aura maşşalahın var hadi insallah emegini alırsın bacım :))
ceylancım valla ben hergün annemlere gidiyom sabahları yüzümü orda acıyom annemsiz olamıyom akşamlarıda evde okadar cok özlüyorum ki içimi cekiyom annem napıyo acaba diyorum iyi mi acaba diyorum cok özlüyorum yarı olmasını bekliyorum gitcem görcem ya cok değişik duygular içerisindeyim annemsiz vakit geciremiyorum allah kimseyi annesinden tüm sevdiklerinden ayırmasın acılarını göstermesin ayy daldım haa aglıcam şimdi yazdıkca yazarım bacım konu dagıldı iyice yazcakdımki annen gitti ya uzaktamı canım biz aynı sehirdeyiz yapamıyorum allah yardmcın olsun saglıklı olsunlarda yerlerinde olsunlar canlarım benim ay ne yazdım bende bilmiyorum ha gülmeyin arkadaslar daldım birden :))))))))))))
ceylanım resmen beni çıkartmışsın listeden
durkıs sana bişiler yazıyodum deli deli :))))
bacım sende bana hiç cevap vermiyosun neydim alınıyom geride sakınlestiriyom kendimi akrep sakın siteden cıkma sakin ol sakin oldiyom delü garii bakın kızlar beni tinleyin tamammı
burda encok bana cevap verilecek encok bana:mymeka:
ay erol büyükburc aklıma geldi :roflol:
üzülme arkadasım benide listeden atmıs :teselli:
canım annemler ist.ben kütahya :tomato:
eee akrepçimm asıl konumuza dönelimm.:1shok:..ne diodukkkk benim çalışmalarr sonuna kadar devam ediooo....inşallah kocişime 3 gün önceden çift çizgiyi görürsem eğeerrrr sevgililer günü hediyesi vermekkkksengözlerimebaksanab3 gün önceden görmesemde 3 gün sonrayada razıyım tabiii:roflol:eee sen neler yapıosun bakalım..üfff buda çok resmi oldu bacım yaa..ne güsel dağıtıodukk amaannnnn:teytey:
canım sanada iyi akşamlar.yakalıamışken sorim bari.sen hamileliğini günün geçtikten sonramı öğrendin.yani ben bu sabah yaptım negatifff.umudumu tamamen yitirmelimiyim sence dün olmam gerekiyodu.bide bugün bacaklarıma sancılar vurdu.adet ağrılarımda var ama 6 gündür ne yapmam gerkiyo
günaydın kıslar kimse yokmuu. buğün 7. günüm adetim olmadı daha dün teste negatif çıktı. şimdi tek taraflı göğsüm çok sızlıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?