kızlar bembeyaz kremsi bi akıntım var ama çok fazla adet oldum sanıyorum her seferinde adete 3 gün var bu iyimi kötümü
kızlar bembeyaz kremsi bi akıntım var ama çok fazla adet oldum sanıyorum her seferinde adete 3 gün var bu iyimi kötümü
canım akıntı normal olabilir hamilelikte olabiliyo diye duymuştum akıntı.benim de bikaç gün geçsin adet mi oldum diye gözüm sürekli aşağı mahallede olacak sanırımmirmirmirmir
bence iyi, hamişlikte akıntı çok olur diye biliyorum, inşallah hamişsindir, sen naptın test olayını baharcan?
sorma valla ara ara karnımda ağrıyo korkuyorum çok senin günün ne zamandı canım 6 sı diilmiydi senin akıntın varmı
ecrin fatima pt33 rose anjelic sizlerin nezaman adlarınızı yazdırsanıza listeye
canım ne çok ne az normal yani.ama arada oluyo banim ööle insan şaşırıyo adetten mi neyin nesi en iyisi zamana bırak hayal kırıklığına da uğrayabiliris sürpriz de olabilir. sana diyorum ama benim de yaklaştıkça heyecan basacak eminim 6 şubat benimkisi.:a015:
hııımmm liste mi var?
hııımmm liste mi var?
valla ben yarın test yapcam şekercim dayanamıcam artık ya
canım yapmaaaa ya negatif .çıkarsa üzülceksin.biraz daha hayal kur bence.gerçi sana diyorum ama bakalım ben naaapicam.
auracım sen napıyosun canım
evet canım ceylanı görünce hemen isimleriniz verin.ya da yakomoz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?