En erken hamilelik belirtileri

bu arada hepinize iyi aksamlarrrrrrrrrrdelikafadulden

canım sanada iyi akşamlar.yakalıamışken sorim bari.sen hamileliğini günün geçtikten sonramı öğrendin.yani ben bu sabah yaptım negatifff.umudumu tamamen yitirmelimiyim sence dün olmam gerekiyodu.bide bugün bacaklarıma sancılar vurdu.adet ağrılarımda var ama 6 gündür ne yapmam gerkiyo

hoşgeldin akrepcim.valla bugün hamilemiz yok.beimde günüm geçti dün olmam gerekiyodu hesaplara göre ama yok olamadı bugünde yok bakalım gerçi umudumda yok ama....sabah test yaptım negatif.

oo hadi iyisin adranalin haaa:dance:
insallah hamilesindir canım idrar testine güvenme dogruca kan testi yaptırmaya :smiley-cool:
yarın hayırlı haberini bekliyorum canım:sm_cool:

:1rolleyes:

yahu ben bu liseden bişi anlamadım haaCADIARZU

ocak ayının tarihleri var sihirli listedeCADIARZUCADIARZU

ve yine benim ismim yok:1shok:
kıs ceylan nersesin klava: gecersin elimekötükedihüso

delüü beni sasırttın ha allahım tarihe bakıyom tekrar tekrar ocaktamıyız gibisinden listedede ocak ayı yazıyo hepden kacırttım haaaaaa :)))))))))))))))) subattayız yaffffff alalallalal

belli belli güzelim kafa kalmamıs :))))))))))))

off bende adet olmayı bekliyom gecen ay 4 dünde olmstum bu gün yarın olurum beklemedeyim bian önce olsam yaff hap kullancam asılama yapcam daha işim cok adet hazretlerini bekliyorum gelirlerse baslıyacagım :)))))))))))))))

canlarr selammmm..ayy ceylanım yaa liste bile beni gaza getirmeye yetiooo:dance:delikafaduldenemeğine sağlık canım çok güsell olmuşş...
oooo akrebimmm nasılsın bacımmmmŞeniz

ben geldim akrepcim annemler vardı oyüzden giremiyordum listeyi beğenmenize çok sevindim
Nesli arkadaşımızın asıl emeğine sağlık onun sayesinde koyabiliyorum
Bu liste sayesinde çatır çatır doğurun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…