canım adetin düzenlimidir normalde yoksa böyle uzarmı arada bazen oluyo biliyosun ... inşallah hamişsindir.
gunaydin kizlarrr. cidocum kan ver. eger kanda da cikmazsa bence dr ye gorun
Günaydın kızlar.. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
canımcım burda 10 gün geçmeyince kana bakmıyorlar. o yüzden 10. güne kadar bekllemem gerekli.
İnşallah çido 9 şubatı bekliyorummmmmmm bemdesağol zeynocum hep beraber güzel bir gün bol hayırlı haberlerle geçiriz inş.
günaydın buketcim ablan idrarda kaçıncı gün göremedi ben 6 gün sonra yaptım bişi çıkmadı.kan tahlilinide 10 gün geçmeyince yapmıyorlar.ablandı nasıl oldu canım
canımcım burda 10 gün geçmeyince kana bakmıyorlar. o yüzden 10. güne kadar bekllemem gerekli.
iyiz rüzgarcımm sen nasılsınnn yeni hamiş haberi yok sanırımm, ben hala regl olamadımmm
ah canım benim ya kıyamam, iyiyim valla nolsun sakinim ben bu ay. ay sonuna kadarda bu sakinliğimi korumayı düşünüyorum. ama daha çok olmasına rağmen göğüslerimde şişkinlik var. onu çözemedim. bu ay hiçbir belirti dinlememeye karar verdim. bakalım rahatlık ne getirecek?
sen yurtdisinda misin?
Çido hayırlı haberlerini alırız inşallah, sonucu bize de bildir mutlaka, 7 gündür bekliyorsan 2-3 gün daha bekleyebilirsin kan testi için bence, sabırlı ol biraz, inşallah hamişsindir canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?