En erken hamilelik belirtileri

canım annemler ist.ben kütahya :tomato:

tamam ablaaa:roflol:fena racon kesion kıss bu akşam nooldu sanaa:dance:cokacimcoooksendemi yemeği fazla kaçırdın yoksammm:roflol:

zaten yarın günüm çok merak ediyorum kızlar dua edin hislerim beni yanıltmıorsa hamile gibiyim inşallah yanıltmıyordur şimdi hepinizi öpüyorum iyi geceler

eee akrepçimm asıl konumuza dönelimm.:1shok:..ne diodukkkk benim çalışmalarr sonuna kadar devam ediooo....inşallah kocişime 3 gün önceden çift çizgiyi görürsem eğeerrrr sevgililer günü hediyesi vermekkkksengözlerimebaksanab3 gün önceden görmesemde 3 gün sonrayada razıyım tabiii:roflol:eee sen neler yapıosun bakalım..üfff buda çok resmi oldu bacım yaa..ne güsel dağıtıodukk amaannnnn:teytey:

ımmmmmmm ııııııııı bende nerden başlasam:roflol:
adetimi bekliyom 14 subatta asılama olabilirim eşim bana siper hediye edebilir ay cok farklı bi hediye ay heycanlandım:roflol:

akreppp..ordamısınnn kıssss..:)))yazıcak bişeyy bulamıyorum bacım yaaaa:roflol::roflol::roflol:tıkandım kaldımm..17 şubatı beklemekte çok zormuşşş diiiimmmm bariiii:roflol:

ne belirtisi bacım yaa ..çalışom ben dahaa.çalışırkende ne anlatıcam allah aşkına....sadece birazcık göğüslerim ağrıyo bügunn.vaalahaa bu kadar :))))

canim kusura bakma msjini yeni gordum.bence umudunu kaybetme. bu kisiden kisiye deisiomus. ben adetime 5 gun kala silik cizgi gordum.bugun adet gunum cok daha net cizgi. bence emin olamiosan kan ver. ablamda hamile o idrarda goremedi kanda belli oldu hamile oldugu. idrarda cok gec gordu. insallah seninkide oyledir.:Saruboceq:

günaydın kıslar kimse yokmuu. buğün 7. günüm adetim olmadı daha dün teste negatif çıktı. şimdi tek taraflı göğsüm çok sızlıyooo

günaydın kıslar kimse yokmuu. buğün 7. günüm adetim olmadı daha dün teste negatif çıktı. şimdi tek taraflı göğsüm çok sızlıyooo

canım adetin düzenlimidir normalde yoksa böyle uzarmı arada bazen oluyo biliyosun ... inşallah hamişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…