En erken hamilelik belirtileri

auraa selam bacım seni gördüm daha iyi oldum nasılsın tatlım kıs listeyi anlamıssın banada anlat ben bişi anlamadım allahım kk nın aneze takımlarındanım galiba :))))))))))))))))

canlarr selammmm..ayy ceylanım yaa liste bile beni gaza getirmeye yetiooo:dance:delikafaduldenemeğine sağlık canım çok güsell olmuşş...
oooo akrebimmm nasılsın bacımmmmŞeniz

Auracım gazı verdim iyicene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eslemim özelime msj atarmısın yarın büroda düzeltiyim tarihini :1hug:

Şubat geldi....Melerler yola çıktı :lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:

Derya ne oldu acaba dr.a gidecekti laelaelaelaelae

auraa selam bacım seni gördüm daha iyi oldum nasılsın tatlım kıs listeyi anlamıssın banada anlat ben bişi anlamadım allahım kk nın aneze takımlarındanım galiba :))))))))))))))))

:roflol::roflol:şimdikk şölee oluo bacımmmm eeeeee nassı anlatsam kii:roflol:bak ben sana bi ara anlatırım inceliim accıkk:roflol:kendime kadar anlamışım yaff..dellü kısss tarihin belli değil senin boş geçmiş ceylanım galiba bunu anladım sadece:roflol::roflol:

selam kıs cadııklava:aha yakaladım seni klava:
ben yokum yine listede
bacım benide ekle yuzdeyuzakrep ???? böle yazz cünkii adet bekliyom bugün yarın ona göre belli olcak :))) güzelim lülülülülülü
bende nişantası cocuguyum bende üniversite okudum bende anne olmak istiyorum :roflol:

ceylanım ya süpperim ben yaa allaa allaa var bu işte bi iş..hadi hayırlısı bakalım.:sm_cool:.17 şubattttttttt:dance:çok iyi çalıştım bacım çokkkkkkkkkk.....:sm_cool:

ooo süper maşallah auracım son güne kadar çalışmayı bırakmak yok anlaştıkmı bende perş.dr gideceğim tekrardan bakalım neolacak
sevedail hiç geliyormu adet oldu mu?

aura maşşalahın var hadi insallah emegini alırsın bacım :))

ceylancım valla ben hergün annemlere gidiyom sabahları yüzümü orda acıyom annemsiz olamıyom akşamlarıda evde okadar cok özlüyorum ki içimi cekiyom annem napıyo acaba diyorum iyi mi acaba diyorum cok özlüyorum yarı olmasını bekliyorum gitcem görcem ya cok değişik duygular içerisindeyim annemsiz vakit geciremiyorum allah kimseyi annesinden tüm sevdiklerinden ayırmasın acılarını göstermesin ayy daldım haa aglıcam şimdi yazdıkca yazarım bacım konu dagıldı iyice yazcakdımki annen gitti ya uzaktamı canım biz aynı sehirdeyiz yapamıyorum allah yardmcın olsun saglıklı olsunlarda yerlerinde olsunlar canlarım benim ay ne yazdım bende bilmiyorum ha gülmeyin arkadaslar daldım birden :))))))))))))

yürü bee akrebimmm kim tutar seniii ..bi konuş dedik döktürdü valla hatunnnn:roflol:

bilmiyorum ki bacım aynımı??karıştırma kafamı dur şimddiikaydirigubbakcemile3sevedail i yakalayamıyorum bilgim yok hiç..uyum konusuna gelince aramızda kuvvetli bi çekim olduğu kesinnnnnn:dance:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3naniknanik

akrepcim suskunsun konuşasın yok deryacık oldumu susmuyorsun küseceğim hee

durkıs sana bişiler yazıyodum deli deli :))))

bacım sende bana hiç cevap vermiyosun neydim alınıyom geride sakınlestiriyom kendimi akrep sakın siteden cıkma sakin ol sakin oldiyom delü garii bakın kızlar beni tinleyin tamammı
burda encok bana cevap verilecek encok bana:mymeka:

ay erol büyükburc aklıma geldi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…