişlikten olduğun sanmıyom, bu kadar erken çıkmaz çünkü, üşüttüm galiba:1no2: senin günün ne zaman bakiim?

oooo daha 1 hafta var, dalga geçiyom yaaaav, midem kötü efet ateş de basıyo ama hamişlikten olduğun sanmıyom, bu kadar erken çıkmaz çünkü, üşüttüm galiba:1no2: senin günün ne zaman bakiim?

o zaman yemeği fazla kaçırdınn hayatımmmm..bi soda içç bacımmm sodaa:roflol:

kızlar bembeyaz kremsi bi akıntım var ama çok fazla adet oldum sanıyorum her seferinde adete 3 gün var bu iyimi kötümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…