eylulcum hamilelik 5 ten sonra kesindir gibi eger 10 cikmissa hamilesindir canim ya... Handancim eger cok gazliysan benim gibi pasan geliyor canim.. haha bende oyleydim az bi yemek yerdim inek gibi bogururdum :) ahaha bide bende bulanti hic olmadi sigaradan tiksinmemistim.. iki uc firtla idare ediyordum simdi tumden biraktim
kızlar ben geldim dün doktordaydım moralim çok bozuk(((((
ne oldu deryacım hayırdır
canım adet gunum geldı adet gunu çok oldu ama azaldı senın de mı var mesela dun bı kere oldu. ama elımdekılerı attım valla sankı biri tuttu bırden oyle geldıEylülcüm degerin 10.02 miydi sonra gene yaptırdınmı yükseklmişmi die adet günün geldimi
benimde çok kasık agrım oldu kese oluştugu için dedi doktor geçti ama şimdi
canım ya ıcımı rahatlattın saol ben de bılıyodum ama gene de tereddut ettımeylulcum hamilelik 5 ten sonra kesindir gibi eger 10 cikmissa hamilesindir canim ya... Handancim eger cok gazliysan benim gibi pasan geliyor canim.. haha bende oyleydim az bi yemek yerdim inek gibi bogururdum :) ahaha bide bende bulanti hic olmadi sigaradan tiksinmemistim.. iki uc firtla idare ediyordum simdi tumden biraktim
Deryacımm umudunu yitirmeeeee.. yarına belki büyür...
sen şimdi giitt bir tabak ceviz incir fındık üzüm yee... cok faydalıymışş yumoşalaa..
hadi bakiim git kuruyemiş al.. benim tabak elimde yiyorum :) insallah işe yarar..
canım yaaa dün doktor yumoşlara bakıcaktı büyümüşlermi diye 9mm 11mm 12mm olan büssürü yumurtam varmış sadece iki tanesi 13 mm e ulaşmış ama o da yeterli değilmiş doktora çatlatma iğnesi yapsanız dedim 16 mm olsa hemen yapıcam ama çok ağar gelişiyo yumurtaların dedi son defa yarın bidaha çağardı eğer yarında gelişmemiş olursa bu aylık tedaviyi kesicez bidahaki aya daha ağar bi tedavi uygulıycam dedi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?