En erken hamilelik belirtileri

günaydın buketcim ablan idrarda kaçıncı gün göremedi ben 6 gün sonra yaptım bişi çıkmadı.kan tahlilinide 10 gün geçmeyince yapmıyorlar.ablandı nasıl oldu canım

canım adetin düzenlimidir normalde yoksa böyle uzarmı arada bazen oluyo biliyosun ... inşallah hamişsindir.

canım normalde düzenlidir ama arada bir böyle gecikiyo. bikerisinde 5 gün gecikti geçen ay 7 gün gecikti. buğün 7.günüm aniden ayağa kalkınca kasıklarımda batma oluyo. sabahda sağ göğsüm uzun süre sızladı inşalllah hamileyimdir bacım. çok istiyoruz hayırlısı bakalım

Çido hayırlı haberlerini alırız inşallah, sonucu bize de bildir mutlaka, 7 gündür bekliyorsan 2-3 gün daha bekleyebilirsin kan testi için bence, sabırlı ol biraz, inşallah hamişsindir canım..

günaydın buketcim ablan idrarda kaçıncı gün göremedi ben 6 gün sonra yaptım bişi çıkmadı.kan tahlilinide 10 gün geçmeyince yapmıyorlar.ablandı nasıl oldu canım

ablam gebeligi ogrendiginde 7 haftalikti. nasil 10 gunu gecmeyince yapmiolar. ben emekli sandigina bagliyim bugun adet gunum ve 2. kez verecem kani sevk aldim.ama emekli sandigi hastalarina bakan ozel saglik merkezinde vericem devlet hastanesinde deil.eger saglik guvencen varsa sende oyle yapabilirsin

iyiz rüzgarcımm sen nasılsınnn yeni hamiş haberi yok sanırımm, ben hala regl olamadımmm

iyiz rüzgarcımm sen nasılsınnn yeni hamiş haberi yok sanırımm, ben hala regl olamadımmm

ah canım benim ya kıyamam, iyiyim valla nolsun sakinim ben bu ay. ay sonuna kadarda bu sakinliğimi korumayı düşünüyorum. ama daha çok olmasına rağmen göğüslerimde şişkinlik var. onu çözemedim. bu ay hiçbir belirti dinlememeye karar verdim. bakalım rahatlık ne getirecek?

günaydın kızlar nasılsınız ebru 1987 den haber varmı????? yada başka hamişimiz?? ben dün işe gelemedim belim ve bacaklarım çok ağrıdı bütün gün yattım. halada ağrımaya devam ediyorlar. gebelikten belirtisi olduğunu sanmıyorum başka hiçbir belirtim yok çünkü. bide ani şu döl yataı düşünce gebelik olmamış oluyomuşya ben onada baktım. malesef düşmüş. yani regl yakın c.tesi günü hayırlsıı Allahtan ama bacaklarım needen bukadar ağrıyor anlayamadım . dr.a mı gitsem acaba yaa.

aynen bende canımm, herşey olacağına varır... görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

handanım canım jasmin çarşamba öğrencek cinsiyetini :))

kızı olcak ben biliom :)

kizlarrrrrrrr ben cikiorum. yeni gelen arkadaslar sizlerede gunaydinn. ndk cim insallah en kisa surede adet olursunda bebis calismalarina baslarsin. bende kan vericem. umarim yukselmistir degerim. optum sizleri

Çido hayırlı haberlerini alırız inşallah, sonucu bize de bildir mutlaka, 7 gündür bekliyorsan 2-3 gün daha bekleyebilirsin kan testi için bence, sabırlı ol biraz, inşallah hamişsindir canım..

simenaycım sağol bakalım beklicez bildirim sizlere. inş. dediğin gibi hamileyimdir.normalde dün yaptım evde bişi çıkmadı. inşallah hamileyimdir hamileyimdir hamileyimdir hamileyimdir : ):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…