En erken hamilelik belirtileri

kızlar bembeyaz kremsi bi akıntım var ama çok fazla adet oldum sanıyorum her seferinde adete 3 gün var bu iyimi kötümü

canım akıntı normal olabilir hamilelikte olabiliyo diye duymuştum akıntı.benim de bikaç gün geçsin adet mi oldum diye gözüm sürekli aşağı mahallede olacak sanırımmirmirmirmir

canım akıntı normal olabilir hamilelikte olabiliyo diye duymuştum akıntı.benim de bikaç gün geçsin adet mi oldum diye gözüm sürekli aşağı mahallede olacak sanırımmirmirmirmir

sorma valla ara ara karnımda ağrıyo korkuyorum çok senin günün ne zamandı canım 6 sı diilmiydi senin akıntın varmı

bence iyi, hamişlikte akıntı çok olur diye biliyorum, inşallah hamişsindir, sen naptın test olayını baharcan?

iyi sevvindim canım ya inş bebişten akıyorumdur basımda ağrıyo ara ara karnımda ağrıyo yarın sabah yapıcam testi valla dayamıyom artık kırmızılar gelcek diye korkuyorum gelmeden yapıyımda hevesimi alıyım dimi ama

sorma valla ara ara karnımda ağrıyo korkuyorum çok senin günün ne zamandı canım 6 sı diilmiydi senin akıntın varmı

canım ne çok ne az normal yani.ama arada oluyo banim ööle insan şaşırıyo adetten mi neyin nesi en iyisi zamana bırak hayal kırıklığına da uğrayabiliris sürpriz de olabilir. sana diyorum ama benim de yaklaştıkça heyecan basacak eminim 6 şubat benimkisi.:a015:

valla ben yarın test yapcam şekercim dayanamıcam artık ya

canım yapmaaaa ya negatif .çıkarsa üzülceksin.biraz daha hayal kur bence.gerçi sana diyorum ama bakalım ben naaapicam.

üzülcemde napıyım canım ya yoksa yok zaten hayal kurup olmayınca daha kötü oluyo insan
sen beklicek gibi görünüyosun ama en doğrusu aslında ama ben beklemicemyasakkelime olmazsa teselli edicek arkadaslarım var zaten:enbuyukkk:

herkes gitmiş yaa(yetişemedim.neyse sonaa görüşürüss kıslarr...bende biraz uzanıp dinleniimm barii

ben diorumki herkesin kendine göre belirtileri var.bence ilk çocukda birsürü belirti hissediyor insan ben ilk bebeğimde memelerimden hissetmişdim ve daha 10 gün vardı adetime allahım midem bulanırdı uykum gelirdi ağlardım şimdi tekrar bebiş istiyorum aradan 3.5 yıl geçti adetimde geçti ama gelgelelim hiç bişi hissetmiyorum.sanırım evdeki çocuğumla uğraşmakdan hiç düşünmemek en iisi.alah gönlünüze göre hayırlısını versin.

he valla bacilarim herkez hamile bir ben kalamadim diordum bakiorumda benim gibi burda cokmus rahatladim ya allah büyük bizede verecek elbet

hoşgeldin akrepcim.valla bugün hamilemiz yok.beimde günüm geçti dün olmam gerekiyodu hesaplara göre ama yok olamadı bugünde yok bakalım gerçi umudumda yok ama....sabah test yaptım negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…